• Reklama

jiayu F1 mini recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez drago68 » 11 cze 2014, o 19:39

Odwrotnie.
Na telefony nie ma cła..!!! Jest tylko naliczany w razie odprawy przez UC tylko VAT...!!!

@dedman
To co zapłaciłeś właśnie był vat i jakieś koszty dla PP.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1935
Dołączył(a): 7 cze 2013, o 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Reklama

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez sopranowski » 25 cze 2014, o 20:43

witam. Jestem od dziś posiadaczem tego telefonu. Jest mały, a w zasadzie bardzo duży problem. Po prostu zanika mi co chwila sygnał operatora telefonii. Sa 3-4 kreski zasięgu, po chwili poza zasięgiem i tak w zasadzie co jakiś czas się zmienia, uniemożliwiając normalne dzwonienie. Oczywiście siedzę w jednym miejscu tak więc moje przemieszczanie nie ma żadnego wpływu. Dodaję, że działa tak w zasadzie tak samo na karcie z Playa jak i orange. Nie jest wykluczone, że coś źle skonfigurowałem. Proszę o wskazówki i pomoc. Pozdrawiam ;-)
sopranowski
 
Posty: 6
Dołączył(a): 25 cze 2014, o 20:26

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez wozignuj » 27 cze 2014, o 23:23

Też mam problemy z nowym launcherem, nie chce się ustawić jako domyślny. Co mam usunąć przez TB. To znaczy jak nazywa ie domyślny launcher w F1?
wozignuj
 
Posty: 8
Dołączył(a): 2 maja 2014, o 14:17

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez zawel » 28 cze 2014, o 15:43

Launcher2.apk (w /system/app bodajże)
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 469
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 12:59
Pochwały: 21

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez wozignuj » 2 lip 2014, o 08:35

Dziękuję, ale teraz mam kolejny problem TB przestał działać, to znaczy pokazuje błąd, mówiący o tym, że nie ma zainstalowanego roota, a Framaroot pokazuje, że wszystko OK. Wcześniej TB pracował bez problemu. Odinstalowanie i zainstalowanie ponowne nic nie dało. Chce się dostać do tego pliku launcher w system / data. Może zrobię to w innym programie? Jak mam to zrobić?
wozignuj
 
Posty: 8
Dołączył(a): 2 maja 2014, o 14:17

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez yusuf » 2 lip 2014, o 11:46

Wejdź w opcje super usera i sprawdź uprawnienia TB dostępu do roota
yusuf
 
Posty: 165
Dołączył(a): 7 maja 2014, o 10:43
Pochwały: 3

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez teha87 » 4 lip 2014, o 12:05

zauważył ktoś, że cena Jiayu f1 na HK GOLDWAY wzrosła do 100$??
teha87
 
Posty: 34
Dołączył(a): 10 kwi 2014, o 01:44
Pochwały: 1

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez fake4r » 4 lip 2014, o 12:07

Ogólnie GoldWay ma już nieatrakcyjne ceny.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5795
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 197

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez slavo22 » 10 lip 2014, o 16:02

Dorwałem w końcu telefon żony o zainstalowałem rom z linku http://www.needrom.com/mobile/jiayu-f1-rom4cwm/
Działa dużo lepiej od stockowego, nie zauważyłem bolączek z poprzedniej wersji. Zobaczymy po jakimś czasie czy kobita nie będzie narzekała. Jedynie co to aparat robi cienkie zdjęcia, no ale to już hardware.
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1560
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 46

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dzanus100 » 25 lip 2014, o 22:29

Witam
Pojawil mi sie kolejny problem z tym phonem.
Posiadam 3 sztuki i:
Na 1 po kilku dniach aparat zaczal robic zdjecia jakby byl zaklejony folia ... nie lapie ostrosci
na 2 -gim od poczatku mam tak samo ;(
Nie resetowalem do ustawien fabrycznych bo nie sadze zeby to moglo pomoc ale moze ktos mial podobne doswiadczenia ?
Zakladam ze uszkodzeniu mogly ulec aparaty ( przednie dzialaja ok) tylko ze troche dziwne ze w 2 telefonach z trzech, szczegolnie ze przegrzebalem caly net po angielsku i nie znalazlem zeby ktos narzekal na taki defekt
dzanus100
 
Posty: 9
Dołączył(a): 5 cze 2014, o 20:45

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez Libero » 25 lip 2014, o 23:02

A odkleiłeś folijkę z aparatu?
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dzanus100 » 26 lip 2014, o 01:40

No folijiki to nie ma. Poza tym jeden robił dobrze przez kilka dni... Wiec to nie jest problem
dzanus100
 
Posty: 9
Dołączył(a): 5 cze 2014, o 20:45

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama