• Reklama

jiayu f1 traci zasieg

jiayu f1 traci zasieg

Postprzez dugi_opole » sobota, 11 października 2014, 16:33

posaidam biale jiayu f1 z poczatkow produkcji i notorycznie tefon traci zasieg co jakis czas, probowalem ustawiac siec na sztywno ale i to nic nie daje gubi zasieg dowolnie nie zaleznie od warunkow, mial ktos podobny problem, cos gdzies mi sie obilo o uszy ze byla jakas wadliwa seria wlasnie f1 ale nie wiem ile w tym prawdy
dugi_opole
 
Posty: 22
Dołączył(a): środa, 30 kwietnia 2014, 10:39

Reklama

Re: jiayu f1 traci zasieg

Postprzez fake4r » sobota, 11 października 2014, 21:14

Sprawdzałes na innych romach ?
Faktycznie cos te jiayu f1 i g2f są wadliwe bo dużo jest postów na temat różnych wad w obydwu modelach, tak zauwazylem.

Wysłane z mojego ZTE V965 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: jiayu f1 traci zasieg

Postprzez ebola1972 » sobota, 11 października 2014, 21:24

Kilku użytkowników pisało na temat zacinającego się focusa w f1. Co do problemu z zasięgiem f1 to był kiedyś jeden post na forum. Co do g2f to skąd wnioski, że są wadliwe. Staram się na bieżąco śledzić temat dot. jiayu i takie stwierdzenie to chyba przesada.

Wysłane z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: jiayu f1 traci zasieg

Postprzez fake4r » niedziela, 12 października 2014, 09:28

Stąd że dużo postów/tematów powstało związanym z problemami z tym modelem. Zresztą sam zobacz sobie do działu Jiayu - Pomoc techniczna, pierwsza i druga strona - same problemy z g2f.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5642
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: jiayu f1 traci zasieg

Postprzez przyczajony999 » czwartek, 30 października 2014, 15:31

U mnie G2F nie działał w trybie 3G. Rozłączał się nonstop. Pomagało ustawienie na sztywno 2G. Telefon pojechał do serwisu i jest już ok. Wymienili całą płytę główną bo jest inny numer IMEI oraz MAC, a obudowa została stara wraz z naklejką.
przyczajony999
 
Posty: 98
Dołączył(a): wtorek, 6 maja 2014, 13:21


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama