• Reklama

Homtom Ht6

Re: Homtom Ht6

Postprzez artur_star » 18 kwi 2016, o 22:47

Powiedz mi jak używasz telefonu, że masz 12h SOT i 5 dni ja najwięcej miałem 3 dni i jakieś 9h SOT, dodam, że na RN2 też nigdy nie osiągałem takich wyników jak inni na forum, jak miałem 3h SOT w ciągu 2 dni to byłem bardzo zadowolony.
Mam Xposed, Greenify, Amplify.
Mam jeszcze pytanie, używasz Yanosika?
Ja w trakcie używania mam dziwne zachowanie na Homtomie, gdy pojawia się komunikat nie mogę nacisnąć przycisku potwierdź gdy telefon jest w uchwycie samochodowym, jak wyjmę z niego udaje się wcisnąć przycisk.
Bardzo dziwne to.
artur_star
 
Posty: 36
Dołączył(a): 20 gru 2015, o 23:05
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Homtom
ROM: R15

Reklama

Re: Homtom Ht6

Postprzez KrzysiekGP » 19 kwi 2016, o 01:00

Już gdzieś pisałem, dość mało się przemieszczam w większości mam dostęp do wifi więc lte mi nie ssie. Yanosika jeszcze nie zdążyłem użyć (w mieście nie chce mi się go załączać)ale jak będzie okazja to sprawdzę i dam znać. Na RN2 poniżej 5h SOT nie schodziłem.
KrzysiekGP
 
Posty: 82
Dołączył(a): 17 wrz 2014, o 01:37
Pochwały: 2
Telefon:: Homtom Ht6

Re: Homtom Ht6

Postprzez artur_star » 19 kwi 2016, o 09:42

To ja chyba za intensywnie używam telefony. :-D

Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowano 19 kwi 2016, o 12:38 przez artur_star, łącznie edytowano 1 raz
artur_star
 
Posty: 36
Dołączył(a): 20 gru 2015, o 23:05
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Homtom
ROM: R15

Re: Homtom Ht6

Postprzez KrzysiekGP » 19 kwi 2016, o 11:16

Dlaczego za intensywnie ;) Używasz tak jak tego potrzebujesz. Pisałeś wcześniej że masz z nim sparowanego smartwatcha. Jeśli przy intensywnym korzystaniu w większości w zasięgu 3/4G telefon wytrzymuje Ci 9h SOT to tylko się cieszyć. Pomyśl co mają powiedzieć właściciele topowych Samsungów ;) przy Twoim używaniu to trzeba by Samsunga 2x dziennie ładować.
KrzysiekGP
 
Posty: 82
Dołączył(a): 17 wrz 2014, o 01:37
Pochwały: 2
Telefon:: Homtom Ht6

Re: Homtom Ht6

Postprzez artur_star » 19 kwi 2016, o 12:37

W sumie masz rację, tylko wiesz zawsze chciałoby się więcej :mrgreen:
artur_star
 
Posty: 36
Dołączył(a): 20 gru 2015, o 23:05
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Homtom
ROM: R15

Re: Homtom Ht6

Postprzez artur_star » 22 kwi 2016, o 11:06

KrzysiekGP napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Jaki masz miernik?
Mógłbyś podrzucić linka, zobaczę może sobie kupię taki.
artur_star
 
Posty: 36
Dołączył(a): 20 gru 2015, o 23:05
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Homtom
ROM: R15

Re: Homtom Ht6

Postprzez KrzysiekGP » 22 kwi 2016, o 18:54

http://www.aliexpress.com/item/Real-tra ... 0edbcfeb8f

dokładnie taki jak w linku. Tak jak pisałem, Homtom Ht6 był sprawdzany na zwykłej ładowarce - zauważ że ten miernik 9V nie obsługuje.
KrzysiekGP
 
Posty: 82
Dołączył(a): 17 wrz 2014, o 01:37
Pochwały: 2
Telefon:: Homtom Ht6

Re: Homtom Ht6

Postprzez artur_star » 23 kwi 2016, o 00:27

artur_star napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!




Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
artur_star
 
Posty: 36
Dołączył(a): 20 gru 2015, o 23:05
Lokalizacja: Lublin
Telefon:: Homtom
ROM: R15

Re: Homtom Ht6

Postprzez tomeklodz » 28 kwi 2016, o 09:03

Panowie wczoraj dotarł do mnie ten potwór i mam pewien problem czasami nie mogę przewinąć ekranu ikony przyciski działają przewijania nie zrobisz, miał ktoś taki cud...? Czy to ekrany czy lista programów

Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY
 
Posty: 370
Dołączył(a): 21 maja 2014, o 12:06
Pochwały: 6

Re: Homtom Ht6

Postprzez KrzysiekGP » 28 kwi 2016, o 09:14

Robiłeś mu reset do ustawień fabrycznych? Którą wersję ROMu masz. Wprawdzie na oryginalnym sofcie krótko byłem ale nie miałem żadnych problemów. Mam teraz w domu jeszcze jednego Ht6 (dla znajomego), soft R15 i też nie widzę problemów z przewijaniem.
KrzysiekGP
 
Posty: 82
Dołączył(a): 17 wrz 2014, o 01:37
Pochwały: 2
Telefon:: Homtom Ht6

Re: Homtom Ht6

Postprzez tomeklodz » 28 kwi 2016, o 09:16

Soft najnowszy dostępny, telefon nowy więc reset nie konieczny. Nie wiem czy czasem nie jest to przytmulanie gdy coś instaluje się w tle.

Wysłane z mojego HT6 przy użyciu Tapatalka
Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY
 
Posty: 370
Dołączył(a): 21 maja 2014, o 12:06
Pochwały: 6

Re: Homtom Ht6

Postprzez KrzysiekGP » 28 kwi 2016, o 16:43

Reset do ustawień fabrycznych jeszcze nigdy nie zaszkodził, skąd wiesz czy ktoś się telefonem chwilę nie bawił i coś nie namieszał? Jeśli coś instalujesz w tle to dlaczego się dziwisz że coś przymula? To tylko 1GHz. Nie wymagajmy cudów.
KrzysiekGP
 
Posty: 82
Dołączył(a): 17 wrz 2014, o 01:37
Pochwały: 2
Telefon:: Homtom Ht6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama