• Reklama

Faea F1 mini recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » czwartek, 15 sierpnia 2013, 21:36

raczej plastik, telefon mam 3tygodnie, noszony bez folii i nie ma ani jednej ryski. Dobrze ze nie ma gg bo juz raz mi upadl z 2m na beton i tylko troche kant jest przerysowany i tylna klapka delikatnie pekla. Bylem zdzwiwiony, myslalem ze teelfon tego nie przezyje : )
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Reklama

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez prodi » sobota, 17 sierpnia 2013, 13:34

Cześć
Też chcę kupić ten telefon. Ma dobre wymiary jak dla mnie. Gdzie go kupiłeś ? W sklepie firmowym czy innym miejscu? Jak w firmowym to płaciłeś kartą?
prodi
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 19 lipca 2013, 21:08
Lokalizacja: kłodzko

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » sobota, 17 sierpnia 2013, 21:21

W firmowym z faeamobile.com
Placilem Paypalem 149$ +5$ wysyłka HK.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez prodi » niedziela, 18 sierpnia 2013, 15:22

Nie mam Paypal-a; musiałbym zapłacić kartą. Jednak wtedy chyba nie ma takiego zabezpieczenia jak na ali?
prodi
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 19 lipca 2013, 21:08
Lokalizacja: kłodzko

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » niedziela, 18 sierpnia 2013, 19:37

tez nie mialem, zalozlyem specjalnie zeby kupic ten tel. 5min i po sprawie.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 00:16

eSbe napisał(a):W firmowym z faeamobile.com
Placilem Paypalem 149$ +5$ wysyłka HK.

jak kupiles go tak tanio? teraz jest drozej nawet sporo niz piszesz, co miales w zestawie? Skąd przyszedł telefon? Masz do niego jakąś kartę gwarancyjną?
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 01:11

@up: ze znizka z gizchina (-20$) bez etui, folii na ekran, kart pamieci (giftow). Telefon przyszedl z chin. Nie mam karty gwarancyjnej, wydaje mi sie ze naszą gwaracnja jest dzien w ktorym zostala zaksiegowana kasa u sprzedawcy (mail), oraz drugie zabezpiecznei to mail z potwierdzeniem wysylki. Mialem problem z ladowarka (ekran wariowal, poniewaz napiecie bylo niestabilne). Napisalem do sprzedawcy ten chcial wyslac nowa, chinska. Ja sie nie zgodzilem i popropsilem o folie i skin case -zgodzil sie i wyslal do mnie -wlasnie czekam na nie.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Kobe8 » poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 09:21

eSbe napisał(a):@up: ze znizka z gizchina (-20$) bez etui, folii na ekran, kart pamieci (giftow). Telefon przyszedl z chin. Nie mam karty gwarancyjnej, wydaje mi sie ze naszą gwaracnja jest dzien w ktorym zostala zaksiegowana kasa u sprzedawcy (mail), oraz drugie zabezpiecznei to mail z potwierdzeniem wysylki. Mialem problem z ladowarka (ekran wariowal, poniewaz napiecie bylo niestabilne). Napisalem do sprzedawcy ten chcial wyslac nowa, chinska. Ja sie nie zgodzilem i popropsilem o folie i skin case -zgodzil sie i wyslal do mnie -wlasnie czekam na nie.

dzieki za odp :) czyli kupiles go jakos na poczatku lipca? widzialem ostatnio kod na znizke na jednej stronie -10$ ale do 15 sierpnia, jestem ciekaw czy dzialal z obecna znizka -10$ na sklepie co jest ostatnio czyli razem by było -20$ ;-) cena by byla niezla ale no coz juz za pozno ;)
Inna sprawa działa Ci autofocus w aparacie poprawnie? Bo podobno były jakies problemy w pierwszych partiach. Aparat ma też funkcję HDR?
Avatar użytkownika
Kobe8
AKTYWNY
 
Posty: 511
Dołączył(a): wtorek, 30 kwietnia 2013, 09:26
Lokalizacja: Z NETA
Pochwały: 3

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez prodi » poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 19:59

a jaką miałeś wartość przesyłki wypisaną na paczce? wysyłali jako prezent?
prodi
 
Posty: 4
Dołączył(a): piątek, 19 lipca 2013, 21:08
Lokalizacja: kłodzko

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Ada$ » poniedziałek, 19 sierpnia 2013, 20:55

słyszałem, ze ekran w Faea F1 nie jest zabezpieczony szkłem hartowanym... moje pytanie to jaka jest podatność na zarysowania tego ekranu nie stosując folii ochronnej?
Ada$
 
Posty: 153
Dołączył(a): czwartek, 5 sierpnia 2010, 03:14
Lokalizacja: Silesia
Pochwały: 1

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez eSbe » wtorek, 20 sierpnia 2013, 00:25

@Kobe8:
Ja mam telefon z pierwszych partii i nie mam problemu z autofocusem. FAea wypuscila nowy soft, ktory to poprawil (teraz juz jest druga komplacja softu)

@prodi:
poprosilem o 30$ i gift -tak sie stalo.

@Ada$:
nie stosuje folii, telefonu uzywam normalnie, bez obnoszenia sie z nim jak z jajkiem. Zero rys na wyswietlaczu.
eSbe
AKTYWNY
 
Posty: 388
Dołączył(a): piątek, 22 marca 2013, 15:32
Lokalizacja: Alie
Pochwały: 2

Re: Faea F1 mini recenzja

Postprzez Ada$ » wtorek, 20 sierpnia 2013, 00:55

eSbe a jak się trzyma telefon jego wymiary to: 128mm*63.8mm*10.3mm uważasz, że jest zgrabny?
Czy kupiłbyś ponownie ten sam model? pytam bo zastanwiam się też nad Jiayu G4, chociaż Faea F1 zgabniejszy i ma ladniejszy desing to J ma Gorilla Glass i sam już nie wiem.
Bywasz w Katowicach?
Ada$
 
Posty: 153
Dołączył(a): czwartek, 5 sierpnia 2010, 03:14
Lokalizacja: Silesia
Pochwały: 1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama