• Reklama

Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » piątek, 3 stycznia 2014, 00:30

Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1836
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Reklama

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » piątek, 3 stycznia 2014, 23:09

Czy ktoś sprawdzał i na 1000% może potwierdzić brak internetu na karcie Aero2 w Jiayu??
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1836
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » sobota, 11 stycznia 2014, 19:08

Poniżej link do pliku z porównaniem zdjęć wykonanych Jiayu G3T aparatem stockowym z podkręceniem do 13MPix i aparatem Supercamera od Lenovo 8MPix:
https://www.dropbox.com/sh/vh3xazccdgcm1mb/T1doZXXowx/stock%2013pmix%20vs%20lenovo%20supercamera%208mpix.jpg
Waga pliku 51MB

------------------
Niestety nie przełączyłem na stocku na 8 MPix więc porównanie nie do końca pełne..
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1836
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » piątek, 31 stycznia 2014, 23:57

Jiayu G3ST

Próbka zdjęć zimowych plus film (najlepiej ściągnąć na dysk - wtedy idzie normalnie)
https://www.dropbox.com/sh/lnzj9anxoxisgzw/HfCzukSBYk
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1836
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 25

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez marx » wtorek, 11 lutego 2014, 20:31

O romach, sposobach wgrywania , rootowania, polecanych ROMach, aplikacjach i problemach technicznych rozmawiać w nowych wątkach odpowiednio zatytułowanych( Nazwa telefonu i model, dziedzina lub problem) w odpowiednim podforum które każdy telefon posiada
działy dla poszczególnych marek mają nazwy:
Dyskusja ogólna
ROM'y i modyfikacje
Problemy techniczne

Nie pisać o wszystkim w jednym temacie bo robi sie długi, nieczytelny i trudno odnaleźć poszukiwane informacje w temacie który ma kilkadziesiąt stron.
Dzięki takiemu uporządkowaniu szybciej znajdziesz odpowiedz na nurtujący cię problem bez konieczności czytanie o sprawach które cię nie interesują!

Nie stosowanie się będzie nagradzane upomnieniami!
Jak ktoś czuje się na siłach aby uporządkować dział dla jakiejś marki telefonu, poprzenosić tematy w odpowiednie działy i podzielić już istniejące długie tematy , ma o tej marce trochę wiedzy to zapraszam do współpracy, pisać na PW
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama