• Reklama

Goophone i6 Plus

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Re: Goophone i6 Plus

Postprzez secretsanta » 12 sty 2015, o 09:51

Jaki masz procesor?
Jesli to mediatek od mt 6575 do mt 6589 to instrukcję znajdziesz tutaj
secretsanta
NewsMan
 
Posty: 393
Dołączył(a): 9 lut 2014, o 16:22
Pochwały: 20

Reklama

Re: Goophone i6 Plus

Postprzez dominiss1990 » 14 sty 2015, o 00:51

Krótki poradnik:
przywracanie-imei-nie-majac-backupu-t14455.html

A w tryb inżynierski wchodzisz przez wyklikanie w dialerze *#*#3646633#*#*
Avatar użytkownika
dominiss1990
AKTYWNY
 
Posty: 432
Dołączył(a): 21 gru 2013, o 20:32
Lokalizacja: Rzeszów
Pochwały: 31

Re: Goophone i6 Plus

Postprzez sebo105 » 19 kwi 2015, o 21:14

Witam. Mam podobny problem, lecz nie do konca. Moj goophone czyta karte lecz nie lapie zasiegu. Mam w plusie, karta z lte, inne karty ze starterow innych sieci lapie zasieg. Czy ktos zna odpowiedz na ten problem? Pozdrawiam
sebo105
 
Posty: 1
Dołączył(a): 19 kwi 2015, o 21:06

Re: Goophone i6 Plus

Postprzez Sayuri » 7 sie 2015, o 12:26

Cześć
Posiadam goophone i6 bez plusa ale nie łapie mi sieci. Mam wpisane "brak sieci" jak włożę sim.
IMEI zgodne z tym na telefonie, jednak nic to nie daje.
Nie wiem czy nie jest po prostu walnięty czytnik Sim, bo na drugim goophonie z wpisanym IMEI wszystko śmiga.
Wiecie co może być powodem i jak zdalnie można to naprawić?
Albo czy jest ktoś z Wrocławia kto się na tym zna?

Będę wdzięczna za pomoc.
Sayuri
 
Posty: 1
Dołączył(a): 7 sie 2015, o 11:50

Poprzednia strona

Powrót do Pytania, problemy



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama