• Reklama

Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez xXxMederixXx » 27 lip 2014, o 16:31

Witam,
Mam maly problem z wpisaniem telefonu bo nie wiem gdzie go wpisac, mam tel. komorkowy jak kazdy chyba tam jest pole mobile ale msuze wypelnic najpierw to na gorze i ni cholery nie wiem czy tam mam wklepac ten moj czy musze ten 7-cyfrowy stacjonarny....
Wykminilem, ze dla mojej miejscowosci ten area code to 216 http://countrycode.org/poland powiedzcie jak to uzupelnic

Obrazek
Ostatnio edytowano 27 lip 2014, o 16:33 przez xXxMederixXx, łącznie edytowano 1 raz
xXxMederixXx
 
Posty: 39
Dołączył(a): 27 lip 2014, o 16:22
Telefon:: Galaxy s2
ROM: CM 10

Reklama

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez Gravis » 27 lip 2014, o 16:31

48 888 888888
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2454
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi Mi6
ROM: Xiaomi.eu

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez xXxMederixXx » 27 lip 2014, o 17:50

48 216 543123789

Tak?

A poza tym wszystko jest ok?
xXxMederixXx
 
Posty: 39
Dołączył(a): 27 lip 2014, o 16:22
Telefon:: Galaxy s2
ROM: CM 10

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez Jacuss » 27 lip 2014, o 17:59

Ja wpisuje tam komórkowy w formacie 0048 728 918239
Avatar użytkownika
Jacuss
AKTYWNY
 
Posty: 382
Dołączył(a): 11 sie 2013, o 01:45
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 15
Telefon:: ASUS Zenfone 5 2/16

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez xXxMederixXx » 27 lip 2014, o 18:22

No to juz sie zgubilem...
Jak mam wpisac, zeby bylo dobrze?
No i czy kod pocztowy jest dobry jezeli nie ma spacji ani -
xXxMederixXx
 
Posty: 39
Dołączył(a): 27 lip 2014, o 16:22
Telefon:: Galaxy s2
ROM: CM 10

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez Libero » 27 lip 2014, o 18:29

Kod pocztowy wpisujemy bez spacji.
Pierwsza rubryczka to nr. stacjonarny a druga komóra. Jak nie masz stacjonarnego to wklep komóre tak jak Ci kolega wyżej napisał.
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8
Telefon:: OnePlus One
ROM: CYANOGEM MOD 11S

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez xXxMederixXx » 27 lip 2014, o 18:35

Dajmy na to moj nr to 478374956

To mam wpisac tak:

0048 478 37456 ?
A co z tym 216?
xXxMederixXx
 
Posty: 39
Dołączył(a): 27 lip 2014, o 16:22
Telefon:: Galaxy s2
ROM: CM 10

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez Gravis » 27 lip 2014, o 18:36

Ale kombinujesz, i tak nikt do Ciebie nie będzie wydzwaniał - wpisz tak, żeby jak ktoś wykręci to się dodzwonił, a przeszło przez ali. Tyle w temacie.
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2454
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31
Telefon:: Xiaomi Mi6
ROM: Xiaomi.eu

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez Libero » 27 lip 2014, o 18:41

Człowieku ja wpisałem same kierunkowe w polach od numeru stacjonarnego i przeszło a jeśli chodzi o te 216 to skąd to żeś wytrzasnoł? Area code to kierunkowy do Twojej miejscowości i nie może być 216. U Ciebie jest jak już coś 029
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8
Telefon:: OnePlus One
ROM: CYANOGEM MOD 11S

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez xXxMederixXx » 27 lip 2014, o 18:50

Dalem w pierwszym poscie

http://countrycode.org/poland
xXxMederixXx
 
Posty: 39
Dołączył(a): 27 lip 2014, o 16:22
Telefon:: Galaxy s2
ROM: CM 10

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez Libero » 27 lip 2014, o 18:57

To jak znalazłeś to po co pytasz. Jak Ty musisz szukać nr. kierunkowego do swojego miasta to ja się dziwie jak Ty dzwonisz :)
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8
Telefon:: OnePlus One
ROM: CYANOGEM MOD 11S

Re: Jak wypelnic jedno pole przy zamowieniu

Postprzez Jacuss » 27 lip 2014, o 19:10

xXxMederixXx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Nie wpisuj tego 216 bo to coś wyssane z palca. A kod pocztowy bez spacji ani myślnika, np. 88760
Avatar użytkownika
Jacuss
AKTYWNY
 
Posty: 382
Dołączył(a): 11 sie 2013, o 01:45
Lokalizacja: Bydgoszcz
Pochwały: 15
Telefon:: ASUS Zenfone 5 2/16

Następna strona

Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: 1abc i 4 gości

  • Reklama