• Reklama

Ekran- wyświetlacz do ZTE V970 z Chin

Ekran- wyświetlacz do ZTE V970 z Chin

Postprzez bbiznesman » środa, 1 stycznia 2014, 21:03

witajcie,

na wstępie chciałbym Wszystkich przywitać. Mam od 6. m-cy ZTE V970 z Chin. Przeszukałem forum, ale nie znalazłem wątku odpowiadającemu mojej sprawie.

Ostatnio moje cudo spadło frontem na płytki i .... cóż... digitizer od zewnątrz działa, ale widać, że pod spodem wyświetlacz się rozlał i widać pęknięcia.

Zacząłem zatem szukać wszędzie i informacji i wsparcia. na Infolinii w ZTE powiedziano mi, że nie mają schematów do ZTE V970 z Chin, na Allegro widać kilka pozycji do kupienia, a ja się zacząłem zastanawiać:
1. Czy digitizer i wyświetlacz jest ze sobą trale połączony?
2. czy może jednak można oddzielić oba i kupić np: sam wyświetlacz?
3. Czy takie podzespoły mogę zdobyć np: z ZTE V970 GRAND X, których w Polsce jest dużo?

póki co nie mam odpowiedzi na te pytania, więc byłbym wdzięczny za wsparcie merytoryczne, bo ogólnie smartfonik fajny i szkoda go.
bbiznesman
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 1 stycznia 2014, 20:53

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Ekran- wyświetlacz do ZTE V970 z Chin

Postprzez bbiznesman » niedziela, 12 stycznia 2014, 16:45

... widzę, że nikt albo go nie ma albo nie umie pomóc. no nic.

Moderatora proszę o zamknięcie wątku.
bbiznesman
 
Posty: 2
Dołączył(a): środa, 1 stycznia 2014, 20:53

Re: Ekran- wyświetlacz do ZTE V970 z Chin

Postprzez fake4r » niedziela, 12 stycznia 2014, 16:50

Zobacz tu
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5623
Dołączył(a): czwartek, 4 lipca 2013, 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 190

Re: Ekran- wyświetlacz do ZTE V970 z Chin

Postprzez Grech » niedziela, 12 stycznia 2014, 16:55

Swego czasu ten sklep sprzedawał V970 i dawał na niego gwarancję. Może oni coś Ci doradzą.
http://sklep.swiatandroid.pl/
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 580
Dołączył(a): sobota, 22 września 2012, 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Ekran- wyświetlacz do ZTE V970 z Chin

Postprzez Wdhiz » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 01:17

Popytaj się jeszcze na www.elektroda.pl, tam jest zatrzęsienie magików od wszystkiego.
Wdhiz
AKTYWNY
 
Posty: 234
Dołączył(a): piątek, 28 czerwca 2013, 02:29
Lokalizacja: stamtad

Re: Ekran- wyświetlacz do ZTE V970 z Chin

Postprzez stifler959 » poniedziałek, 13 stycznia 2014, 11:09

1. Połączone
2.tak ale ciężko
3. Nie wiem

Sent from my APOLLO using Tapatalk 2
stifler959
AKTYWNY
 
Posty: 281
Dołączył(a): poniedziałek, 28 stycznia 2013, 22:23
Lokalizacja: z nienacka
Pochwały: 3


Powrót do Pomoc techniczna



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama