• Reklama

FeiTeng N9300+ - nie ładuje się bateria

ViVo, OPPO, Amoi, Goclever, Haier itd

FeiTeng N9300+ - nie ładuje się bateria

Postprzez jaboltzman » środa, 13 marca 2013, 16:30

cześć, proszę o pomoc, przestała ładować mi się bateria w tel.
FeiTeng N9300+


dane tel:
* Menu w języku polskim oraz angielskim, niemieckim, francuskim, rosyjskim , włoskim itd.
* Obsługa rozmów wideo 3G WCDMA 850/2100Mhz
* 2G GSM 900/1800 MHz 3G:WCDMA/HSUPA 2100MHz
* Dual Sim - obsługa dwóch kart jednocześnie
* 16 GB pamięci na aplikacje, zdjęcia i ulubione filmy oraz muzykę!!
* Fabrycznie bez blokady SIMLOCK - działa w każdej sieci
* Procesor Mediatek MTK6577 1,0 Ghz DUAL CORE+ bardzo wydajny graficzny SGX 531GPU
* Wbudowana pamięć wewnętrzna 512MB
* Ekran dotykowy pojemnościowy o przekątnej 4.8" rozdzielczości 854x480 pikseli
* Obsługa kart pamięci Micro SD do 32GB
* Dwie kamery z przodu (1/3 Mpix) i z tylu telefonu ( 8 Mpix) , maksymalna rozdzielczość 3264x2448
* Aplikacje Google - YouTube, Google Market, Google Maps Navigation, Google Maps, GMAIL, Google Voice
* Dostęp do około 100 tysięcy aplikacji poprzez Google Market i Google PLAY
* System operacyjny Android 4.1.1Jelly Bean
* Obsługa PDF, DOC, XLS, PPT
* Internet bezprzewodowy WIFI 802.1b/g
* Internet WAP2.0/GSM/GPRS/EDGE/UMTS
* Bluetooth 2.0
* Wbudowany niezależny odbiornik GPS + A-GPS
* Czujnik położenia, autorotacja ekranu, zmiana muzyki, zmiana obrazków
* Wiadomości SMS/MMS/EMAIL, wygodne pisanie w poziomie
* Głośnik mono
* Dzwonki formaty MIDI, MP3, MP4, WAV, AMR
* Nagrywanie wideo w formatach MP4, 3GP,
* Przeglądarka zdjęć formaty JPG, GIF, PNG, BMP
* Odtwarzanie wideo formaty MP4, 3GP, WMV, MOV, MKV, FLV, AVI
* Odtwarzanie audio formaty MP3, OGG, WMA, AAC, AAC+, WAV, FLAC, APE
* Dyktafon
* Radio FM STEREO 87-108 Mhz
* Czas czuwania 100-120 godzin
* Czas rozmów 3-4 godzin
* Wymiary 147x78,5x9,7 mm
jaboltzman
 
Posty: 4
Dołączył(a): środa, 13 marca 2013, 16:18
Lokalizacja: gdynia

Reklama

en.001phone.cn=

Postprzez marx » środa, 13 marca 2013, 17:07

Sprawdzałeś na innej baterii i na innej ładowarce?
marx
Administrator
 
Posty: 5997
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 193

Postprzez 4r3k » środa, 13 marca 2013, 17:27

spróbuj na USB w komputerze, może być że padła ładowarka, ja już dwie chińskie załatwiłem samym tylko używaniem :P
Avatar użytkownika
4r3k
 
Posty: 60
Dołączył(a): środa, 21 marca 2012, 13:09
Lokalizacja: S Las'u

Postprzez east-import.pl » środa, 13 marca 2013, 23:27

Ładowałeś na wyłączonym
EAST-IMPORT
east-import.pl
AKTYWNY
 
Posty: 600
Dołączył(a): sobota, 22 grudnia 2012, 18:37
Lokalizacja: east-import

Postprzez jaboltzman » czwartek, 14 marca 2013, 04:32

podłączałem do kompa, przez usb nie ładuje i wogóle komp go nie widzi.
ładowałem przy wyłączonym też nic.
przywróciłem ustawienia fabryczne i tez bez rezultatu.

jutro oddaje do znajomego do serwisu, ciekawe co tam odkryje.

a tak swoją drogą genialny tel jak za te grosze 600zł i ma wszystko co potrzeba. 2600 za markę nie mam ochoty płacić.
chinczyki mają dual sim i nie mogę zrozumiec czemu samsung i cała reszta tego nie robią, a wielu osobą jest to bardzo przydatne...
jaboltzman
 
Posty: 4
Dołączył(a): środa, 13 marca 2013, 16:18
Lokalizacja: gdynia

Postprzez 4r3k » czwartek, 14 marca 2013, 09:12

no to wygląda na fizyczny problem typu puścił lut albo coś sie ułamało w gnieździe
dobry serwis poradzi sobie z tym
Avatar użytkownika
4r3k
 
Posty: 60
Dołączył(a): środa, 21 marca 2012, 13:09
Lokalizacja: S Las'u

Postprzez dnb8 » czwartek, 14 marca 2013, 13:17

najprawdopodobniej będzie "zimny lut" na gnieździe.
wystarczy rozkręcić tel i polutować gniazdo
poprawa spoin to jest dosłownie chwila :)
Avatar użytkownika
dnb8
 
Posty: 155
Dołączył(a): czwartek, 28 lutego 2013, 13:10
Lokalizacja: LiquidCity

Postprzez stifler959 » czwartek, 14 marca 2013, 13:24

a takie pytanko gdzie kupiłeś ten telefon??
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): poniedziałek, 28 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3

naprawiony

Postprzez jaboltzman » wtorek, 19 marca 2013, 21:18

koledzy mieli rację, był zimny lut. mój ziomek mi przelutował wejscie ale przy okazji popsul prawdopodobnie tasiemkę i nie działa przycisk którym wraca się do menu glownego, muszę teraz trochę wiecej klikac. ale fon śmiga.

kupilem go na allegro. od biguruj czy jakoś tak.
jaboltzman
 
Posty: 4
Dołączył(a): środa, 13 marca 2013, 16:18
Lokalizacja: gdynia


Powrót do INNE MARKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama