• Reklama

Huawei Honor 3C z 2 GB

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez erde » 9 lip 2015, o 16:23

też miałem taki problem, że po pewnym czasie wyłączały mi się programy typu endomondo, navime, my tracks... dodawanie do chronionych aplikacji nie pomagało.
spróbuj zmienić tryb oszczędzania energii z inteligentnego na normalny
Ustawienia - zakładka Wszystkie
sekcja Urządzenie - Oszczędzanie energii
erde
 
Posty: 8
Dołączył(a): 30 lip 2014, o 13:57
Telefon:: SE Neo V

Reklama

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez kpc21 » 11 lip 2015, o 00:55

Ok, spróbowałem. Zobaczymy jaki będzie efekt :)
kpc21
 
Posty: 45
Dołączył(a): 5 gru 2014, o 02:49
Telefon:: Samsung
ROM: stock

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez esperanza » 16 lip 2015, o 12:43

Jakby ktoś miał egzemplarz z krajowej dystrybucji, to już można pobrać aktualizację http://hihonor.com/pl/pages/support#?view=downloads
esperanza
 
Posty: 27
Dołączył(a): 23 sty 2015, o 23:52
Pochwały: 1
Telefon:: szajsung

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez kukula30 » 16 lip 2015, o 22:02

Ktoś juz robił tą aktualizację?
kukula30
 
Posty: 25
Dołączył(a): 29 paź 2013, o 14:38
Lokalizacja: PL
Telefon:: Newman K1S

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez esperanza » 17 lip 2015, o 01:39

kukula30 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Tak. Jakbyś miał jakieś wątpliwości co do kolejności działań, to w podanym powyżej przeze mnie linku masz "SD-card upgrade guide", a w nim wszystko opisane.

Póki co stwierdzam że śmiga dobrze, chociaż wygląd wszystkiego taki trochę za bardzo "okrągły" jak dla mnie :-)
esperanza
 
Posty: 27
Dołączył(a): 23 sty 2015, o 23:52
Pochwały: 1
Telefon:: szajsung

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez erde » 24 lip 2015, o 19:59

Też zrobiłem update do KitKata a teraz przydałby się root ;)
Ktoś juz robił roota na kitkacie?
Macie jakieś sprawdzone poradniki jak to zrobić?
Będę wdzięczny za linki...
erde
 
Posty: 8
Dołączył(a): 30 lip 2014, o 13:57
Telefon:: SE Neo V

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez caro86wlkp » 17 sie 2015, o 22:26

zrobiłem aktualizacje i żałuje. może zyskał ciut na płynności ale pojawiły się problemy których wcześniej nie było. tethering wariuje, rozłącza i łączy się co sekundę, rzadko kiedy załapie normalnie, BT też potrafi ześwirować przy łączeniu i nie pokazuje nazw z czym chcemy sie połączyć. go sms pro nie wysyła smsów w trybie dwóch kart. aplikacja od platronicsa nie działa.
i nie sposób wyłączyć przypomnienia o roamingu przy połączeniu telefonicznym
caro86wlkp
 
Posty: 12
Dołączył(a): 23 sty 2015, o 14:36
Telefon:: Jiayu G4S
ROM: 4.4.2

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez wilkw » 21 sie 2015, o 12:20

A ja nie żałuje, wszystko pięknie smiga. Jeśli chodzi o tethering to moim to tylko podczas podłączenia ikona włącza się i wyłącza ale może to ma tak być. Po połaczeniu nie zauważyłem jakiś problemów. Jeśli chodzi o bluetooth to też nie zauważyłem żadnych problemów, nazwa urządzeń sie wyświetla. Podoba mi się wygląd ale to kwestia gustu.
wilkw
 
Posty: 170
Dołączył(a): 1 mar 2014, o 23:54
Pochwały: 7
Telefon:: Nubia Z7 MAX
ROM: 5.1.1

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez jaxson » 21 sie 2015, o 13:40

Z innej beczki:
Ktoś podpowie czy do Honor 3c H30-U10 bedzie pasować ten ekran z ramką:
Honor 3c G740

Są też aukcje np takie:
Honor 3c .......

Niby różnic nie widać ale chciałbym mieć pewność

Pomoże ktoś?

Z góry dziękuje!
jaxson
 
Posty: 3
Dołączył(a): 20 mar 2014, o 16:44
Telefon:: LG

Re: Huawei Honor 3C z 2 GB

Postprzez jaxson » 3 wrz 2015, o 08:16

To już mogę sobie sam odpowiedzieć - nie pasuje.....
jaxson
 
Posty: 3
Dołączył(a): 20 mar 2014, o 16:44
Telefon:: LG

Poprzednia strona

Powrót do Huawei



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama