• Reklama

G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez bartes9 » 19 sie 2015, o 11:56

Kupię dziś mały śrubokręt, odkręcę tylko klapkę i zobaczę czy jest taśma prawidłowo włożona, jak nie zadziała wysyłam telefon do Cb :-)
bartes9
 
Posty: 29
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 17:11

Reklama

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez bartes9 » 19 sie 2015, o 12:44

Dziś się dowiedziałem że telefon był w serwisie bo miał uszkodzone gniazdko usb. Gniazdo wymienili ale najprawdopodobniej uszkodzili aparat bo po wizycie już szwankował. Serwis powiedział że to wina softu a były właściciel dał sobie spokój i postanowił sam wgrać.
bartes9
 
Posty: 29
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 17:11

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez Gravis » 19 sie 2015, o 12:45

Haha ładnie gość kręci ;D wcześniej to pewnie zapomniał tego dodać co? ;)
Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2330
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 27

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez bartes9 » 19 sie 2015, o 12:57

Myślę że nie był świadomy, w serwisie powiedzieli mu że wina softu i tego się trzymał, albo był i nie chce powiedzieć. Trudno najważniejsze, że znam już przyczynę.
bartes9
 
Posty: 29
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 17:11

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez jurekg » 19 sie 2015, o 13:29

Podaj nick tego sprzedającego, żebym od niego niczego nie kupił.
jurekg
AKTYWNY
 
Posty: 241
Dołączył(a): 11 lis 2012, o 13:15
Lokalizacja: Biecz
Pochwały: 6

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez bartes9 » 19 sie 2015, o 17:49

Osoba prywatna, podobno jest tutaj zarejestrowany i pytał się o wgrywanie Romów itp
bartes9
 
Posty: 29
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 17:11

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez bartes9 » 20 sie 2015, o 12:49

Po rozkręceniu telefonu mam coś takiego:

Obrazek

Co to jest za srebrna taśma i czy mogę ją zerwać?
bartes9
 
Posty: 29
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 17:11

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez bartes9 » 20 sie 2015, o 22:45

Do zamknięcia, okazało się że ta srebrna taśma była miedzy taśma aparatu i gniazdem i blokowała sygnał. Dzięki za pomoc :)
bartes9
 
Posty: 29
Dołączył(a): 26 mar 2015, o 17:11

Re: G4S- nie działający aparat| za rozwiązanie doładowanie

Postprzez ddr » 20 sie 2015, o 22:50

No to co, 25 zł się należy :D.
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3492
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 124

Poprzednia strona

Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama