• Reklama

HUMMER H5 -Aero2 ??

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

HUMMER H5 -Aero2 ??

Postprzez foni-r » 18 wrz 2014, o 03:38

Witam koleżanki i kolegów.
Zrobiłem sobie prezent w postaci telefonu Hummer h5.
Przede wszystkim po przejrzeniu filmików na YT.
Jest pancerny i dobrze wykonany-o to mi chodziło.

Dziś dla ciekawości wsunąłem kartę sim AERO2.
Widzi Aero ale niestety nie działa.

Poproszę o rady...
Czy da się uruchomić tą sieć?

Pozdrawiam.
foni-r
 
Posty: 11
Dołączył(a): 18 wrz 2014, o 03:19

Reklama

Re: HUMMER H5 -Aero2 ??

Postprzez ddr » 18 wrz 2014, o 04:15

Nie.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3495
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Re: HUMMER H5 -Aero2 ??

Postprzez foni-r » 18 wrz 2014, o 19:37

Dziękuje za odpowiedz.
Może jednak jakieś konkrety ??
foni-r
 
Posty: 11
Dołączył(a): 18 wrz 2014, o 03:19

Re: HUMMER H5 -Aero2 ??

Postprzez marcino1104 » 18 wrz 2014, o 19:51

Hummer H5 nie obsługuje pasma sieci które wykorzystuje Aero2.

Napisane przy pomocy RedmiNOTE
marcino1104
 
Posty: 165
Dołączył(a): 4 sty 2014, o 17:56
Pochwały: 3

Re: HUMMER H5 -Aero2 ??

Postprzez foni-r » 18 wrz 2014, o 20:01

Rozumiem.
dziękuje i pozdrawiam.
foni-r
 
Posty: 11
Dołączył(a): 18 wrz 2014, o 03:19


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama