• Reklama

jiayu F1 mini recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez drago68 » środa, 11 czerwca 2014, 19:39

Odwrotnie.
Na telefony nie ma cła..!!! Jest tylko naliczany w razie odprawy przez UC tylko VAT...!!!

@dedman
To co zapłaciłeś właśnie był vat i jakieś koszty dla PP.
Avatar użytkownika
drago68
VIP
 
Posty: 1922
Dołączył(a): piątek, 7 czerwca 2013, 17:50
Lokalizacja: Małopolska
Pochwały: 85

Reklama

en.001phone.cn=

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez sopranowski » środa, 25 czerwca 2014, 20:43

witam. Jestem od dziś posiadaczem tego telefonu. Jest mały, a w zasadzie bardzo duży problem. Po prostu zanika mi co chwila sygnał operatora telefonii. Sa 3-4 kreski zasięgu, po chwili poza zasięgiem i tak w zasadzie co jakiś czas się zmienia, uniemożliwiając normalne dzwonienie. Oczywiście siedzę w jednym miejscu tak więc moje przemieszczanie nie ma żadnego wpływu. Dodaję, że działa tak w zasadzie tak samo na karcie z Playa jak i orange. Nie jest wykluczone, że coś źle skonfigurowałem. Proszę o wskazówki i pomoc. Pozdrawiam ;-)
sopranowski
 
Posty: 6
Dołączył(a): środa, 25 czerwca 2014, 20:26

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez wozignuj » piątek, 27 czerwca 2014, 23:23

Też mam problemy z nowym launcherem, nie chce się ustawić jako domyślny. Co mam usunąć przez TB. To znaczy jak nazywa ie domyślny launcher w F1?
wozignuj
 
Posty: 8
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 14:17

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez zawel » sobota, 28 czerwca 2014, 15:43

Launcher2.apk (w /system/app bodajże)
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 408
Dołączył(a): piątek, 15 listopada 2013, 12:59
Pochwały: 18

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez wozignuj » środa, 2 lipca 2014, 08:35

Dziękuję, ale teraz mam kolejny problem TB przestał działać, to znaczy pokazuje błąd, mówiący o tym, że nie ma zainstalowanego roota, a Framaroot pokazuje, że wszystko OK. Wcześniej TB pracował bez problemu. Odinstalowanie i zainstalowanie ponowne nic nie dało. Chce się dostać do tego pliku launcher w system / data. Może zrobię to w innym programie? Jak mam to zrobić?
wozignuj
 
Posty: 8
Dołączył(a): piątek, 2 maja 2014, 14:17

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez yusuf » środa, 2 lipca 2014, 11:46

Wejdź w opcje super usera i sprawdź uprawnienia TB dostępu do roota
yusuf
 
Posty: 165
Dołączył(a): środa, 7 maja 2014, 10:43
Pochwały: 3

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez teha87 » piątek, 4 lipca 2014, 12:05

zauważył ktoś, że cena Jiayu f1 na HK GOLDWAY wzrosła do 100$??
teha87
 
Posty: 34
Dołączył(a): czwartek, 10 kwietnia 2014, 01:44
Pochwały: 1

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez fake4r » piątek, 4 lipca 2014, 12:07

Ogólnie GoldWay ma już nieatrakcyjne ceny.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5620
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 189

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez slavo22 » czwartek, 10 lipca 2014, 16:02

Dorwałem w końcu telefon żony o zainstalowałem rom z linku http://www.needrom.com/mobile/jiayu-f1-rom4cwm/
Działa dużo lepiej od stockowego, nie zauważyłem bolączek z poprzedniej wersji. Zobaczymy po jakimś czasie czy kobita nie będzie narzekała. Jedynie co to aparat robi cienkie zdjęcia, no ale to już hardware.
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1508
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dzanus100 » piątek, 25 lipca 2014, 22:29

Witam
Pojawil mi sie kolejny problem z tym phonem.
Posiadam 3 sztuki i:
Na 1 po kilku dniach aparat zaczal robic zdjecia jakby byl zaklejony folia ... nie lapie ostrosci
na 2 -gim od poczatku mam tak samo ;(
Nie resetowalem do ustawien fabrycznych bo nie sadze zeby to moglo pomoc ale moze ktos mial podobne doswiadczenia ?
Zakladam ze uszkodzeniu mogly ulec aparaty ( przednie dzialaja ok) tylko ze troche dziwne ze w 2 telefonach z trzech, szczegolnie ze przegrzebalem caly net po angielsku i nie znalazlem zeby ktos narzekal na taki defekt
dzanus100
 
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 5 czerwca 2014, 20:45

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez Libero » piątek, 25 lipca 2014, 23:02

A odkleiłeś folijkę z aparatu?
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): środa, 4 czerwca 2014, 21:33
Pochwały: 8

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dzanus100 » sobota, 26 lipca 2014, 01:40

No folijiki to nie ma. Poza tym jeden robił dobrze przez kilka dni... Wiec to nie jest problem
dzanus100
 
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 5 czerwca 2014, 20:45

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama