• Reklama

Homtom Ht6

Re: Homtom Ht6

Postprzez fake4r » 8 lis 2016, o 17:12

Nie wiem jaką ładowarką próbowałeś i jaka jest w zestawie, ale jak 2A i nie ruszył pod nią to pewnie już zostaje serwis.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Reklama

Re: Homtom Ht6

Postprzez blue_voyager » 8 lis 2016, o 17:26

Próbowałeś zmienić ładowarkę/kabel?
Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5986
Dołączył(a): 16 cze 2013, o 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 239
Ostrzeżenia: -1
Telefon:: Jiayu S3

Re: Homtom Ht6

Postprzez philip1 » 9 lis 2016, o 02:35

ładowany oryginalną ładowarką, różne kable w tym jeden nówka, później inne ładowarki + powerbank xiaomi i nic- cisza :-(
philip1
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 lut 2015, o 03:57
Telefon:: LG

Re: Homtom Ht6

Postprzez Mrowka221 » 12 lis 2016, o 13:30

Czy da się jakoś naprawić wibracje w tym telefonie? Ogólnie po niecałym roku telefon starzeje się w szybkim tempie, ekran ma z 300 wypalonych pikslei glóśnik skrzeczy, a lightinthebox nie chce realizować gwarnacjii bo po prostu jej nie było :D.
Mrowka221
 
Posty: 55
Dołączył(a): 26 paź 2014, o 12:30
Telefon:: Vertis

Re: Homtom Ht6

Postprzez JDStar » 15 lis 2016, o 18:31

philip1 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Możesz spróbować wgrać stockowy soft FT, jak po tym zabiegu nie ruszy to raczej żył nie będzie (brak opłacalności naprawy)
Odceglanie/ożywianie telefonów. Polonizacja chińskich telefonów / ROM'ów.
Avatar użytkownika
JDStar
 
Posty: 191
Dołączył(a): 3 gru 2012, o 16:43
Lokalizacja: Tomaszów Lub.
Pochwały: 17
Telefon:: Xiaomi RN3Pro

Re: Homtom Ht6

Postprzez OrdonPL » 22 lut 2017, o 17:53

czy komuś po wgraniu nowego oprogramowania r17 przestał działać GPS. Działa jedynie po wyłączeniu 1 karty sim. O co chodzi ? , proszę o pomoc
OrdonPL
 
Posty: 4
Dołączył(a): 18 kwi 2016, o 17:38
Telefon:: hom tom ht6

Re: Homtom Ht6

Postprzez zoom72 » 31 maja 2017, o 11:52

Witam, mam taką przypadłość w moim HT6....Jak ja do kogoś dzwonię to wszystko jest ok.....ale w drugą stronę czyli do mnie ktoś dzwoni to pod odebraniu połączenia muszę zaczekać aż ekran się wygasi by przyłożyć go do twarzy.....w przeciwnym razie czujnik zbliżeniowy wariuje i aktywuje ekran co się wiąże z uruchamianiem niektórych funkcji w telefonie.
Czy może to być spowodowane aktualizacją systemu? Przed nią tego problemu nie było.

W drugim aparacie (bo mam dwa) natomiast po resecie systemu telefon działa kilka dni poprawnie....po czym dostaje strasznych zawieszeń.....można klikać w ikonki po kilka razy i zero reakcji.....aby po chwili odpalić wszystkie kliknięte wcześniej aplikacje.....Macie może jakiś pomysł? :-/
zoom72
 
Posty: 2
Dołączył(a): 31 maja 2017, o 11:39
Telefon:: Homtom HT6

Re: Homtom Ht6

Postprzez Dorpat » 11 cze 2017, o 01:12

Znacie jakieś sprawdzone i działające ROMy dla HT6 na Androida 6, albo7?
Dorpat
 
Posty: 27
Dołączył(a): 27 lip 2014, o 21:18
Telefon:: Nokia N82

Poprzednia strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama