• Reklama

Faea F1 mini recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » 20 sie 2013, o 10:54

Kupilem juz drugi model dla dziewczyny. Mam cicha nadzieje na model F1S, na ktorego wymienie mojego F1. Wymiary s akurat. Telefon jest ciezszy niz modele samsunga (s2, galaxy mini), ale dla mnie to dobrze. Faea wydaje sie byc porzadna firma, zobaczymy jak to bedzie dalej ze wsparciem z ich strony.
W Katowicach bywam sporadycznie.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 442
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 3
Telefon:: czajna

Reklama

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Ada$ » 20 sie 2013, o 11:37

a czy wiadomo cokolwiek o modelu F1S? Kiedy ma się ukazać i jaka ma być specyfikacja techniczna? Może wymienią tego procka na MTK6589 1,2 i wsadzą pamięć DDR3? Jak masz jakiegoś linka to chętnie poczytam :) Ja codziennie bywam w Katowicach.
Ada$
 
Posty: 153
Dołączył(a): 5 sie 2010, o 03:14
Lokalizacja: Silesia
Pochwały: 1

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez misiuzeb » 20 sie 2013, o 11:51

Ktoś wie, jak ustawić EMMS-y mając w 1 slocie AERo a w 2 PLAY ?
misiuzeb
 
Posty: 10
Dołączył(a): 20 sie 2013, o 09:29

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » 20 sie 2013, o 12:22

@eSbe, mozesz wejsc w aparat i zobaczyc czy ma funkcję HDR aparat? chociaż podejrzewam, że ta funkcja jest od androida 4.2 dopiero...
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » 20 sie 2013, o 13:57

misiuzeb napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Wydaje mi się ze musisz wlaczyc data transfer i ustwic domyslna karte play

Kobe8 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


pytales wczesniej, sorki gdzies mi umknelo. Nie nie ma funckji HDR, mozliwe ze jest tak jak piszesz.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 442
Dołączył(a): 22 mar 2013, o 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 3
Telefon:: czajna

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » 20 sie 2013, o 15:47

eSbe napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Wydaje mi się ze musisz wlaczyc data transfer i ustwic domyslna karte play

Kobe8 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


pytales wczesniej, sorki gdzies mi umknelo. Nie nie ma funckji HDR, mozliwe ze jest tak jak piszesz.

ok, a czy ma moze funkcje touch foucus aparat? Czyli jak klikniesz przy wlaczonym aparacie na srodek to ustawia ci ostrosc?
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez misiuzeb » 20 sie 2013, o 19:03

tak ustawi ostrość klikając palcem, HDR można mieć programowo np. camera360, stabilizację też

co do EMMS to jak ma się aero2 w 1 slocie to nie mam pomysłu jak go zmusić do wysyłania EMSS z 2 karty
misiuzeb
 
Posty: 10
Dołączył(a): 20 sie 2013, o 09:29

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Grech » 20 sie 2013, o 21:04

Kody zniżkowe do firmowego sklepu
http://forum.faeamobile.com/thread-931-1-1.html
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 619
Dołączył(a): 22 wrz 2012, o 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » 20 sie 2013, o 22:03

jeden z tych 3 działa, tylko nie rozumiem tego, że jak wezmę na stronie -10$ i zaaplikuje kod na -5$ to niby przy składaniu zamówienia pokazuje mi free gifts? ale co to są te free gifts? bo raczej nie skin case, nfc tags i skin protector bo to wymaga dopłaty, na stronie jest zaznaczone gifts przez * a w opisie jest usb data cable *1,battery*1, charger *1, wiec chyba bez sensu ten wpis ze ma baterie i kabel, ladowarke jako prezent bo to zawsze powinno byc :P a po drugie zeby miec SG post albo HK chca chyba dodaktowo 5 czy tam iles dolcow? :mrgreen:
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Grech » 20 sie 2013, o 22:13

Za numer trackingowy tyle chcą, inaczej wysyłają ale nie możesz śledzić paczki. Jeśli dobrze wyczytałem to kupując z czyjegoś polecenia też można dostać jakieś bonusy, tylko nie wiem kto i jakie. Więc jeśli ktoś już tam kupował niech da znać. :)
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 619
Dołączył(a): 22 wrz 2012, o 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez drozdaxxx » 21 sie 2013, o 00:33

Radzę wam czekać na jakieś promocje na aliexpress, a nie kupować w sklepie producenta, bo jeszcze pomyli i wyśle kurierem, albo nie napisze na paczce gift i potem będzie trzeba bawić się z celnikami.
Ja kupiłem na aliexpress i w sumie zapłaciłem niecałe 152$ z wysyłką Honkgong postem. Telefon był u sprzedawcy w promocji, a do tego użyłem kodu na 5$ ;-)
drozdaxxx
 
Posty: 57
Dołączył(a): 26 maja 2013, o 00:48
Lokalizacja: Polska

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » 21 sie 2013, o 08:37

drozdaxxx napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Kiedy kupiles i od kogo? Z promocji kodem co jest teraz?
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): 30 kwi 2013, o 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3
Telefon:: stacjonarny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości