• Reklama

[STAR] GT-I9300 STAR b930

i9220 (N9000), A2000, X18i, X 10 GPS TV, A5000, A7272,

[STAR] GT-I9300 STAR b930

Postprzez Thazek » piątek, 28 grudnia 2012, 16:56

Jak w temacie Panie i Panowie, potrzebuje porady czy warto taki zakupić?
Jaki on tam ma procek? Bo wszędzie piszą coś innego. Wiem tylko ,że posiada Android 4 i ma 4,3 cala ekran.
Niby ma 1ghz ale piszą ,że pracuje na procku MTK6515 i to mnie martwi... :-/
sam nie wiem co o tym mysleć...
Thazek
 
Posty: 58
Dołączył(a): poniedziałek, 20 sierpnia 2012, 15:51
Lokalizacja: Śląsk

Reklama

Postprzez east-import.pl » piątek, 28 grudnia 2012, 19:44

Tak MA 1GHz lecz nie ma 3G tylko dwie karty 2G
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez Thazek » piątek, 28 grudnia 2012, 21:17

east-import.pl, dzięki za szybką odpowiedź...
jak już jesteśmy przy temacie i9300 to mam jeszcze pytanie;
jak się sprawuje wersja androida 4.1 jelly bean na tym telefonie?
chodzi mi oczywiście o telefon z prockiem MTK6577 4,7 cala wyświetlacz. :?: :?:
Thazek
 
Posty: 58
Dołączył(a): poniedziałek, 20 sierpnia 2012, 15:51
Lokalizacja: Śląsk

Postprzez east-import.pl » sobota, 29 grudnia 2012, 00:09

Użytkuję taki i jest wszystko Ok No i Logo ;)
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez Thazek » sobota, 29 grudnia 2012, 00:38

east-import.pl, Jak mogę prosić o szerszy opis na PW to byłbym wdzięczny ;)
mowa oczywiście o tym 4.7 cala ;)

[ Dodano: 2013-01-03, 23:38 ]
No i telefon jest już zakupiony i dziewczyna go testuje. ;)
Dostał świra ekran podczas ładowania i myślelismy,że to wada ,ale z tego co przeczytałem to tak się zachowuje tylko pod napięciem i to wina ładowarki ;)
proszę o potwierdzenie... ;)
teraz muszę inną ładowarkę zakupić do niego tylko nie wiem jaką ??
jaką polecacie? :roll:

[ Dodano: 2013-01-04, 00:42 ]
aaaa i jeszcze jedno pytanie: da się jakoś ustawić to żeby z android marketu aplikacje zapisywały się w menu głównym albo na pulpicie a nie w jakims pliku chińskim?
Android 4.1.1 :roll:
Thazek
 
Posty: 58
Dołączył(a): poniedziałek, 20 sierpnia 2012, 15:51
Lokalizacja: Śląsk


Powrót do STAR



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama