• Reklama

[poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

[poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?

Postprzez gabi24245 » 21 kwi 2013, o 20:21

Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?Zżera mi pieniądze z konta a ja nawet internetu nie używam. pomóżcie mi proszę, bo nigdzie nie ma tych wiadomości
gabi
gabi24245
 
Posty: 2
Dołączył(a): 21 kwi 2013, o 20:14
Lokalizacja: sidzina

Reklama

Postprzez homar » 21 kwi 2013, o 21:29

Ustawienia>Użycie danych>komórkowa transmisja danych.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 258
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań
Telefon:: Elephone P6000

Postprzez gabi24245 » 22 kwi 2013, o 19:54

niestety nie mam wcale takich funkcji ani przycisków, dzięki za chęci
gabi
gabi24245
 
Posty: 2
Dołączył(a): 21 kwi 2013, o 20:14
Lokalizacja: sidzina

Postprzez homar » 22 kwi 2013, o 21:23

Czyli to nie samsung ;-)
homar
AKTYWNY
 
Posty: 258
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań
Telefon:: Elephone P6000

Postprzez kucyk84 » 27 kwi 2013, o 18:12

wysuniecie gornej belki i odznaczenie"dane komorkowe". ?:) jesli nie to kolega ma racje ,: to nie samsung :P
kucyk84
 
Posty: 16
Dołączył(a): 24 kwi 2013, o 19:21
Lokalizacja: Holandia

Postprzez china__import » 27 kwi 2013, o 18:59

homar napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Nie no pewnie Logo ma Lecz nawet systemu nie ma Badziew za 20USD ;)
china__import
 
Posty: 28
Dołączył(a): 27 kwi 2013, o 11:22
Lokalizacja: polska

Postprzez mlb » 28 kwi 2013, o 11:59

gabi24245, a masz w tym telefonie system Android ? Masz dostep do Google Play ? Jak masz dostep, to sciagnij sobie program APNdroid , ktorym mozesz zablokowac szybko internet lub odblokowac .
mlb
AKTYWNY
 
Posty: 526
Dołączył(a): 16 kwi 2013, o 13:29
Pochwały: 2
Telefon:: Samsung

Postprzez homar » 28 kwi 2013, o 20:21

mlb napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jakby miała androida to by wyłączyła tak, jak ja to opisałem.
homar
AKTYWNY
 
Posty: 258
Dołączył(a): 24 paź 2012, o 15:32
Lokalizacja: Poznań
Telefon:: Elephone P6000

Postprzez buszmierz » 29 kwi 2013, o 21:33

chyba żebyś APeeny zmienił na z pakietu internetowego, to raczej by nieżarło z konta,
pamiętam bo miałem tak w chyba se k500i
buszmierz
 
Posty: 24
Dołączył(a): 30 maja 2012, o 17:40
Lokalizacja: z domu xD
Telefon:: Ace 2
ROM: cm10.2


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama