• Reklama

Inne

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

Inne

Postprzez johnny_d » poniedziałek, 6 maja 2013, 11:05

Kupiony A7100, działał dobrze dopóki nie zostało wykonanych zbyt wiele prób narysowania wzoru, aktualnie nie da się zalogować przez wipsanie loginu i hasła z konta google. Na kilku stronach przeczytałem że można to naprawic przez HARD RESET przy włączaniu telefonu, ale nigdzie nie moge znaleźć konfiguracji przyciskow do wykonania tej operacji. Proszę o pomoc.
johnny_d
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 6 maja 2013, 10:30
Lokalizacja: Zielona Góra

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Inne

Postprzez edazakrzyk@vp.p » sobota, 11 maja 2013, 13:43

johnny_d napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Witam.
Mam identyczny problem.
Wszystko pięknie działało do momentu uruchomienia zabezpieczenia ze wzorkiem.
W chwili obecnej nie można odblokować telefonu.
Przez wpisanie gmaila również pomimo że jest poprawnie wpisywany?
Co można dalej z tym zrobić jak zrobić reset i przywrócić ustawienia fabryczne??
Może ktoś na en temat coś wie i podpowie??
Pozdrawiam.
edazakrzyk@vp.p
 
Posty: 1
Dołączył(a): piątek, 10 maja 2013, 20:58
Lokalizacja: Polska

Postprzez DominikooXD » poniedziałek, 27 maja 2013, 15:42

johnny_d, Witam mam ten sam problem, też szukam rozwiązania ,jak Ci się uda odblokować to napisz,ja też odpisze .POZDRAWIAM :
DominikooXD
 
Posty: 2
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 20:00
Lokalizacja: Warszawa


Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama