• Reklama

Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opinie

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opinie

Postprzez Kosiczek » 28 lip 2014, o 21:29

Witam ;)
Chcę kupić telefon z Aliexpress , nie wiem jaki wybrać przedstawie wiele telefonów w cenach 150 - 350 $
A pragne zaznaczyć że szukam tylko i wyłacznie telefonu z 2gb ramu xddd
Lenovo s8
Oneplus One - Wiem zabijacz flagowców co o nim sądzicie ???
IUNI U2 - Pierwsze słysze ale Snap 800 4x2.3 ghz , 3gb ramu mowią sami za siebie ;D
Asus Zenfone - 600 zl za Intel Atom 2x2.0 ghz i 2gb ramu.Ciekawe xd
Xiaomi Mi3
Xiaomi Mi2S
Klon S5 1:1 - Wiem że nie tolerujecie klonów ale prosze o pomoc z tym fantem. Jak by ktoś w rozsądnej cenie znalazł to prosze o link :D
Lenovo K9000
Lenovo Vibe Z
Xiaomi Redmi Note
Lenovo S960
Wszystkie te telefony oprócz Klona S5 są na aukcjach Goldwaya :d
Prosze o pomoc w wyborze telefonu jak również w zapłacie na Ali :D
Dziekuje za przeczytanie i pozdrawiam :D
Kosiczek
 
Posty: 9
Dołączył(a): 28 lip 2014, o 21:12

Reklama

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Gravis » 28 lip 2014, o 21:35

Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2421
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Kosiczek » 28 lip 2014, o 21:38

Mój faworyt Mi3 no bo 38k w AnTuTu samo z siebie sie nie wzieło ;D
Dzieki za "Małe" udzielenie pomocy ;D
Jak byś wiedział o innych to się podziel informacjami :D




Czy jest możliwość znalezienia ich w Polsce , ale z Cenami przeliczonymi na zł podobnymi na Ali ... No bo na Allegro troche drogo chinśczki
Kosiczek
 
Posty: 9
Dołączył(a): 28 lip 2014, o 21:12

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Libero » 28 lip 2014, o 21:41

Kosiczek napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Pomoc w zapłacie na Ali? Co zrzute chcesz? No w sumie nie głupi pomysł. Robimy ściepe po 5 zeta od forumowicza i tel wyjdzie :)
Też poproszę :lol:

A co do wyboru to OnePlus One polece, a jak xD
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Kosiczek » 28 lip 2014, o 21:44

Pomoc jako że jak zapłacić xddd Możemy zrzute po 5 zl od forumowicza i mamy One Plus oNe xddd
Tylko że z tym OnePlus One bym kupił na oficjalnej stronie ,ale mnie przeraża przesyłka 2 mies LOL XD
Czy jest możliwa na Ali zapłata przy odbiorze ???
Kosiczek
 
Posty: 9
Dołączył(a): 28 lip 2014, o 21:12

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Libero » 28 lip 2014, o 21:49

A frytki do tego?
Nie ma opcji płatności przy odbiorze. No chyba że zagadasz z chińczykiem żeby rowerem przywiózł i zapłacisz w gotówce. Tylko nie zapomnij wymienić w kantorze.
Na oficjalnej można tylko z zaproszeniem i do krajów wymienionych na stronie, a polski niestety tam nie ma.
Avatar użytkownika
Libero
NewsMan
 
Posty: 394
Dołączył(a): 4 cze 2014, o 21:33
Pochwały: 8

Re: Odp: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz

Postprzez swiezak82 » 28 lip 2014, o 21:55

Ten Lenovo s8 to na rynek chiński jest, także o nim zapomnij. Jak juz to Lenovo a8 póki co jest w przedsprzedaży.
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1277
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 49

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Chifon » 28 lip 2014, o 23:00

Huawei Honor 6
Chifon
 
Posty: 32
Dołączył(a): 24 cze 2014, o 00:55

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez filozof71 » 29 lip 2014, o 05:36

Gravis napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Co to za bzdury żeby przyznawać pochwałę za polecenie konkretnego modelu i to w dodatku Single SIM. Właśnie kupiłem znajomemu okazyjnie Nexusa 5 za 1000 PLN (2 tygodniowy, polska dystrybucja, gwarancja 24m, FV, podbita gwarancja). Po jakiego wała kupować Mi3 za 1000PLN bez gwarancji za trochę większy wynik w antutu?

Do autora wątku: za 350$ masz już bardzo dobry fon. Jak jesteś w stanie wydać tyle to celuj w Huawei Honor 6 lub Nubia Z7 Mini lub Max. Telefony DUAL SIM, LTE z polskim WCDMA. Napisz na czym Ci zalezy w telefonie najbardziej.

Jeśli chodzi o płatność mam konto na PayPal z podpiętą kartą rozliczaną w USD. Nie wiem jak sobie wyobrażasz tę pomoc w płatności bo jak się kupi z danego konta to trzeba to obsłużyć do końca.

pozdrawiam Filozof71
ZTE Nubia Z7 Mini 2/16 > LeEco Le 2 Max X822 4/32 kupiony w HKTR Store AKA Trendresources
Avatar użytkownika
filozof71
AKTYWNY
 
Posty: 781
Dołączył(a): 6 paź 2013, o 06:45
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 19

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Gravis » 29 lip 2014, o 11:23

Przeczytaj nazwę tematu i wtedy zrozumiesz. A co i za ile kupiłeś a tym bardziej komu średnio nas tutaj interesuje..

Wysłane z tabletu Onda v819 3g przy użyciu Tapatalk
Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade RedBull
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2421
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 10:32
Pochwały: 31

Re: Flagowiec Chinski - Prosze o pomoc w wybraniu oraz opini

Postprzez Dablju » 29 lip 2014, o 11:49

Mimo wszystko idzie już dostać Mi3 w granicach 280$ co po aktualnym kursie daje w granicach 900zł, jest to mniej od tego Nexusa 5 którego kupiłeś okazyjnie a kolega może nie mieć tyle szczęścia i cierpliwości żeby czekać na taką cenę. Poza tym autor zaznaczył w temacie że chodzi o chińskiego flagowca a nexus jest jakby nie patrzeć wyprodukowany przez koreańskiego LG.
Dablju
VIP
 
Posty: 993
Dołączył(a): 17 paź 2013, o 14:52
Lokalizacja: Głogów
Pochwały: 35


Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

  • Reklama