• Reklama

jiayu F1 mini recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dugi_opole » niedziela, 25 maja 2014, 12:18

mial ktos taki problem ze nie da sie ustawic dzwonka innego niz domyhslny, nie zapamietuje ustawienia wszystkie dzownki sa da sie odsluchac ale jak ustawie dam ok to nie zapamietuje dzwonka, przywracalem ustawienia fabryczne klkalem zmienialem tworzylem nowy profil i nic zawsze to samo, jak wybiore profil milczacy czy wibracja to dzialaja prawidlowo
dugi_opole
 
Posty: 22
Dołączył(a): środa, 30 kwietnia 2014, 10:39

Reklama

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez slavo22 » niedziela, 25 maja 2014, 19:16

Zedge, przeczytaj założony osobno temat
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1514
Dołączył(a): wtorek, 8 kwietnia 2014, 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 44

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dzanus100 » czwartek, 5 czerwca 2014, 20:49

Mam 2 problemy z tym fonem
1. Instaluje inne launchery ale nie moge ustawic ich jako domyslny. Klikajac na home nie pojawia sie wybor launchera. Caly czas domyslnie jest ten stockowy.
2. Jak sobie poradzic z instalacja np. Asphalt 8 ..wyskakuje blad pobierania aplikacji zbyt malo pamieci wewnetrznej. W ustawieniach przestawilem na domyslna instalacje na karcie pamieci. Niestety to nie pomaga ;(
dzanus100
 
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 5 czerwca 2014, 20:45

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez zawel » piątek, 6 czerwca 2014, 11:17

dzanus100 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ja zrobiłem to tak że zamontowałem /system rw i nadpisałem systemowy launcher innym wziętym z Haiera w718j (on jest gdzieś w /system/app, nazywa się Launcher2.apk i Launcher2.odex bodajże). Wtedy system wykrywa zmianę launchera i daje możliwość wyboru. Byś może wystarczy po prostu zmienić datę pliku Launcher2.apk na nowszą.
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 419
Dołączył(a): piątek, 15 listopada 2013, 12:59
Pochwały: 18

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dzanus100 » piątek, 6 czerwca 2014, 11:57

Ja tez to dzis rano ominalem...
znalazlem w aplikacjach "Program uruchamiajacy" i wyczyscilem mu dane domyslne... i poszlo
dzanus100
 
Posty: 9
Dołączył(a): czwartek, 5 czerwca 2014, 20:45

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez maniek669 » piątek, 6 czerwca 2014, 14:27

witam,
a jaki macie aparat w waszym jiayu? Bo u mnie jest niby 8mpx (taką rozdzielczość mogę ustawić w aparacie i aplikacja android hardware info też pokazuje, że jest 8 ). Czyżby wkładali 8-mkę do F1?
maniek669
 
Posty: 90
Dołączył(a): poniedziałek, 6 stycznia 2014, 16:31
Pochwały: 4

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez yusuf » piątek, 6 czerwca 2014, 17:30

Aparat jest jeden, 5 mpix interpolowany do 8 mpix, radziłbym zmienić ustawienia na 5 mpix, jakość znacznie się poprawia
yusuf
 
Posty: 165
Dołączył(a): środa, 7 maja 2014, 10:43
Pochwały: 3

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez k3lt » sobota, 7 czerwca 2014, 13:17

dzanus100 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


1. Ja zainstalowalem nowy launcher, stary (stockowy) kompletnie usunalem przez TB, rozwiazuje to problem z zapamietywaniem domyslnego. :lol:
k3lt
 
Posty: 37
Dołączył(a): piątek, 24 stycznia 2014, 19:25
Pochwały: 1

Re: Odp: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez Pager » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 19:07

Hej! Mam małe pytanie: jak wygląda realny transfer przy 2G i 3G? Różnice widać gołym okiem? Opłaca się dorzucić 15$ do wersji WCDMA?

Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
Pager
 
Posty: 10
Dołączył(a): niedziela, 5 stycznia 2014, 20:08

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez G P » poniedziałek, 9 czerwca 2014, 21:10

Panie przy 2G transfer w zasadzie nie istnieje, po GPRS to mozesz sobie mmsa przeslac... to kbit/s jak po modemie w tepsie w 2000 roku.
G P
AKTYWNY
 
Posty: 214
Dołączył(a): środa, 26 lutego 2014, 01:06
Pochwały: 5

Re: Odp: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez Sid » wtorek, 10 czerwca 2014, 06:05

Pager napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jeśli masz dopłacić 15$ to się nie opłaca. Bez problemu powinieneś znaleźć na ali wersję WCDMA za 65$. Ja prywatnie kupiłem już 3x czarny F1 WCDMA na ali (każdy od innego sprzedawcy) i płaciłem 59,9$ następnie 59,3$ a ostatnio 57$. Przy takich kwotach (do 60$) nawet jak wpadnie do UC to nie pobierają vat-u.
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 369
Dołączył(a): czwartek, 20 czerwca 2013, 04:51
Pochwały: 8

Re: jiayu F1 mini recenzja

Postprzez dedman » środa, 11 czerwca 2014, 19:16

Vat na telefony NIE MA
CŁO JEST - jak masz pecha właśnie zapłaciłem 55,13 PLN
dedman
 
Posty: 51
Dołączył(a): poniedziałek, 3 czerwca 2013, 18:17
Lokalizacja: Rzeszów

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama