• Reklama

[STAR] i9220

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

[STAR] i9220

Postprzez marcinbolo » piątek, 7 września 2012, 01:39

Witam

Mam ten telefonik od tygodnia, wszystko działa fajnie tylko słabo słyszę rozmówce. Da się coś z tym zrobić?

Pozdrawiam
marcinbolo
 
Posty: 6
Dołączył(a): piątek, 7 września 2012, 00:17
Lokalizacja: polska

Reklama

Postprzez bartekros » piątek, 7 września 2012, 07:47

marcinbolo napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

możesz wejść w menu inżynierskie poprzez kod i sobie ustawiasz na większe wartości :]
Avatar użytkownika
bartekros
 
Posty: 41
Dołączył(a): czwartek, 16 sierpnia 2012, 08:15
Lokalizacja: wawa

Postprzez shieciero » piątek, 7 września 2012, 09:22

teraz kod do menu ale jeżeli się nie znasz odradzam to jedno błędne kliknięcie po telefonie ;/ jak zwiększyć głos rozmówcy? hehe nie uwierzysz ale ja kiedyś np. w słuchawkach aby zwiększyć power robiłem tak
Puszczałem muzykę
potem ustawienia profili dostosowywanie i głośność wtedy na max i leciał dzwonek w słuchawkach ok wyłączyłem to i w słuchawkach zrobiło się głośniej do momentu odłączenia;p
Avatar użytkownika
shieciero
Ambasador
 
Posty: 174
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lutego 2012, 18:28
Lokalizacja: Borek Wielkopolski

Postprzez marcinbolo » piątek, 7 września 2012, 11:01

A możecie podać ten kod inżynierski

Z góry dziekuje
marcinbolo
 
Posty: 6
Dołączył(a): piątek, 7 września 2012, 00:17
Lokalizacja: polska

Postprzez shieciero » piątek, 7 września 2012, 13:16

Koron napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Ostatnio edytowano piątek, 7 września 2012, 21:43 przez shieciero, łącznie edytowano 1 raz
Avatar użytkownika
shieciero
Ambasador
 
Posty: 174
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lutego 2012, 18:28
Lokalizacja: Borek Wielkopolski

Postprzez marcinbolo » piątek, 7 września 2012, 17:43

Żaden z kodów nie pasuje :(
marcinbolo
 
Posty: 6
Dołączył(a): piątek, 7 września 2012, 00:17
Lokalizacja: polska

Postprzez shieciero » piątek, 7 września 2012, 19:48

ehh w google poszukaj ;D ja szukałem na szybko

#06# -> Wyświetla IMEI
*2767*5282#
*2767*63342#
*2767*927#
*#9998*4357#
*#9998*5282#
*#9999#0# -> Net monitor.
*#9999# lub *#9998*9999# .
*#8888# lub *#9998*8888#
*#9998*746# lub *#9998*0746# lub *#0746#
*#9998*523# lub *#9998*0523# lub *#0523#
*#9998*842# lub *#9998*0842# lub *#0842#
*#9998*289# lub *#9998*0289# lub *#0289#
*#9998*288# lub *#9998*0288# lub *#0288#
*#9998*377# lub *#9998*0377#
*#9998*778# lub *#9998*0778# lub *#0778#
*#9998*782#
*#8999*638#
*#9998*5646#
*#9998*76#
*#9998*968#
*#9998*585#
*#3243948#
*#32436837#
*#9999#
*#0837#
*#0001#
*#9125#
*#9998*228#
*#9998*246#
*#9998*324#
*#9998*364#
*#9998*427#
*#9998*544#
*#9998*636#
*#9998*785#
*#9998*786#
*#9998*837#
*#9998*872#
*#9998*947#
*#9998*999#
*#9998*9266#
*#9998*9999#
*2767*2878#
*2767*3855#

*#*#7378423#*#*
*#*#4636#*#*

*#*#7378423#*#* = *#*#SERVICE#*#* (Android)
*#*#4636#*#* = *#*#INFO#*#*(ANDROID)
Posiadaczy Androida odsyłam :
http://telchina.pl/kody-serwisowe-dla-t ... 4.htm#7398



NIE ODPOWIADAM ZA SZKODY WYRZĄDZONE TYMI KODAMI!! SĄ TO KODY WYGENEROWANE POPRZEZ MÓJ PROGRAM ;) TESTOWANE NA STAR200 I I9 3GS JAK NA E71 RÓWNIEŻ NIEKTÓRE DZIAŁAJĄ NIEKTÓRE NIE
Avatar użytkownika
shieciero
Ambasador
 
Posty: 174
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lutego 2012, 18:28
Lokalizacja: Borek Wielkopolski

Postprzez marcinbolo » sobota, 8 września 2012, 23:44

wszystkie wpisywalem i zaden nie dziala oprucz imei. Jakieś pomysły?
marcinbolo
 
Posty: 6
Dołączył(a): piątek, 7 września 2012, 00:17
Lokalizacja: polska

Postprzez shieciero » niedziela, 9 września 2012, 11:25

ehh na powiększenie mocy głośnika tylko kod serwisowy który należy znać inaczej my sobie nie poradzimy ;/
Avatar użytkownika
shieciero
Ambasador
 
Posty: 174
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lutego 2012, 18:28
Lokalizacja: Borek Wielkopolski

Postprzez marcinbolo » niedziela, 9 września 2012, 13:00

a wiecie w jaki sposob moge go zdobyć?
marcinbolo
 
Posty: 6
Dołączył(a): piątek, 7 września 2012, 00:17
Lokalizacja: polska

Postprzez shieciero » niedziela, 9 września 2012, 14:01

poszukaj w google a jak nie to kiepsko na stronie producenta może ?
Avatar użytkownika
shieciero
Ambasador
 
Posty: 174
Dołączył(a): poniedziałek, 13 lutego 2012, 18:28
Lokalizacja: Borek Wielkopolski

Postprzez marx » sobota, 15 września 2012, 21:53

*#*#3646633#*#*
Powinien zadziałać
marx
Administrator
 
Posty: 6003
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Następna strona

Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama
cron