• Reklama

Elephone P3000S Recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Maksu » 21 gru 2014, o 12:34

Mógłbyś sprawdzić jak zachowuje się ten telefon w przypadku:
- Telefon pracuje w LTE
- Ktoś dzwoni na ten telefon
Mam tu na myśli brak voice over lte w PL i częstymi problemami z tego tytułu przy połączeniach przychodzących.
XIAOMI REDMI 4X od 21.07.2017
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 326
Dołączył(a): 15 kwi 2014, o 17:53
Pochwały: 2
Telefon:: Ulefone Be Pro

Reklama

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez pawel90 » 21 gru 2014, o 15:02

A na której karcie działa LTE, sim czy micro sim? Sprawdzałęś aero2? Mógłbyś sprawdzić czy jak przegląda się internet na aero2 to czy można się dodzwonić na drugą kartę.
pawel90
 
Posty: 91
Dołączył(a): 3 gru 2013, o 16:11
Lokalizacja: Pomorskie
Telefon:: SE

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez macios113 » 21 gru 2014, o 19:50

Co prawda ja już zakupiłem ten telefon i czekam na dostawę ale czy możesz powiedzieć ile i przy jakim użyciu trzyma ci bateria :) ?
macios113
 
Posty: 75
Dołączył(a): 16 gru 2014, o 01:20
Pochwały: 1
Telefon:: Sony Ericsson
ROM: Nameless 4.4.4 Andr.

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez marx » 22 gru 2014, o 20:05

Aero2 działa na mocro sim, przed chwilą sprawdziłem
marx
Administrator
 
Posty: 7615
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Albin » 26 gru 2014, o 12:11

HongKong_Goldway napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Możesz coś więcej napisać? Mój Jiayu G4S też łapał tyle satelit i pokazywał dokładność 3m ale do nawigacji to się nie nadawał...
Albin
AKTYWNY
 
Posty: 794
Dołączył(a): 20 lis 2013, o 22:32
Pochwały: 16
Telefon:: Redmi Note 3 Pro

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez feelthelight » 26 gru 2014, o 14:44

macios113 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

podbijam ;)
feelthelight
 
Posty: 38
Dołączył(a): 3 wrz 2014, o 15:38
Pochwały: 2
Telefon:: sony

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez HongKong_Goldway » 2 sty 2015, o 12:34

Wieczorem odpowiem na Wasze pytania, przepraszam za opóźnienienie.
Avatar użytkownika
HongKong_Goldway
AKTYWNY
 
Posty: 523
Dołączył(a): 2 paź 2014, o 04:34
Pochwały: 48
Telefon:: Xiaomi, LeTV.

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez marx » 2 sty 2015, o 13:46

Ja zrobiłem test na Youtube i godzina oglądania teledysków pochłonęła 17% baterii, był tez włączony GPS w tym czasie.
marx
Administrator
 
Posty: 7615
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 230
Telefon:: Dual sim

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez HongKong_Goldway » 3 sty 2015, o 21:14

Przy dosyć intensywnym użytkowaniu (w tle facebook, line, instagram) trzyma dzień.
Co do GPS jeździłem po Warszawie, chwilę trzeba odczekać zanim złapie satelity, ale potem nie miałem problemów.
Avatar użytkownika
HongKong_Goldway
AKTYWNY
 
Posty: 523
Dołączył(a): 2 paź 2014, o 04:34
Pochwały: 48
Telefon:: Xiaomi, LeTV.

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez HongKong_Goldway » 6 sty 2015, o 05:11

Nagrałem filmik poglądowy z testem Antutu i ogólnym działaniem smartfona.
http://youtu.be/yuzi3OSVkng
Avatar użytkownika
HongKong_Goldway
AKTYWNY
 
Posty: 523
Dołączył(a): 2 paź 2014, o 04:34
Pochwały: 48
Telefon:: Xiaomi, LeTV.

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez KrisPL » 7 sty 2015, o 19:44

Jestem strasznie zawiedziony... 3 dni użytkowania i wypalone pixele na ekranie :evil: nie kupie nic elephonu! Teraz pytanie jak zrealizować reklamację z gearbesta...
KrisPL
 
Posty: 17
Dołączył(a): 6 sty 2014, o 15:21
Telefon:: Samsung S Advance
ROM: MIUI

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez secretsanta » 7 sty 2015, o 21:07

Wypalone pixele? Czy zablokowane? Są filmiki do odblokowywania takich zawieszonych pixeli.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZjdrMuKpaCI[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ePJQewAdszM[/youtube]
secretsanta
NewsMan
 
Posty: 427
Dołączył(a): 9 lut 2014, o 16:22
Pochwały: 22
Telefon:: zopo zp990+

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama