• Reklama

JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez Grech » 12 mar 2014, o 13:19

Z Zopo było podobnie. Chyba ze trzy firmy nazywała się "oficjalne".
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 623
Dołączył(a): 22 wrz 2012, o 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Reklama

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez wojtekwojtek » 12 mar 2014, o 13:22

Niezły sajgon w tych Chinach ;)
wojtekwojtek
 
Posty: 31
Dołączył(a): 12 lis 2013, o 15:00
Telefon:: Mi4 LTE 16GB
ROM: 4.4 Xiaomi.eu

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez gratis » 19 mar 2014, o 12:22

Z Bielsko białej nawet na swoim Fanpage nic nie wstawiają jeśli by byli dystrybutorem byli by na oficjalnej stronie Jiayu a jest tylko firma z warszawy która na swoim fanpage zamieszcza informacje o nowych modelach i informacje dla użytkowników z Polski
Ostatnio edytowano 19 mar 2014, o 12:37 przez gratis, łącznie edytowano 3 razy
gratis
 
Posty: 30
Dołączył(a): 7 mar 2014, o 14:48
Pochwały: 1
Telefon:: Jiayu G3
ROM: 4.2.2

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez gratis » 19 mar 2014, o 12:28

Proszę Moderatora o poprawienie mojego postu na pierwszej stronie na tą treść
Z góry serdecznie dziękuje
Pozdrawiam

gratis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
gratis
 
Posty: 30
Dołączył(a): 7 mar 2014, o 14:48
Pochwały: 1
Telefon:: Jiayu G3
ROM: 4.2.2

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez JIAYU_Polska » 20 mar 2014, o 18:14

Dziękujemy za skrupulatność ;)
Avatar użytkownika
JIAYU_Polska
 
Posty: 13
Dołączył(a): 13 mar 2014, o 15:29
Lokalizacja: Warszawa
Pochwały: 2
Telefon:: Jiayu ;)
ROM: Stock

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez gargus » 18 kwi 2014, o 10:43

Witam. Czy zadziała na nim Aero2?. Pytam ponieważ na stronie http://ejiayu.com/en/Product-8.html w specyfikacji jest 3G. WCDMA 900/2100MHz.
gargus
 
Posty: 5
Dołączył(a): 16 kwi 2014, o 12:00
Telefon:: nokia

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez dawido488 » 20 kwi 2014, o 13:29

gargus napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Ponawiam pytanie.Działa aero?
dawido488
 
Posty: 180
Dołączył(a): 2 mar 2013, o 12:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 7

Re: JiaYu G3 taniej jako JiaYu G3C

Postprzez gargus » 26 kwi 2014, o 16:34

gargus napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

zadałem to pytanie JIAYU POLSKA i dostałem odpowiedź, że obsługuje 900MHz. Może ktoś posiada ten telefon i może potwierdzić działanie Aero2.
gargus
 
Posty: 5
Dołączył(a): 16 kwi 2014, o 12:00
Telefon:: nokia

Poprzednia strona

Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama