• Reklama

G2F Kit Kat

G2F Kit Kat

Postprzez szymi » 12 lut 2015, o 18:11

W ofercie zenphone.pl pojawił się nasz model z kit katem
http://zenphone.pl/smartfony-dual-sim/j ... g2f-czarny
Jak ktoś ma więcej info to proszę dzielić

wg Zenphone kit kat nie pójdzie na g2f z 4 rom, ale dlaczego i jakie różnice sprzętowe są w tych modelach to nie chcą zdradzić
szymi
AKTYWNY
 
Posty: 774
Dołączył(a): 6 cze 2014, o 22:13
Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Reklama

Re: G2F Kit Kat

Postprzez hiver » 13 lut 2015, o 00:17

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Według specyfikacji na ich stronie, oprócz poszerzonej pamięci bebechy są te same, a kitkat pójdzie tylko dajmy ruskom trochę czasu ;-)
hiver
 
Posty: 5
Dołączył(a): 21 mar 2013, o 22:03
Lokalizacja: Polska

Re: G2F Kit Kat

Postprzez Yorko » 24 lut 2015, o 14:02

Śmiechłem, bo mi napisali, że to przez większą przestrzeń pamięci nie będzie kompatybilny :D
Avatar użytkownika
Yorko
 
Posty: 18
Dołączył(a): 24 lut 2015, o 13:56
Telefon:: Jiayu G2F

Re: G2F Kit Kat

Postprzez tekken » 1 mar 2015, o 19:00

Wgrałem do G2F 4GB ROM KitKata ale nie działa dotyk pewnie coś zmienili karty sim się logują stan naładowania baterii działa tyle widać nic wiecej nie da sie zrobić może ktoś dostosuje ten rom do wersji 4GB
tekken
 
Posty: 14
Dołączył(a): 30 paź 2014, o 14:51
Telefon:: Jiayu G2F

Re: G2F Kit Kat

Postprzez bastek1975 » 1 mar 2015, o 20:33

A skąd pobrałeś ten soft?
Jest spolszczony?
Może trzeba podmienić pliki boot z 4.2.2
bastek1975
 
Posty: 10
Dołączył(a): 29 sie 2014, o 17:56
Telefon:: Nokia

Re: G2F Kit Kat

Postprzez cieplasek » 1 mar 2015, o 21:13

Może ktoś kumaty pomoze :)
cieplasek
AKTYWNY
 
Posty: 265
Dołączył(a): 7 cze 2014, o 00:44
Lokalizacja: Wągrowiec
Pochwały: 6
Telefon:: Cool1
ROM: LeeRe

Re: G2F Kit Kat

Postprzez mario910 » 1 mar 2015, o 21:53

Również wgrywałem KK i też nie działał dotyk, karty normalnie wykrywane. Podmiana boot.img skutkowała bootloopem. Zamierzałem sprawdzić jak wygląda reszta przez myszkę pod OTG i sprawdzić jaki moduł wyświetlacza ładuje rom, ale nie miałem już okazji.
mario910
 
Posty: 4
Dołączył(a): 1 gru 2014, o 10:44
Telefon:: JY-G4S

Re: G2F Kit Kat

Postprzez cieplasek » 4 mar 2015, o 01:25

I jak udało się komuś na nasze g2f kit kat wgrać
cieplasek
AKTYWNY
 
Posty: 265
Dołączył(a): 7 cze 2014, o 00:44
Lokalizacja: Wągrowiec
Pochwały: 6
Telefon:: Cool1
ROM: LeeRe

Re: G2F Kit Kat

Postprzez hiver » 20 paź 2015, o 09:58

Jest już eksperymentalny Kitkat na wersję 4GB, podobno ekran już działa.
Do codziennego użytku jeszcze się nie nadaje, ale dobrze że coś ruszyło w temacie.

http://4pda.ru/forum/index.php?s=&showtopic=584280&view=findpost&p=43824022
hiver
 
Posty: 5
Dołączył(a): 21 mar 2013, o 22:03
Lokalizacja: Polska

Re: G2F Kit Kat

Postprzez ksz » 13 lis 2015, o 19:07

ksz
 
Posty: 27
Dołączył(a): 25 sie 2014, o 13:31
Pochwały: 1
Telefon:: g2f

Re: G2F Kit Kat

Postprzez szymi » 13 lis 2015, o 19:27

ale to chyba jakaś okrojona wersja, bo jak wrzuce kit kata na 4 gb to żadnej apki nie zainstaluje z braku miejsca ;-) też tak macie że pomimo zaznaczonej opcji instalacji na karcie, część apek i tak instaluje się w pamięci telefonu?
szymi
AKTYWNY
 
Posty: 774
Dołączył(a): 6 cze 2014, o 22:13
Pochwały: 69
Telefon:: Vernee Thor

Re: G2F Kit Kat

Postprzez cieplasek » 20 lis 2015, o 16:55

Witam. Ktoś już na dobre przetestował może ten Room.
cieplasek
AKTYWNY
 
Posty: 265
Dołączył(a): 7 cze 2014, o 00:44
Lokalizacja: Wągrowiec
Pochwały: 6
Telefon:: Cool1
ROM: LeeRe

Następna strona

Powrót do ROM'y i modyfikacje



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama