• Reklama

Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez szymon_rysiu » 7 gru 2013, o 23:06

Szinek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Polecam zwiększyć przyciskiem z boku lub wybrać się do laryngologa.

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Jeszcze raz to napiszę tylna klapka to jedna wielka tandeta! A jak tobie przypomina to aluminium to do okulisty idź.

Rozmowy na głośnomówiącym przy max ust. głośnomówiącym to lipa! Przy prędkości ok 90 km/h w samochodzie ciężko porozmawiać.

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Czy ja coś pisałem że tel się muli albo coś podobnego??

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Czy ja pisałem że przeszkadza mi brak języka polskiego?? Jeżeli tak to pokaż mi gdzie.


A tak poza tym to sam się pukni w czoło szczeniaku. Jak jesteś taki bystry to dlaczego jeszcze nie zrobiłeś recenzji??
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
szymon_rysiu
AKTYWNY
 
Posty: 572
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 09:30
Lokalizacja: Kujawy
Pochwały: 35

Reklama

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez szymon_rysiu » 7 gru 2013, o 23:11

Szinek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Polecam zwiększyć przyciskiem z boku lub wybrać się do laryngologa.

Nic nie trzeszczy, po zmianie na Droid ROM v2 jest to telefon, który włącza się w 8 sekund, a wyłącz w 0.5. NFS:MW idealnie, Fifa idealnie. Wykonanie bardzo dobre. A autor niech się puknie no :(

A jeśli komuś przeszkadza angielski i brak słuchawek, to polecam się podszkolić z języka i czytania ze zrozumieniem.



Tak na marginesie to mówią że zły dotyk boli przez całe życie i w twoim przypadku to bardzo widać. Tata cię za bardzo przytulał czy byłeś ministrantem? Bo chyba masz problemy ze sobą i próbujesz się wyżywać na innych?? Jakim prawem mnie obrażasz bękarcie??
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
szymon_rysiu
AKTYWNY
 
Posty: 572
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 09:30
Lokalizacja: Kujawy
Pochwały: 35

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez zriel » 8 gru 2013, o 01:12

Raz : nie piszemy postów jeden pod drugim, ewentualnie jak opcja edycji wygaśnie prosimy admina o połączenie postów.
Dwa: najważniejsze przewinienie, można się zdenerwować, ale personalne obrażanie użytkowników oraz ich rodziców jest niedopuszczalne ! Będzie warn i mam nadzieję że takie personalne inwektywy więcej nie będą tu miały miejsca.

A wracając do Jiayu : nie wiem gdzie egzemplarz z testu był kupowany, ale chińczycy podrabiają nawet własne marki jak są popularne. A G3t miałem w ręku i klapka baterii rzeczywiście jest z alu,tyle że bardzo cienka, głośnik też jest bardzo głośny - mój aktualny SE LWW z głośnikami stereo jest na głośnomówiących cichszy. Jeśli u Ciebie klapka baterii nie jest z alu a na głośnomówiącym telefon jest za cichy to powinieneś reklamować.
zriel
AKTYWNY
 
Posty: 650
Dołączył(a): 9 wrz 2013, o 14:37
Pochwały: 31

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez szymon_rysiu » 8 gru 2013, o 13:09

Chciałbym wszystkich przeprosić jeżeli kogoś uraziłem, trochę mnie poniosło. Prośba do moderatora o zmianę nazwy wątku na: Jiayu G3T Moja subiektywna opinia po miesiącu użytkowania.
Nie będę już uzupełniał wątku o zdjęcia, ponieważ nie widzę sensu.
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
szymon_rysiu
AKTYWNY
 
Posty: 572
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 09:30
Lokalizacja: Kujawy
Pochwały: 35

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » 8 gru 2013, o 13:19

A ja proszę o zdjęcia w imieniu forumowiczów no i swoim rzecz jasna.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1985
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » 8 gru 2013, o 20:39

Czy telefon kompatybilny z JABRA CRUISER II lub NOKIĄ HF-210??
Ktoś próbował?
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1985
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez szymon_rysiu » 8 gru 2013, o 22:14

Zdjęcia robione Jiayu G3

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tutaj kilka zdjęć tylnej klapki oraz ekranu. Te już robione aparatem!

EKRAN
Obrazek
Obrazek
Rysy na ekranie, w prawym górnym rogu ten mazajec jest największy, reszta jest drobniejsza, których nie mogłem uchwycić aparatem.

KLAPKA
Obrazek
Obrazek
Obrazek

90 % tych białych plamek to nie kurz tylko porysowane od noszenia w silikonie.
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
szymon_rysiu
AKTYWNY
 
Posty: 572
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 09:30
Lokalizacja: Kujawy
Pochwały: 35

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » 9 gru 2013, o 01:44

I jak u innych też taki tył telefonu czy faktycznie "aluminium"?
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1985
Dołączył(a): 13 lis 2013, o 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 30

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez maciek » 11 gru 2013, o 16:17

Mam srebrną wersję g3t około miesiąca. Nie używam ani etui ani foli ochronnej. Tylna klapka jest z plastiku, ale nie ma żadnych śladów użytkowania, to samo szyba - bez najmniejszej rysy.
Rysa powstała jedynie na tym aluminiowym pasku pod wyświetlaczem i odprysnął mały kawałek czarnego lakieru na ramce obok wyświetlacza - pewnie o coś zahaczyłem.
Jakość wykonania jest naprawdę zadowalająca.

Od siebie dodam, że też doskwiera mi dość cichy tryb głośnomówiący - mimo maksymalnego pogłośnienia.
maciek
 
Posty: 2
Dołączył(a): 11 gru 2013, o 16:09

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez bartazzz » 11 gru 2013, o 16:23

widzę że fotki rewelacyjne
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5244
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 93

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez szymon_rysiu » 11 gru 2013, o 17:54

bartazzz napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tak zdjęcia robi dobre. Im później i co równoznaczne im mniej światła dziennego to gorzej ale to chyba logiczne.
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
szymon_rysiu
AKTYWNY
 
Posty: 572
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 09:30
Lokalizacja: Kujawy
Pochwały: 35

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez alienv » 12 gru 2013, o 15:02

szymon_rysiu napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Tak zdjęcia robi dobre. Im później i co równoznaczne im mniej światła dziennego to gorzej ale to chyba logiczne.


a jak filmiki? autofocus działa normalnie?
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 528
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 4
Góra

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości