• Reklama

FAEA f2s 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Nowe telefony z Chin, nowinki z chińskich fabryk, przecieki, plotki, zapowiedzi.

FAEA f2s 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez marx » 19 sie 2013, o 09:03

FAEA po debiucie z modelem F1 rozwija się w imponującym tempie!
Obrazek
Premiera FAEA F2 była trochę zaskoczeniem, bo niemal wraz z uruchomieniem popularnego F1 . F1 charakteryzuje się niską ceną a F2 lepszymi osiągami.

Najmłodsze dziecko FAEA f2s posiada 2GB RAM , quad-core chipset 1.5GHz MT6589T, powiększono wewnętrzną pamięć do 32GB! , 13-megapikselowy aparat z tyłu, wyświetlacz o rozdzielczości 1920 x 1080 i 2300mAh akumulator.

Cena nie jest jeszcze znana, ale idzie się spodziewać że będzie atrakcyjna.
marx
Administrator
 
Posty: 7628
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Reklama

Re: 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez ProLite » 22 sie 2013, o 13:37

Cena na oficjalnej stronie FAEA - 249$.
ZTE v987@PLAY+Aero2
ProLite
 
Posty: 6
Dołączył(a): 29 cze 2013, o 10:44
Lokalizacja: Wrocław

Re: 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez arcadioush » 22 sie 2013, o 14:06

Jakość wykonania modeli FAEA jest porównywalna do ZOPO czy może lepsza/gorsza? Mam C2 i tylko z tym mogę porównywać [a moim zdaniem wykonanie ZOPO jest wyśmienite]
arcadioush
 
Posty: 180
Dołączył(a): 21 lip 2013, o 13:17
Lokalizacja: stąd
Pochwały: 4
Telefon:: xxx

Re: 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez makosa5 » 22 sie 2013, o 14:35

wedlug specyfikacji dziala aero
makosa5
 
Posty: 30
Dołączył(a): 16 lip 2013, o 16:48
Lokalizacja: z nienacka

Re: 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez yyz » 23 sie 2013, o 13:51

Built-in Memory: 16GB ROM / 1GB RAM,
yyz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 5 maja 2013, o 12:51
Lokalizacja: Rzeszów

Re: 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez LuXaS » 23 sie 2013, o 14:47

podałeś specyfikację faea f2 a nie faea f2s:)
LuXaS
 
Posty: 43
Dołączył(a): 7 lis 2012, o 23:21
Lokalizacja: Gostyń

Re: 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez yyz » 23 sie 2013, o 15:47

yyz
 
Posty: 16
Dołączył(a): 5 maja 2013, o 12:51
Lokalizacja: Rzeszów

Re: 1,5 GHz 2 GB RAM, 2GB RAM, 32GB ROM

Postprzez anubis76x » 24 sie 2013, o 12:33

W opisie jest błąd, ten model ma 1GB Ram nie 2.
anubis76x
 
Posty: 86
Dołączył(a): 8 sie 2013, o 18:00


Powrót do Nowości



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama