• Reklama

HDC I9300

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

HDC I9300

Postprzez creator » 8 lut 2013, o 00:47

Hej,
ostatnio zastanawiałem się czy nie da się wgrać Romu z oryginalnego S3 do HDC tą metodą za pomocą odina czy on w ogóle będzie widział telefon? Kies odpada ale może uda się tym?
Poradnik wiem że jest oryginalny SG
Ostatnio edytowano 8 lut 2013, o 01:30 przez creator, łącznie edytowano 1 raz
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): 25 sty 2013, o 10:44
Lokalizacja: Jadą

Reklama

Postprzez east-import.pl » 8 lut 2013, o 01:28

Nie dasz rady Inne podzespoły Nie wgrasz
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): 22 gru 2012, o 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez creator » 8 lut 2013, o 02:22

Nie da się tego zrobić czy po prostu nie będzie chodził jak potrzeba?
creator
 
Posty: 25
Dołączył(a): 25 sty 2013, o 10:44
Lokalizacja: Jadą

Postprzez east-import.pl » 8 lut 2013, o 09:33

Samsung SG S3 Jest na innym procesorze inne podzespoły niż HDC Więc nie ma szans użyć Firmware od SG S3 No chyba że chcesz uwalić sobie telefon
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): 22 gru 2012, o 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez bartazzz » 8 lut 2013, o 10:17

dokładnie!
zanim napiszesz post użyj funkcji SZUKAJ!!!
Avatar użytkownika
bartazzz
VIP
 
Posty: 5447
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:03
Lokalizacja: Koszalin
Pochwały: 98


Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama