• Reklama

Elm327 - interfejs diagnostyczny

Dowiesz się tu jak robić zakupy na aliexpress, jak płacić na aliexpress, czy zapłacisz cło i Vat, co robić jak telefon zostanie zatrzymany przez celników, jak odesłać telefon do chin, jak prowadzić spór na aliexpress, zwrot płatności z aliexpress, reklamacje, gdzie śledzić przesyłki i nie przegapisz też promocji na aliexpress i innych chińskich sklepach.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez fake4r » 2 sty 2014, o 17:27

Mam pytanie czy ktoś z was posiada, posiadał, widział, używał i cokolwiek wie na temat popularnego elma 327 w wersji BT ?
Zamówiłem z tej aukcji
Kod: Zaznacz cały
Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Jestem ciekaw jak się sprawuje. Chcę głównie spróbować uruchomić z programem na androida np Torque.
Miał ktoś, używał ? Jakie wrażenia ?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Reklama

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez LukC » 2 sty 2014, o 21:05

Mam coś podobnego na bluetooth, działa spoko ;-)
Obrazek
TELEFON - Xiaomi mi5 ceramic pro
Avatar użytkownika
LukC
AKTYWNY
 
Posty: 714
Dołączył(a): 22 lis 2011, o 11:51
Lokalizacja: Underworld
Pochwały: 10
Telefon:: Mi5 Pro
ROM: MIUI 8

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez ventura » 2 sty 2014, o 21:13

Do podstawowych działań jest ok.
ventura
AKTYWNY
 
Posty: 348
Dołączył(a): 23 lis 2013, o 13:28
Pochwały: 4
Telefon:: Tronsmart ts7
ROM: stock

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez xm3 » 4 sty 2014, o 14:31

Mam podobny z przyciskiem ON/OFF i nie działa z Fordem Fusion 1.4 2007 :(
Paruje się z telefonem ale nie ciągnie danych.
Z innymi autami jeszcze nie próbowałem.
Avatar użytkownika
xm3
 
Posty: 185
Dołączył(a): 20 lis 2012, o 13:32
Lokalizacja: chinkong
Pochwały: 2
Telefon:: w450

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez fake4r » 4 sty 2014, o 14:33

Ja potrzebuję do Peugota 307 hdi, dam znać jak dojdzie co to warte.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez Mad_MAX » 5 sty 2014, o 19:45

Ja mam do Audi i działa elegancko z Torque Pro :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Mi MAX 2GB/16GB -> Mi MAX 2 4GB/64GB (Sprzedam) -> MI MIX PRO 6GB/256GB
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 418
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9
Telefon:: Xiaomi Mi MAX 2
ROM: 7.1.1

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez fake4r » 11 sty 2014, o 16:23

Dziś dotarł do mnie to małe urządzonko i po podłączeniu do zadziałał i pokazuje różne informacje. Tylko chwilkę testowałem więc jeszcze nie połapałem się w tym wszystkim bo auto pojechało w trasę.
Czy ktoś wie czy przy jego pomocy da radę odczytać info o DPF lub jak kto woli FAP, czyli filtr cząstek stałych ?
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez Mad_MAX » 7 lut 2014, o 02:16

fake4r napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Sorki , że dopiero teraz :) W Audi się da , nie wiem jak w innych :)
HTM H9001 -> Star N8000 -> Star N9800 -> Elephone P8 Pro -> Lenovo K3 Note -> Mi MAX 2GB/16GB -> Mi MAX 2 4GB/64GB (Sprzedam) -> MI MIX PRO 6GB/256GB
Avatar użytkownika
Mad_MAX
AKTYWNY
 
Posty: 418
Dołączył(a): 31 gru 2013, o 15:27
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 9
Telefon:: Xiaomi Mi MAX 2
ROM: 7.1.1

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez maelo77 » 7 lut 2014, o 16:36

Opel Astra III, 1.7 CDTI, 2006 nie działa. Mazda 6, 2.0, 2006r działa idealnie.

Wysłane z mojego N9500 przy użyciu Tapatalka
maelo77
 
Posty: 41
Dołączył(a): 8 gru 2013, o 15:43
Telefon:: S3

Re: Elm327 - interfejs diagnostyczny

Postprzez piotrasta » 7 lut 2014, o 19:31

Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

opcom-em próbowałeś?
piotrasta
 
Posty: 30
Dołączył(a): 26 lis 2013, o 20:50
Telefon:: nokia, sony


Powrót do Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama