• Reklama

Faea F1 mini recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » wtorek, 20 sierpnia 2013, 10:54

Kupilem juz drugi model dla dziewczyny. Mam cicha nadzieje na model F1S, na ktorego wymienie mojego F1. Wymiary s akurat. Telefon jest ciezszy niz modele samsunga (s2, galaxy mini), ale dla mnie to dobrze. Faea wydaje sie byc porzadna firma, zobaczymy jak to bedzie dalej ze wsparciem z ich strony.
W Katowicach bywam sporadycznie.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 387
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Reklama

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Ada$ » wtorek, 20 sierpnia 2013, 11:37

a czy wiadomo cokolwiek o modelu F1S? Kiedy ma się ukazać i jaka ma być specyfikacja techniczna? Może wymienią tego procka na MTK6589 1,2 i wsadzą pamięć DDR3? Jak masz jakiegoś linka to chętnie poczytam :) Ja codziennie bywam w Katowicach.
Ada$
 
Posty: 153
Dołączył(a): czwartek, 5 sierpnia 2010, 03:14
Lokalizacja: Silesia
Pochwały: 1

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez misiuzeb » wtorek, 20 sierpnia 2013, 11:51

Ktoś wie, jak ustawić EMMS-y mając w 1 slocie AERo a w 2 PLAY ?
misiuzeb
 
Posty: 10
Dołączył(a): wtorek, 20 sierpnia 2013, 09:29

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » wtorek, 20 sierpnia 2013, 12:22

@eSbe, mozesz wejsc w aparat i zobaczyc czy ma funkcję HDR aparat? chociaż podejrzewam, że ta funkcja jest od androida 4.2 dopiero...
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » wtorek, 20 sierpnia 2013, 13:57

misiuzeb napisał(a):Ktoś wie, jak ustawić EMMS-y mając w 1 slocie AERo a w 2 PLAY ?


Wydaje mi się ze musisz wlaczyc data transfer i ustwic domyslna karte play

Kobe8 napisał(a):@eSbe, mozesz wejsc w aparat i zobaczyc czy ma funkcję HDR aparat? chociaż podejrzewam, że ta funkcja jest od androida 4.2 dopiero...


pytales wczesniej, sorki gdzies mi umknelo. Nie nie ma funckji HDR, mozliwe ze jest tak jak piszesz.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 387
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » wtorek, 20 sierpnia 2013, 15:47

eSbe napisał(a):
misiuzeb napisał(a):Ktoś wie, jak ustawić EMMS-y mając w 1 slocie AERo a w 2 PLAY ?


Wydaje mi się ze musisz wlaczyc data transfer i ustwic domyslna karte play

Kobe8 napisał(a):@eSbe, mozesz wejsc w aparat i zobaczyc czy ma funkcję HDR aparat? chociaż podejrzewam, że ta funkcja jest od androida 4.2 dopiero...


pytales wczesniej, sorki gdzies mi umknelo. Nie nie ma funckji HDR, mozliwe ze jest tak jak piszesz.

ok, a czy ma moze funkcje touch foucus aparat? Czyli jak klikniesz przy wlaczonym aparacie na srodek to ustawia ci ostrosc?
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez misiuzeb » wtorek, 20 sierpnia 2013, 19:03

tak ustawi ostrość klikając palcem, HDR można mieć programowo np. camera360, stabilizację też

co do EMMS to jak ma się aero2 w 1 slocie to nie mam pomysłu jak go zmusić do wysyłania EMSS z 2 karty
misiuzeb
 
Posty: 10
Dołączył(a): wtorek, 20 sierpnia 2013, 09:29

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Grech » wtorek, 20 sierpnia 2013, 21:04

Kody zniżkowe do firmowego sklepu
http://forum.faeamobile.com/thread-931-1-1.html
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 579
Dołączył(a): sobota, 22 września 2012, 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » wtorek, 20 sierpnia 2013, 22:03

jeden z tych 3 działa, tylko nie rozumiem tego, że jak wezmę na stronie -10$ i zaaplikuje kod na -5$ to niby przy składaniu zamówienia pokazuje mi free gifts? ale co to są te free gifts? bo raczej nie skin case, nfc tags i skin protector bo to wymaga dopłaty, na stronie jest zaznaczone gifts przez * a w opisie jest usb data cable *1,battery*1, charger *1, wiec chyba bez sensu ten wpis ze ma baterie i kabel, ladowarke jako prezent bo to zawsze powinno byc :P a po drugie zeby miec SG post albo HK chca chyba dodaktowo 5 czy tam iles dolcow? :mrgreen:
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Grech » wtorek, 20 sierpnia 2013, 22:13

Za numer trackingowy tyle chcą, inaczej wysyłają ale nie możesz śledzić paczki. Jeśli dobrze wyczytałem to kupując z czyjegoś polecenia też można dostać jakieś bonusy, tylko nie wiem kto i jakie. Więc jeśli ktoś już tam kupował niech da znać. :)
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 579
Dołączył(a): sobota, 22 września 2012, 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez drozdaxxx » środa, 21 sierpnia 2013, 00:33

Radzę wam czekać na jakieś promocje na aliexpress, a nie kupować w sklepie producenta, bo jeszcze pomyli i wyśle kurierem, albo nie napisze na paczce gift i potem będzie trzeba bawić się z celnikami.
Ja kupiłem na aliexpress i w sumie zapłaciłem niecałe 152$ z wysyłką Honkgong postem. Telefon był u sprzedawcy w promocji, a do tego użyłem kodu na 5$ ;-)
drozdaxxx
 
Posty: 57
Dołączył(a): niedziela, 26 maja 2013, 00:48
Lokalizacja: Polska

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » środa, 21 sierpnia 2013, 08:37

drozdaxxx napisał(a):Radzę wam czekać na jakieś promocje na aliexpress, a nie kupować w sklepie producenta, bo jeszcze pomyli i wyśle kurierem, albo nie napisze na paczce gift i potem będzie trzeba bawić się z celnikami.
Ja kupiłem na aliexpress i w sumie zapłaciłem niecałe 152$ z wysyłką Honkgong postem. Telefon był u sprzedawcy w promocji, a do tego użyłem kodu na 5$ ;-)

Kiedy kupiles i od kogo? Z promocji kodem co jest teraz?
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama