• Reklama

Elephone P3000S Recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Lector » wtorek, 27 stycznia 2015, 10:47

Jak będzie pogoda to zabiorę swój telefon (Enodomodo) i porównam wam trasę rowerową 8km przez miasto na rowerze z Garmin Edge 500.
Obrazek
Avatar użytkownika
Lector
 
Posty: 155
Dołączył(a): piątek, 27 września 2013, 19:44
Lokalizacja: Poznań
Pochwały: 2

Reklama

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Cezary » wtorek, 27 stycznia 2015, 17:22

Używając futerału z okienkiem uważajcie na piach i inne syfy, które się do niego czepiają, bo dzisiaj mi się dwie spory rysy zrobiły na folii przez ruchy w lewo/prawo w obrębie tego kółka, reszta powierzchni nie jest taka twarda i chyba nie będzie rysowała.
Cezary
 
Posty: 170
Dołączył(a): piątek, 7 marca 2014, 09:05

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez pawel90 » wtorek, 27 stycznia 2015, 22:04

Ja sie zastanawiam czy nie obciac tego calego przodu i zostawic tylko tylny plastik :p
pawel90
 
Posty: 91
Dołączył(a): wtorek, 3 grudnia 2013, 16:11
Lokalizacja: Pomorskie

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Maksu » wtorek, 27 stycznia 2015, 23:53

Mnie z kolei ciekawi wysyp tych Elephonów w dziale BAZAR. Aż tak rozczarowujący telefon czy co?
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 328
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Venn » wtorek, 27 stycznia 2015, 23:58

Raczej dobra inwestycja, miał być hicior, a i cena była fajna:)
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 585
Dołączył(a): środa, 9 kwietnia 2014, 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Wdhiz » środa, 28 stycznia 2015, 00:22

Całkiem fajny telefonik - szybki, pojemny, 2GB RAM, ładne kolorki wyświetlacza. Za te +- 550 zł bardzo OK. (Nie gram. Telefonu, poza dzwonieniem, używam do www, map turystycznych, map samochodowych, Google Keep, Allegro itp). Jak na razie nic więcej mi nie potrzeba.
Wdhiz
AKTYWNY
 
Posty: 239
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 02:29
Lokalizacja: stamtad

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez KrisPL » czwartek, 29 stycznia 2015, 21:02

Zagadka typu "Znajdź 3 różnice" xD
http://www.otiumobile.com/Smartphones/Z ... 5ae9d.html
O dziwo specyfikacja odpowiadająca Elephonowi, chińczycy samych siebie podrabiają :/
KrisPL
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 6 stycznia 2014, 15:21

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Maksu » czwartek, 29 stycznia 2015, 23:38

Podobny ale 1gb/8gb.
Inna bateria, deklarowana waga też inna... Dalej nawet nie porównuję :)
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 328
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez KrisPL » piątek, 13 lutego 2015, 13:31

Po 2 m-cach literki z klapki nie wytrzymują noszenia w spodniach. Powoli się zaginają i odpadają xD
Obrazek
KrisPL
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 6 stycznia 2014, 15:21

Poprzednia strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama