• Reklama

Huawei honor 6

Huawei honor 6

Postprzez thebrums666 » czwartek, 30 października 2014, 06:19

Nie wiem czy juz zdazyliscie sie zorientowac ale wspomniany wyzej honor 6 od wczoraj jest dostepny oficialnie na stronie serwisu rtv euro agd. Wydaje mi sie ze za niezla cene 1399zl. Szkoda tylko ze pod zamowienie i trzeba czekac 30dni-tak przynajmniej pisze na stronce. Widzieliscie juz??? Co o tym myslicie???
thebrums666
 
Posty: 1
Dołączył(a): niedziela, 13 lipca 2014, 07:59

Reklama

Re: Huawei honor 6

Postprzez Dablju » czwartek, 30 października 2014, 09:14

Ciekawa opcja dla kogoś kto nie chce zamawiać z Chin i chce mieć gwarancję w PL. Z tego co widzę, to niestety single sim. No i szkoda, że na zamówienie a nie że można się nim pobawić w sklepie - ciekawie wyglądałoby takie porównanie Honor za 1400 i Samsung/Sony 2000+ :D
Bardzo wiele ludzi wtedy niemal na pewno nie zastanawiałoby się na co wyda pieniądze.
Dablju
VIP
 
Posty: 965
Dołączył(a): czwartek, 17 października 2013, 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 31

Re: Odp: Huawei honor 6

Postprzez INTseed » czwartek, 30 października 2014, 22:35

Za 1400zł nie warto. Już lepiej kupić coś innego lub w abonamencie.
Ten tel. aż taki cudowny nie jest.
Dualsim tak, singlesim nie.

Wysłane z mojego H60-L02
INTseed
VIP
 
Posty: 1071
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 13:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 18

Re: Huawei honor 6

Postprzez jacek_pszczoła » wtorek, 25 listopada 2014, 15:13

Obszerna recenzja na pclab > http://pclab.pl/art60561.html
jacek_pszczoła
 
Posty: 10
Dołączył(a): poniedziałek, 17 listopada 2014, 23:45

Re: Huawei honor 6

Postprzez Blest » czwartek, 11 grudnia 2014, 22:07

Warto go kupić za te 1250 zł czy może jest jakaś alternatywa nie interesuje mnie dual sim.
Blest
 
Posty: 40
Dołączył(a): wtorek, 16 marca 2010, 16:45

Re: Huawei honor 6

Postprzez prezesseto » niedziela, 8 lutego 2015, 19:14

Ja wlasnie stalem sie szczesliwym posiadaczem Honora 6. Ale nie moge sobie poradzic z wylaczeniem slownika (podpowiadacza) czy jak to zwal :( Czy to w pisaniu smsow czy whatsappie nad klawiatura pojawiaja mi sie podpowiedzi slow i nie byloby w tym nic zlego gdybym pisal tylko po polsku.Ale pisze rowniez wiadomosci po niemiecku i holendersku a ten slownik na sile wstawia mi polskie slowa co mnie strasznie irytuje :( Jak to cholerstwo wylaczyc?W ustawieniach - Jezyk i wprowadzanie - mam odznaczone(nieaktywne) Korekta pisown :-( Oczywiscie posiadam oryginalny rom na androidzie 4.4.2 i EMUI 3.0.
A moze jest jakis bug i nie da sie wylaczyc tego?
prezesseto
 
Posty: 8
Dołączył(a): sobota, 22 czerwca 2013, 15:57
Lokalizacja: NRW

Re: Huawei honor 6

Postprzez Piotrek90 » niedziela, 8 lutego 2015, 20:18

Korzystasz z klawiatury stockowej Swype for Huaweii ? Jeżeli tak, to:
-możesz dodać język niemiecki i holenderski - przycisnąć i przytrzymać spację. Zmieniasz język potem spacją.
-naciśnij i przytrzymaj przycisk na klawiaturze w lewym, dolnym rogu -> ustawienia -> autokorekta.
Powinno pomóc :)
Piotrek90
 
Posty: 108
Dołączył(a): środa, 18 czerwca 2014, 22:09
Pochwały: 3

Re: Huawei honor 6

Postprzez prezesseto » niedziela, 8 lutego 2015, 20:51

Korzystam z klawiatury Swiftkey.Ale moge rowniez korzystac ze stockowej.
Na stockowej dodalem sobie holenderskio wedlug Twojego opisu.Dzieki
Ale mimo wszystko idzie to cale podpowiadanie calkowicie wylaczyc?
Ostatnio edytowano niedziela, 8 lutego 2015, 21:00 przez prezesseto, łącznie edytowano 1 raz
prezesseto
 
Posty: 8
Dołączył(a): sobota, 22 czerwca 2013, 15:57
Lokalizacja: NRW

Re: Huawei honor 6

Postprzez Piotrek90 » niedziela, 8 lutego 2015, 20:58

Na stockowej masz z lewej na dole przycisk z symbolem ręki piszącej jednym palcem. Nacinij go i przytrzymaj, pojawi się menu, wchodzisz w ustawienia i tam wyłączasz autokorektę.
Piotrek90
 
Posty: 108
Dołączył(a): środa, 18 czerwca 2014, 22:09
Pochwały: 3

Re: Huawei honor 6

Postprzez prezesseto » niedziela, 8 lutego 2015, 21:04

Dzieki.Wylaczylem autokorekte i faktycznie nie poprawia mojej pisowni.Ale mimo wszystko przykladowe wyrazy na pasku dalej sie pojawiaja :-/
Idzie i to calkowicie wylaczyc?
prezesseto
 
Posty: 8
Dołączył(a): sobota, 22 czerwca 2013, 15:57
Lokalizacja: NRW

Re: Huawei honor 6

Postprzez Piotrek90 » niedziela, 8 lutego 2015, 21:24

Chyba nie, a przynajmniej nie w tej klawiaturze.
Piotrek90
 
Posty: 108
Dołączył(a): środa, 18 czerwca 2014, 22:09
Pochwały: 3

Re: Huawei honor 6

Postprzez 3kropki » czwartek, 12 lutego 2015, 00:30

witam,

Mam problem z telefonem huawai honor 6 (edycja dla ubogich - prosto z chin).
Telefon działał bez zarzutu przez jakieś 3 miesiące, teraz po dłuższym nieużywaniu nie działa dotyk- przynajmniej przez chwilę. Awaria pojawiła się po wyjęciu baterii i włożeniu z powrotem (chyba, że to akurat przypadek). Dotyk nie reaguje na nic (pozostałe guziki jak głośność, czy blokada ekranu działają) i teraz uwaga.. po lekkim poluźnieniu jednego z zatrzasków tylniej klapki, dotyk zaczyna działać i później już śmiga nawet po zamknięciu tej klapki. Po nieużywaniu go przez ok 15 min(czasami dłużej) problem znów powraca.

Ktoś się spotkał z czymś takim lub wie co może być przyczyną ?
3kropki
 
Posty: 1
Dołączył(a): wtorek, 5 sierpnia 2014, 15:10

Następna strona

Powrót do Huawei



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama