• Reklama

HDC I9300

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

HDC I9300

Postprzez creator » piątek, 8 lutego 2013, 00:47

Hej,
ostatnio zastanawiałem się czy nie da się wgrać Romu z oryginalnego S3 do HDC tą metodą za pomocą odina czy on w ogóle będzie widział telefon? Kies odpada ale może uda się tym?
Poradnik wiem że jest oryginalny SG
Ostatnio edytowano piątek, 8 lutego 2013, 01:30 przez creator, łącznie edytowano 1 raz
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Reklama

Postprzez east-import.pl » piątek, 8 lutego 2013, 01:28

Nie dasz rady Inne podzespoły Nie wgrasz
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez creator » piątek, 8 lutego 2013, 02:22

Nie da się tego zrobić czy po prostu nie będzie chodził jak potrzeba?
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): piątek, 25 stycznia 2013, 10:44
Lokalizacja: Jadą

Postprzez east-import.pl » piątek, 8 lutego 2013, 09:33

Samsung SG S3 Jest na innym procesorze inne podzespoły niż HDC Więc nie ma szans użyć Firmware od SG S3 No chyba że chcesz uwalić sobie telefon
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez bartazzz » piątek, 8 lutego 2013, 10:17

dokładnie!
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5053
Dołączył(a): sobota, 19 stycznia 2013, 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 84


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama