• Reklama

IUNI U2 Recenzja, test, opinia

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez ebola1972 » wtorek, 23 grudnia 2014, 23:46

nie, tez mam baidu cloud os beta 59 a telefon mamy od tego samego sprzedawcy (zapewne)

wyszło z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Reklama

en.001phone.cn=

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez Hydrant » środa, 24 grudnia 2014, 00:37

Nie da się po prostu zmienić OS pobierając Iuni OS z ich strony ?
Hydrant
 
Posty: 134
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 00:08

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez Jacke55 » środa, 24 grudnia 2014, 01:03

Tak pobiorę Iuni OS tylko ,że na ich stronie chyba oficjalnej jest wersja 1.3 ,a już znalazłem 2.0 Beta która podobno jest multjjęzykowa ( nie wiem czy ma polski ale na pewno ma np. rosyjski)

Pare screenów https://drive.google.com/folderview?id=0B71E47AzkgEhcTAzUWRPZkJNUXc&usp=sharing

ostatnie zdjęcie to komunikat który mi wyświetla jak używam aplikacji z google store
Avatar użytkownika
Jacke55
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): środa, 25 września 2013, 14:26
Pochwały: 21

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez Hydrant » środa, 24 grudnia 2014, 01:13

A jeszcze raz zapytam ma ktoś wersje 3gb ramu ? I czemu wybrałeś 2 a nie 3 gb ?
Hydrant
 
Posty: 134
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 00:08

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez Jacke55 » środa, 24 grudnia 2014, 01:20

Hmm między 2 ,a 3 GB jest trochę różnicy w cenie ,a dla mnie i tak przeskok z 15k w Antutu na 37k to wystarczająco dużo.
Avatar użytkownika
Jacke55
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): środa, 25 września 2013, 14:26
Pochwały: 21

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez ebola1972 » środa, 24 grudnia 2014, 01:40

wgrałem 2.0 i śmiga dużo szybciej w porównaniu do tego Romu z Baidu tylko jest po chińsku. spróbuje wgrać jeszcze raz najnowsza wersje 2.2 bo za pierwszym razem nie chciała się zainstalowac

wyszło z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez Hydrant » środa, 24 grudnia 2014, 13:17

I co udało się to 2.2 wgrać ?? Czy to będzie taka sama procedura zainstalowania Iuni OS na wersji 3gb ram jak na 2gb ?
Hydrant
 
Posty: 134
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 00:08

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez ebola1972 » środa, 24 grudnia 2014, 14:29

najnowszy ROM ze strony Iuni jest niestety tylko po chińsku lub nie znalazłem opcji innego języka. fakt, że dużo czasu na zabawę nie miałem. wgrałem jakąś ostatnią angielską wersję Romu iuni os, twrp, root z francuskiej strony iuni-france i wszystko śmiga.

wyszło z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez Dablju » środa, 24 grudnia 2014, 14:47

Ten francuski ROM jest na kitkacie?
Dablju
VIP
 
Posty: 965
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 31

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez ebola1972 » środa, 24 grudnia 2014, 14:51

francuski nie, ten najnowszy po chińsku tak. oba instaluje się przy pomocy twrp. paczka toolkit z twrp, root i gapps do pobrania też z francuskiej strony.

wyszło z Nubia z7 mini
ebola1972
VIP
 
Posty: 1731
Dołączył(a): poniedziałek, 13 maja 2013, 20:09
Lokalizacja: PL
Pochwały: 44

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez kokosek » środa, 24 grudnia 2014, 16:53

Dziwne, ja mam najnowszy 2.2 na kitkacie i mam angielski.
kokosek
 
Posty: 145
Dołączył(a): poniedziałek, 1 września 2014, 20:55
Pochwały: 7

Re: IUNI U2 Recenzja, test, opinia

Postprzez Hydrant » środa, 24 grudnia 2014, 16:56

Ale fabrycznie w telefonie od sprzedawcy ? Czy sam wgrałeś ?
Hydrant
 
Posty: 134
Dołączył(a): piątek, 10 stycznia 2014, 00:08

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama