• Reklama

Jiayu S2 i KitKat

Jiayu S2 i KitKat

Postprzez bizkitek » 19 lis 2014, o 11:47

Witam,

czy komus udalo sie wrzucic KitKat do S2?
Na stronie http://www.jiayupolska.com/ pojawil sie ROM ale zadnej instrukcji do tego juz nie wrzucili.
Na http://jiayupolska.pl/ jest niby jakas instrukcja z flashtoolem ale niestety u mnie flashtool nie wykryl telefonu.
Probowalem tez wrzucic tego ROM'a przez recovery ale od razu konczylo sie porazka....

Ktos ma jakies wskazowki?
bizkitek
 
Posty: 40
Dołączył(a): 16 lip 2014, o 12:27
Telefon:: SGS2

Reklama

Re: Jiayu S2 i KitKat

Postprzez yusuf » 19 lis 2014, o 13:17

Rozumiem, że robisz wszystko zgodnie z instrukcją, łącznie z wgraniem odpowiednich sterowników?
yusuf
 
Posty: 166
Dołączył(a): 7 maja 2014, o 10:43
Pochwały: 3
Telefon:: Jiayu G4s | Monster

Re: Jiayu S2 i KitKat

Postprzez bizkitek » 20 lis 2014, o 10:51

dokładnie tak. Sterowniki zainstalowane na windows 8.1.
bizkitek
 
Posty: 40
Dołączył(a): 16 lip 2014, o 12:27
Telefon:: SGS2

Re: Jiayu S2 i KitKat

Postprzez yusuf » 20 lis 2014, o 11:08

To pewnie winda jest tu problemem, jak masz dostęp do win7 lub XP, to spróbuj na tych systemach
yusuf
 
Posty: 166
Dołączył(a): 7 maja 2014, o 10:43
Pochwały: 3
Telefon:: Jiayu G4s | Monster

Re: Jiayu S2 i KitKat

Postprzez hellhammer » 20 lis 2014, o 12:41

Zmien system, bo sam przechodziłem ten sam temat. drugi jiayu wykrywany byl ale flast tool wywalal bład i w skutek tego nei dało sie wgrac nowego romu.
hellhammer
VIP
 
Posty: 1436
Dołączył(a): 4 lip 2014, o 13:25
Pochwały: 25
Telefon:: sony

Re: Jiayu S2 i KitKat

Postprzez bizkitek » 20 lis 2014, o 16:02

ok to sprawdze na xp ;) dzieki za podpowiedz.
bizkitek
 
Posty: 40
Dołączył(a): 16 lip 2014, o 12:27
Telefon:: SGS2


Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama