• Reklama

HomTom Ht7 i Aero2

HomTom Ht7 i Aero2

Postprzez gregch » 22 mar 2016, o 11:43

Czy ktoś może uruchomił na tym telefonie Aero2? Bo miotam się i nie mogę ustawić tak żeby działało.
gregch
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 lis 2015, o 11:29

Reklama

Re: HomTom Ht7 i Aero2

Postprzez fake4r » 22 mar 2016, o 11:53

Tak działa. Sprawdzałem. Ustawiasz apn wg. aero2 czyli wystarczy wpisać "darmowy" i potem włączyć dane mobilne i zaznaczyć roaming danych. Chyba tyle. Czasem trzeba zrestartować telefon żeby podziałało. Ewentualnie jak Ci nie działa na jednym to spróbuj na drugim slocie bo nie pamiętam jak tam jest już czy oba mogą obsługiwać 3G czy tylko jeden.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5795
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 197

Re: HomTom Ht7 i Aero2

Postprzez gregch » 22 mar 2016, o 12:29

Dzięki bardzo. Przełożyłem kartę do drugiego slotu i poszło.
gregch
 
Posty: 2
Dołączył(a): 10 lis 2015, o 11:29


Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama