• Reklama

Homtom HT7

Re: Homtom HT7

Postprzez baxy » 6 kwi 2016, o 21:23

Aktualizacja przeszła bezproblemowo. Ale double wake nie działa. Może ktoś potwierdzic

Wysłane z mojego SM-N910F
baxy
AKTYWNY
 
Posty: 203
Dołączył(a): 24 sie 2010, o 15:35
Pochwały: 1

Reklama

Re: Homtom HT7

Postprzez darsuch » 8 kwi 2016, o 15:09

U mnie także znikła opcja double wake ,ale w zamian jest move up, czyli przeciągając palcem od dołu do góry odblokowywuje się telefon.
Mam jednak wrażenie że dotyk stał się mniej responsywny.
darsuch
 
Posty: 28
Dołączył(a): 7 lut 2016, o 16:54
Pochwały: 3
Telefon:: homtom ht7

Re: Homtom HT7

Postprzez Andrzej77 » 13 kwi 2016, o 23:16

Kolejna aktualizacja przez OTA jest dostępna. Tym razem z numerem V2.1.1. Zainstalowana bezproblemowo. Świeżo po aktualizacji żadnych widocznych zmian nie widzę. Wszystko działa jak należy. P.S Telefon za 160zl a aktualizacje jak w Nexusie.
Andrzej77
 
Posty: 70
Dołączył(a): 18 kwi 2015, o 15:31
Pochwały: 7
Telefon:: Nokia 302
ROM: Nokia OS

Re: Homtom HT7

Postprzez Andrzej77 » 13 kwi 2016, o 23:32

Ok, jest coś. Dotąd używałem lunchera od Google, bo firmowy był beznadziejny i depresyjny. Teraz to się zmieniło. Producent zmienił luncher i mamy normalne ikony, karty, itp. O tyle jest lepiej.
Andrzej77
 
Posty: 70
Dołączył(a): 18 kwi 2015, o 15:31
Pochwały: 7
Telefon:: Nokia 302
ROM: Nokia OS

Re: Homtom HT7

Postprzez motiv » 16 kwi 2016, o 07:36

Andrzej77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Wersja pro?

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 595
Dołączył(a): 21 sty 2016, o 18:55
Pochwały: 8
Telefon:: nokia

Re: Homtom HT7

Postprzez control » 16 kwi 2016, o 11:50

motiv napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Nie sądzę. Mam wersję pro i nie ma aktualizacji do 2.
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): 30 cze 2015, o 13:46
Telefon:: samsung

Re: Homtom HT7

Postprzez darsuch » 18 kwi 2016, o 13:58

Andrzej77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Jest już u mnie wersja V2.1.2. Ilość i częstotliwość aktualizacji szokuje wręcz. Ciekawe czy ten telefon ma taki wspaniały support, czy tak dużo "bugów" , a może jedno i drugie.
darsuch
 
Posty: 28
Dołączył(a): 7 lut 2016, o 16:54
Pochwały: 3
Telefon:: homtom ht7

Re: Homtom HT7

Postprzez Andrzej77 » 18 kwi 2016, o 20:51

Dokładnie. Właśnie zaktualizowałem soft do najnowszej wersji i tak jak poprzednio wszystko poszło bez problemu. Paczka tym razem jest dość mała, nieco ponad 10 MB i trudno ocenić co uległo zmianie/poprawie. Jak tak dalej pójdzie to zawstydzą MIUI Polska.
Andrzej77
 
Posty: 70
Dołączył(a): 18 kwi 2015, o 15:31
Pochwały: 7
Telefon:: Nokia 302
ROM: Nokia OS

Re: Homtom HT7

Postprzez Andrzej77 » 18 kwi 2016, o 22:56

Tak przy okazji. Przytrzymanie klawisza Home uruchamia funkcje zamknięcia/wyczyszczenia procesów w tle.
Andrzej77
 
Posty: 70
Dołączył(a): 18 kwi 2015, o 15:31
Pochwały: 7
Telefon:: Nokia 302
ROM: Nokia OS

Re: Homtom HT7

Postprzez control » 19 kwi 2016, o 00:38

Andrzej77 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jak w samsungu. Chciałbym by zatroszczyli się również o posiadaczy wersji pro, jest też co poprawiać...

A test multitouch co wam pokazuje, ile punktów dotyku rozpoznaje ht7 zwykły?

Wysłane z mojego HT7 Pro przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): 30 cze 2015, o 13:46
Telefon:: samsung

Re: Homtom HT7

Postprzez przypadkowelitery » 22 kwi 2016, o 22:05

Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i mam pytanie- czy wyświetlacz jest wykonany ze szkła. A jeśli nie to czy palce mają poślizg. Wiem że to dosyć głupie pytanie ale w żadnych specyfikacjach tego się nie znajdzie. W ogóle jak jest z jakością wykonania. Polecacie ten telefon?

Wysłane z mojego Tracer GS4 przy użyciu Tapatalka
przypadkowelitery
 
Posty: 25
Dołączył(a): 22 kwi 2016, o 11:13
Telefon:: Tracer
ROM: 1Gb

Re: Homtom HT7

Postprzez control » 22 kwi 2016, o 22:28

Poślizg możesz mieć taki jak masz na szkle do telefonu wystarczy że je zamówisz i nałożysz a profit taki że będziesz miał dodatkowo ochronę na ekran.

Wysłane z mojego SM-G7102 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): 30 cze 2015, o 13:46
Telefon:: samsung

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama