• Reklama

Jiake jk12 bez pl

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Jiake jk12 bez pl

Postprzez mateusz999 » 12 maja 2014, o 11:04

pytanie do was za 100pk czy da sie wgrac w ten sprzet pl jezyk? morelocale zmienil mi podstawe lokalizacji rota zrobilem ale bez pl jakos tak kiepsko to wyglada prosze o porade.
mateusz999
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 maja 2014, o 10:58

Reklama

Re: Jiake jk12 bez pl

Postprzez rivermoon » 12 maja 2014, o 11:50

A jaki masz ROM? Na needrom jest do niego jeden ROM multilanguage http://www.needrom.com/mobile/jiake-jk12/
rivermoon
 
Posty: 112
Dołączył(a): 20 mar 2013, o 11:23
Pochwały: 1

Re: Jiake jk12 bez pl

Postprzez mateusz999 » 13 maja 2014, o 20:07

Android version 4.2.2
karnel 3.4.5

pytanie czy ten multi ma pl ;)
mateusz999
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 maja 2014, o 10:58

Re: Jiake jk12 bez pl

Postprzez bartazzz » 15 maja 2014, o 15:34

ewentualnie można zrobić root i uzyc morelocale. Przynajmniej aplikacje będą po polsku
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5193
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 89

Re: Jiake jk12 bez pl

Postprzez mateusz999 » 17 maja 2014, o 23:18

morelocale juz zrobilem rota czytaj pierwszy post. Zaktualizowałem go tym softem niestety to ten sam co w telefonie brak pl jezyka
mateusz999
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 maja 2014, o 10:58

Re: Jiake jk12 bez pl

Postprzez mateusz999 » 6 cze 2014, o 21:25

Po zmianie softu nadal brak pl a na dodatek gps padl
mateusz999
 
Posty: 4
Dołączył(a): 12 maja 2014, o 10:58


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama