• Reklama

Jaka różnica DG550, a DG550E ?

Jaka różnica DG550, a DG550E ?

Postprzez atom » 29 cze 2016, o 21:40

Jaka jest różnica między DG550, a DG550E?
Czy DG550E to podróbka?
atom
 
Posty: 19
Dołączył(a): 23 cze 2015, o 14:15

Reklama

Re: Jaka różnica DG550, a DG550E ?

Postprzez fake4r » 29 cze 2016, o 21:43

Pokaż jakiś link gdzie to znalazłeś.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5893
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Jaka różnica DG550, a DG550E ?

Postprzez atom » 2 lip 2016, o 08:15

Kolega taki model kupił popsuty i dał mi go by zobaczyć czy lcd i digitizer będzie pasować od mojego - niby pasuje, ale taśma od digitizera bardzo szybko się nagrzewa.

Obrazek Obrazek
atom
 
Posty: 19
Dołączył(a): 23 cze 2015, o 14:15

Re: Jaka różnica DG550, a DG550E ?

Postprzez fake4r » 2 lip 2016, o 09:01

Chyba jedyna różnica względem wersji bez E jest taka że DG500E obsługuje WCDMA 900 a wersja DG550 WCDMA 850.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5893
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Jaka różnica DG550, a DG550E ?

Postprzez atom » 2 lip 2016, o 21:49

ahaa, czyli jak kupować lcd i digitizer to brać można od wersji bez "E" ?
atom
 
Posty: 19
Dołączył(a): 23 cze 2015, o 14:15


Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama