• Reklama

[poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

[poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?

Postprzez gabi24245 » niedziela, 21 kwietnia 2013, 20:21

Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?Zżera mi pieniądze z konta a ja nawet internetu nie używam. pomóżcie mi proszę, bo nigdzie nie ma tych wiadomości
gabi
gabi24245
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 21 kwietnia 2013, 20:14
Lokalizacja: sidzina

Reklama

Postprzez homar » niedziela, 21 kwietnia 2013, 21:29

Ustawienia>Użycie danych>komórkowa transmisja danych.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez gabi24245 » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 19:54

niestety nie mam wcale takich funkcji ani przycisków, dzięki za chęci
gabi
gabi24245
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 21 kwietnia 2013, 20:14
Lokalizacja: sidzina

Postprzez homar » poniedziałek, 22 kwietnia 2013, 21:23

Czyli to nie samsung ;-)
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez kucyk84 » sobota, 27 kwietnia 2013, 18:12

wysuniecie gornej belki i odznaczenie"dane komorkowe". ?:) jesli nie to kolega ma racje ,: to nie samsung :P
kucyk84
 
Posty: 16
Dołączył(a): środa, 24 kwietnia 2013, 19:21
Lokalizacja: Holandia

Postprzez china__import » sobota, 27 kwietnia 2013, 18:59

homar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Nie no pewnie Logo ma Lecz nawet systemu nie ma Badziew za 20USD ;)
china__import
 
Posty: 28
Dołączył(a): sobota, 27 kwietnia 2013, 11:22
Lokalizacja: polska

Postprzez mlb » niedziela, 28 kwietnia 2013, 11:59

gabi24245, a masz w tym telefonie system Android ? Masz dostep do Google Play ? Jak masz dostep, to sciagnij sobie program APNdroid , ktorym mozesz zablokowac szybko internet lub odblokowac .
mlb
AKTYWNY
 
Posty: 521
Dołączył(a): wtorek, 16 kwietnia 2013, 13:29
Pochwały: 2

Postprzez homar » niedziela, 28 kwietnia 2013, 20:21

mlb napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jakby miała androida to by wyłączyła tak, jak ja to opisałem.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 251
Dołączył(a): środa, 24 października 2012, 15:32
Lokalizacja: Poznań

Postprzez buszmierz » poniedziałek, 29 kwietnia 2013, 21:33

chyba żebyś APeeny zmienił na z pakietu internetowego, to raczej by nieżarło z konta,
pamiętam bo miałem tak w chyba se k500i
buszmierz
 
Posty: 24
Dołączył(a): środa, 30 maja 2012, 17:40
Lokalizacja: z domu xD


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama