• Reklama

Jiayu F1 CWM

Jiayu F1 CWM

Postprzez Roso » 29 cze 2014, o 00:26

Witam. Jak można wejść w F1 do CWM ? Próbowałem Power + Volume + i nic. Jak próbuję Power + Volume- to wchodzi mi Factory Mode i chińskie znaczki. Jedyny spoósb to wejście do CWM przez Jayiu.es, ale chciałbym znać inny sposób. Proszę o pomoc.
Roso
 
Posty: 23
Dołączył(a): 22 cze 2014, o 22:38
Telefon:: HTC

Reklama

Re: Jiayu F1 CWM

Postprzez ebola1972 » 29 cze 2014, o 01:53

Mozna i przez mobileuncle tools. Pocwicz z tym power i volume. Za ktoryms razem sie uda.
ebola1972
VIP
 
Posty: 1723
Dołączył(a): 13 maja 2013, o 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44
Telefon:: Xiaomi RR

Re: Jiayu F1 CWM

Postprzez Roso » 29 cze 2014, o 22:15

Gdzieś znalazłem taki sposób i zadziałał: wyłączyć telefon, wyciągnać baterię, podłączyć do ładowarki, wcisnąć power i volume+ i w tym samym czasie włożyć baterię. O dziwo zadziałało :)
Roso
 
Posty: 23
Dołączył(a): 22 cze 2014, o 22:38
Telefon:: HTC

Re: Jiayu F1 CWM

Postprzez slavo22 » 30 cze 2014, o 01:42

Wystarczy ładowarkę podłączyć i nacisnąć volume + i power. Łatwiej bezpośrednio z apki jiayu.es.
Avatar użytkownika
slavo22
VIP
 
Posty: 1588
Dołączył(a): 8 kwi 2014, o 18:49
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 59
Telefon:: LeEco x600
ROM: Co chwilę inny


Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama