• Reklama

Jak zaistalować kitkata ?

Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez veaster » 12 wrz 2014, o 00:00

Witam :)
Jestem zupełnie zielony w tych sprawach :/ Czy mógłby ktoś wytłumaczyc krok po kroku jak zainstalowac androida 4.4 kitkat ?
Model mojego telefonu h30-u10 ktory ma 2 gb ramu (nie wiem czy to jakieś znaczenie)
Gdy wchodze w recovery ''up vol''+ ''power'' wyswietla mi sie jakies recovery po chinsku z robocikiem i napisem ydss.cn
Telefon kupilem nowy juz zrootowany sciagany z chin przez allegro.
Pozdrawiam :D
veaster
 
Posty: 9
Dołączył(a): 11 wrz 2014, o 23:53
Telefon:: Huawei 3c
ROM: 4.2.2

Reklama

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez mrergie » 12 wrz 2014, o 00:05

Daj link do oferty z Allegro. Obawiam się że mogłeś trafic na telefon "zrobiony innym producentem", fałszywych Honorów 3C na Allegro ostatnio nie brakowało. Po prostu lepiej dla nas aby wiedzieć na czym stoimy i jaki dokładnie masz telefon.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1459
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez veaster » 12 wrz 2014, o 00:25

Niestety aukcja nie jest juz dostepna do wgladu :/
veaster
 
Posty: 9
Dołączył(a): 11 wrz 2014, o 23:53
Telefon:: Huawei 3c
ROM: 4.2.2

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez Doman » 12 wrz 2014, o 09:21

Ale powinna byc dostepna w archiwum. Po prostu podaj numer aukcji.
Doman
AKTYWNY
 
Posty: 606
Dołączył(a): 13 maja 2014, o 17:16
Pochwały: 17
Telefon:: CoolPad F1
ROM: 4.2.2 AOSP

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez veaster » 12 wrz 2014, o 09:51

Numer aukcji 4360371080

Wydaje mi sie ze telefon jest z tej strony http://m.aliexpress.com/item/2038286619 ... sitedetail
veaster
 
Posty: 9
Dołączył(a): 11 wrz 2014, o 23:53
Telefon:: Huawei 3c
ROM: 4.2.2

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez Doman » 12 wrz 2014, o 10:47

Aukcji rzeczywiscie juz nie ma. Oferta pewnie nie spelniala wszystkich wymogow, aby miala zostac zarchiwizowana.
Doman
AKTYWNY
 
Posty: 606
Dołączył(a): 13 maja 2014, o 17:16
Pochwały: 17
Telefon:: CoolPad F1
ROM: 4.2.2 AOSP

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez veaster » 12 wrz 2014, o 13:28

A po czym mozna poznac podrobe ? :)
veaster
 
Posty: 9
Dołączył(a): 11 wrz 2014, o 23:53
Telefon:: Huawei 3c
ROM: 4.2.2

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez INTseed » 12 wrz 2014, o 20:01

Zrób zdjęcia fona i wrzuć tutaj.
Czemu myślisz że fon to podróba?

Wysłane z mojego X7S
INTseed
VIP
 
Posty: 1105
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez existe » 12 wrz 2014, o 20:21

zainstalowanie nowego roma zazwyczaj jest opisane w miejscu z ktorego go sciagasz
np tu
http://www.needrom.com/download/h30-u10 ... ilanglite/

bardzo wazne jest wiedziec czy to nie jest fake fon, bo inaczej go mozesz po prostu zniszczyc
uruchom antutu X
https://play.google.com/store/apps/deta ... BenchMark5
lub inny opisywany program i sprawdz czy potwierdzi parametry - w tym wielkosc pamieci itp
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2172
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 52
Telefon:: byl:紅米, jest:x7s

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez mrergie » 12 wrz 2014, o 20:47

INTseed napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Po prostu Honor 3C jest ostatnio często podrabiany i nawet na Allegro nie brakowało ofert z nimi.
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1459
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 69
Telefon:: 佳域 S3S

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez veaster » 12 wrz 2014, o 21:12

sprawdzilem w antutu i sprawdzilem zgodnosc parametrow. Parametry procesora i jego model, ilosc ramu, rozdzielczosc, ilosc romu, karta graficzna i model sie zgadzaja z tymi na tej stronie http://www.gsmarena.com/huawei_honor_3c-5903.php
Skąd moge pobrac cwm ?
veaster
 
Posty: 9
Dołączył(a): 11 wrz 2014, o 23:53
Telefon:: Huawei 3c
ROM: 4.2.2

Re: Jak zaistalować kitkata ?

Postprzez veaster » 13 wrz 2014, o 15:56

existe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A jak sprawdzic werje telefonu ? Tam sa dwie opcje istalacji dla kazdej wersji :/
Jak zainstalowac cwm ?
veaster
 
Posty: 9
Dołączył(a): 11 wrz 2014, o 23:53
Telefon:: Huawei 3c
ROM: 4.2.2


Powrót do Huawei



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron