• Reklama

Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez zriel » czwartek, 5 grudnia 2013, 15:12

Trochę racji chłopak ma - co prawda taka opinia się przyda, ale do prawdziwej recenzji jeszcze daleko :-) Ja bym się mimo wszystko nie spinał, fajnie że napisałeś o tym smartfonie, a jak ktoś chce profesjonalnej recenzji to może ją sobie w necie znaleźć - co prawda nie po polsku ale zawsze.
zriel
AKTYWNY
 
Posty: 650
Dołączył(a): poniedziałek, 9 września 2013, 14:37
Pochwały: 31

Reklama

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez szymon_rysiu » czwartek, 5 grudnia 2013, 22:20

Może niezbyt fortunnie napisałem recenzja ale nie spodziewałem się, że ktoś będzie miał o to pretensje i będzie to tak przeszkadzało. Nie mniej jednak 3 osobą się to spodobało a przynajmniej nie przeszkadza. Dzięki za "lajki"!
Jiayu G3/Star W450/Elephone P6i/iOcean X8 mini/Meizu M2 Note
Avatar użytkownika
szymon_rysiu
AKTYWNY
 
Posty: 567
Dołączył(a): środa, 12 czerwca 2013, 09:30
Lokalizacja: Kujawy
Pochwały: 35

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » czwartek, 5 grudnia 2013, 22:26

Mnie się spodobało bo w końcu ktoś się za ten tel wziął i jak to bywa w recenzjach - subiektywizm zawsze się wkrada..:)
Proponuję pokasować wpisy-śmieci by temat miał sens bez odkopywania kolejnych podstron.
Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1805
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 24

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez Szinek » piątek, 6 grudnia 2013, 12:18

Autor chyba nie umie korzystać z telefonu. Mam telefon od końca października. Ekran się rysuje? Gdzie? Co się odkleja? Tylna klapka jest wykonana co najmniej przyzwoicie, a kompletny laik w /tych/ sprawach myślał, że to aluminium. Ze zdziwieniem na mnie patrzył, gdy powiedziałem, że to plastik. W dodatku z Chin.
Etui jest świetnie dopasowane, a jak komus się znudzi kolor, to za 5$ kupi kolejne.
w przypadku rozmów na głośnomówiącym jest już słabo, bardzo cichy głośnik.
Polecam zwiększyć przyciskiem z boku lub wybrać się do laryngologa.

Nic nie trzeszczy, po zmianie na Droid ROM v2 jest to telefon, który włącza się w 8 sekund, a wyłącz w 0.5. NFS:MW idealnie, Fifa idealnie. Wykonanie bardzo dobre. A autor niech się puknie no :(

A jeśli komuś przeszkadza angielski i brak słuchawek, to polecam się podszkolić z języka i czytania ze zrozumieniem.
Szinek
 
Posty: 12
Dołączył(a): niedziela, 22 września 2013, 11:56

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez bartazzz » piątek, 6 grudnia 2013, 12:42

dlaczego się tak czepiacie autora recenzji??? Jest to recenzja subiektywna a z tym się nie trzeba zgadzać a już tym bardziej wysyłać do laryngologa lub pukać w czoło. Najlepiej niech autor zmieni tytuł wątku na "subiektywna recenzja" i nikomu nic będzie do tego. Jak będziemy sie nawzajem tak krytykować to nikt nie będzie umieszczał recenzji bo nie będzie chciał odbierać fali krytyki.
Ta recenzja może się komuś podobać lub nie, ale myślę że jest pomocna i każdy sobie z niej wnioski wyciągnie, oby więcej takich.

Pochwały przyznane za posta: 2
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5044
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez simarik » piątek, 6 grudnia 2013, 13:28

Bartazzz wszystko ok, ale z Twoim ostatnim zdaniem się nie zgodzę do końca. Ta "recenzja" jest pomocna tylko odnośnie subiektywnego odczucia autora z użytkowania. Natomiast podstawowe parametry techniczne wprowadzają w błąd (pamięć i ekran). Trzeba to poprawić.

Wysłane z mojego JY-G3 przy użyciu Tapatalk 4
simarik
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): poniedziałek, 2 września 2013, 13:42
Pochwały: 2

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez bartazzz » piątek, 6 grudnia 2013, 13:31

simarik napisał(a):Bartazzz wszystko ok, ale z Twoim ostatnim zdaniem się nie zgodzę do końca. Ta "recenzja" jest pomocna tylko odnośnie subiektywnego odczucia autora z użytkowania. Natomiast podstawowe parametry techniczne wprowadzają w błąd (pamięć i ekran). Trzeba to poprawić.

Wysłane z mojego JY-G3 przy użyciu Tapatalk 4

Podaj mi co mam zmienić to poprawię
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5044
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez simarik » piątek, 6 grudnia 2013, 13:38

To są sprawy wielkości pamięci ROM ma być 4Gb oraz ekran hd ma być 1280x720

Wysłane z mojego JY-G3 przy użyciu Tapatalk 4
simarik
AKTYWNY
 
Posty: 219
Dołączył(a): poniedziałek, 2 września 2013, 13:42
Pochwały: 2

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez PrzeeMOC » piątek, 6 grudnia 2013, 14:13

To popraw jeszcze w tekście, bo w specyfikacji jest już ok, a dalej nadal widnieje tam 1920x1080 ;-)
PrzeeMOC
 
Posty: 12
Dołączył(a): poniedziałek, 2 grudnia 2013, 15:58

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez bartazzz » piątek, 6 grudnia 2013, 15:08

mam nadzieje że nie ma już błędów
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5044
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » piątek, 6 grudnia 2013, 20:52

Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1805
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 24

Re: Jiayu G3T recenzja po miesiącu użytkowania

Postprzez KarlosW » sobota, 7 grudnia 2013, 00:23

Avatar użytkownika
KarlosW
VIP
 
Posty: 1805
Dołączył(a): środa, 13 listopada 2013, 21:06
Lokalizacja: PL
Pochwały: 24

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama