• Reklama

Elephone P3000S Recenzja

W tym dziale można przeczytać i umieścić recenzje chińskiego telefonu lub tabletu.

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Maksu » niedziela, 21 grudnia 2014, 12:34

Mógłbyś sprawdzić jak zachowuje się ten telefon w przypadku:
- Telefon pracuje w LTE
- Ktoś dzwoni na ten telefon
Mam tu na myśli brak voice over lte w PL i częstymi problemami z tego tytułu przy połączeniach przychodzących.
ULEFONE BE PRO za 490zł z VAT z CooliCool od 26.02.2015. (nadal ok, za wyj. wymiany baterii po 7 m-c)
Pobożne życzenie: http://pastebin.com/A0eDyc1g
Avatar użytkownika
Maksu
AKTYWNY
 
Posty: 327
Dołączył(a): wtorek, 15 kwietnia 2014, 17:53
Pochwały: 2

Reklama

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez pawel90 » niedziela, 21 grudnia 2014, 15:02

A na której karcie działa LTE, sim czy micro sim? Sprawdzałęś aero2? Mógłbyś sprawdzić czy jak przegląda się internet na aero2 to czy można się dodzwonić na drugą kartę.
pawel90
 
Posty: 91
Dołączył(a): wtorek, 3 grudnia 2013, 16:11
Lokalizacja: Pomorskie

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez macios113 » niedziela, 21 grudnia 2014, 19:50

Co prawda ja już zakupiłem ten telefon i czekam na dostawę ale czy możesz powiedzieć ile i przy jakim użyciu trzyma ci bateria :) ?
macios113
 
Posty: 75
Dołączył(a): wtorek, 16 grudnia 2014, 01:20
Pochwały: 1

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez marx » poniedziałek, 22 grudnia 2014, 20:05

Aero2 działa na mocro sim, przed chwilą sprawdziłem
marx
Administrator
 
Posty: 5961
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez Albin » piątek, 26 grudnia 2014, 12:11

HongKong_Goldway napisał(a):GPS
Obrazek
Złapane 10 z widocznych 13 satelit, dokładność ~ 3m

Możesz coś więcej napisać? Mój Jiayu G4S też łapał tyle satelit i pokazywał dokładność 3m ale do nawigacji to się nie nadawał...
Albin
AKTYWNY
 
Posty: 774
Dołączył(a): środa, 20 listopada 2013, 22:32
Pochwały: 15

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez feelthelight » piątek, 26 grudnia 2014, 14:44

macios113 napisał(a):Co prawda ja już zakupiłem ten telefon i czekam na dostawę ale czy możesz powiedzieć ile i przy jakim użyciu trzyma ci bateria :) ?

podbijam ;)
feelthelight
 
Posty: 41
Dołączył(a): środa, 3 września 2014, 15:38
Pochwały: 2

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez HongKong_Goldway » piątek, 2 stycznia 2015, 12:34

Wieczorem odpowiem na Wasze pytania, przepraszam za opóźnienienie.
Avatar użytkownika
HongKong_Goldway
AKTYWNY
 
Posty: 480
Dołączył(a): czwartek, 2 października 2014, 04:34
Pochwały: 39

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez marx » piątek, 2 stycznia 2015, 13:46

Ja zrobiłem test na Youtube i godzina oglądania teledysków pochłonęła 17% baterii, był tez włączony GPS w tym czasie.
marx
Administrator
 
Posty: 5961
Dołączył(a): sobota, 6 marca 2010, 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 191

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez HongKong_Goldway » sobota, 3 stycznia 2015, 21:14

Przy dosyć intensywnym użytkowaniu (w tle facebook, line, instagram) trzyma dzień.
Co do GPS jeździłem po Warszawie, chwilę trzeba odczekać zanim złapie satelity, ale potem nie miałem problemów.
Avatar użytkownika
HongKong_Goldway
AKTYWNY
 
Posty: 480
Dołączył(a): czwartek, 2 października 2014, 04:34
Pochwały: 39

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez HongKong_Goldway » wtorek, 6 stycznia 2015, 05:11

Nagrałem filmik poglądowy z testem Antutu i ogólnym działaniem smartfona.
http://youtu.be/yuzi3OSVkng
Avatar użytkownika
HongKong_Goldway
AKTYWNY
 
Posty: 480
Dołączył(a): czwartek, 2 października 2014, 04:34
Pochwały: 39

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez KrisPL » środa, 7 stycznia 2015, 19:44

Jestem strasznie zawiedziony... 3 dni użytkowania i wypalone pixele na ekranie :evil: nie kupie nic elephonu! Teraz pytanie jak zrealizować reklamację z gearbesta...
KrisPL
 
Posty: 17
Dołączył(a): poniedziałek, 6 stycznia 2014, 15:21

Re: Elephone P3000S Recenzja

Postprzez secretsanta » środa, 7 stycznia 2015, 21:07

Wypalone pixele? Czy zablokowane? Są filmiki do odblokowywania takich zawieszonych pixeli.



secretsanta
NewsMan
 
Posty: 393
Dołączył(a): niedziela, 9 lutego 2014, 16:22
Pochwały: 20

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama