• Reklama

Homtom HT7 Pro

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez bchr » piątek, 22 kwietnia 2016, 09:01

A to ciekawe rozwiazanie, sprobuje

Wysłane z mojego HT7 Pro przy użyciu Tapatalka
bchr
 
Posty: 35
Dołączył(a): wtorek, 19 kwietnia 2016, 23:01

Reklama

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez motiv » piątek, 22 kwietnia 2016, 09:32

control napisał(a):
bchr napisał(a):To było przed zakupem telefonu, kilka pytań, możesz napisać co do nich napisałeś, to ja również wyślę zapytanie.

Mam dla ciebie i wszystkich połowiczne rozwiązanie problemu drenażu baterii. Trzeba zmienić język na angielski i gotowe. Ustawienie w telefonie polskiego języka powoduje że telefon jest cały czas aktywny. Napisałem do suppprtu zobaczymy co oni na to.

Edit.
Nie wiem jak jest z innymi językami.

Sent from my HT7 Pro using Tapatalk

Hehe mam go od wczoraj i ciagle sie bawie i bateria od 83% spadla do dzis na 68% wiec u mnie bateria sprawuje sie super.

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez control » piątek, 22 kwietnia 2016, 09:35

motiv napisał(a):Hehe mam go od wczoraj i ciagle sie bawie i bateria od 83% spadla do dzis na 68% wiec u mnie bateria sprawuje sie super.

A masz normalnie ustawiony język polski? Jaka warsja romu?

Sent from my HT7 Pro using Tapatalk
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): wtorek, 30 czerwca 2015, 13:46

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez motiv » piątek, 22 kwietnia 2016, 09:52

Tak mam jezyk Pl. 1.1.4

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez control » piątek, 22 kwietnia 2016, 09:54

motiv napisał(a):Tak mam jezyk Pl. 1.1.4


Poka proszę screen z ustawienia/bateria/od ostatniego ładowwnia.

Sent from my HT7 Pro using Tapatalk
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): wtorek, 30 czerwca 2015, 13:46

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez motiv » piątek, 22 kwietnia 2016, 09:57

Zeobie screena jak wroce z prqcy. Telefon w domu bawi aie dziewczyna, bo to dla jej mamy, miala podlqczyc jak spadnie do 5%. Rozmawialwm z nia kilkanascie minut temu i tyle bylo baterii. Takze wroce zeobie screena bo watpie zeby wyladowala do tego czasu bo takze idzie do pracy.
Ogolnie dla mnie system tam to porqzka, zero konfigurowalnosci. Ale do zastsowan dla starszej kobiety bedzie ok.

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez control » piątek, 22 kwietnia 2016, 10:02

Ok, czekam jak co. Ja to się zastanawiam czy aby nie zrobić wipea, moze tu gdzieś jest pies pogrzebany że troche miałem apek już wgranych, zrobiłem update z fota bo wyskoczył i dalej używałem telefonu. Też jak wrócę z pracy to będę sprawdzał w sensie zrobię tego wipea.

Sent from my HT7 Pro using Tapatalk
Avatar użytkownika
control
 
Posty: 161
Dołączył(a): wtorek, 30 czerwca 2015, 13:46

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez motiv » piątek, 22 kwietnia 2016, 10:20

No ja odpakowalem fona. Zrobilem factory reset, potem z 1.1.3 poprzez wifi update do 1.1.4 i znowy factory, na moment aktulizacji tylko podlaczylem ladoware, bo naczytalem sie z ta bateria i obawialwm sie ze moze padnie podczas update.
Dzwiek, czysty i nic nie charczy jak opisywali na glosnikach. Ale duzy minus to ze dosc cichy dzwiek...
Ekran mega wali kontrastem po oczach nawet przy zjechaniu na minimum.
Jack normalny standardowy.
Andek jakis mega okrojony.
Malo przelacznikow w belce wysuwanej.
Niebwiem jak zmienic ekrab glowny zeby byl.
Potem instalacja apek i tyle.
Ladowarka w zestawie mala 1A przy takiej baterii powinna byc 2A folia juz na ekranie naklejona. Druga w zestawie.

Moje pytanie vol- i power to jest test czy chinakie recovery. Wczoraj wlaczylem i nie wiedzialem co to bo same krzaczki.


Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez bchr » piątek, 22 kwietnia 2016, 12:08

A jedziecie na stockowy Launcherze - Launcher3 ? ja zmieniłem, może dlatego mi bardziej ciągnie baterię ?
bchr
 
Posty: 35
Dołączył(a): wtorek, 19 kwietnia 2016, 23:01

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez motiv » piątek, 22 kwietnia 2016, 12:26

Ja stockowy mialem cale 2-3 minuty :-) hehe po aktualizacji z 1.1.3 na 1.1.4 samo mi wywalilo go i mam goly andek

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez bchr » piątek, 22 kwietnia 2016, 12:47

Zrobiłem factory reset, język PL i teraz zrobiły się przerwy w Awake jak wchodzę do baterii.
Czy też macie takie duże ikony na ekranie głównym ?
bchr
 
Posty: 35
Dołączył(a): wtorek, 19 kwietnia 2016, 23:01

Re: Homtom HT7 Pro

Postprzez motiv » piątek, 22 kwietnia 2016, 12:50

Tak mialem wczoraj
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Dzis zrobie fotki juz po aktualizacji bez launchera

Wysłane z mojego 2014811 przy użyciu Tapatalka
Avatar użytkownika
motiv
AKTYWNY
 
Posty: 702
Dołączył(a): czwartek, 21 stycznia 2016, 18:55
Pochwały: 8
Ostrzeżenia: 2

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama