• Reklama

Eachine M1 opinie

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » 5 maja 2015, o 13:44

Czy jest jakis sposób na optymalizacje GPS? Jezdzac wczoraj na rowerze w moim Eachine w Endomondo przebyta droge pokazalo ponad 9 km gdzie prawidlowo powinno byc 6.5 km tak jak pokazało mi w drugim telefonie Samsungu Galaxy SII. Dość sporo GPS przekłamuje dane :-) Da sie to poprawic? :-)
kaka212121
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 02:22

Reklama

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez TLasky » 5 maja 2015, o 14:16

kaka212121 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


A zrootowałeś i użyłeś GPS fix-a? :-).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1739
Dołączył(a): 24 paź 2014, o 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 81

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » 5 maja 2015, o 16:08

Tak, sygnał łapie po kilku sekundach, widzi 6-7 satelit ale w Endomondo niestety trase czasami mi potrafi przeskoczyc o kilkaset metrow w pole by za moment znow wrocic na droge i tak nabija mi kilometry i przekłamuje :/
kaka212121
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 02:22

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez jerzyf » 5 maja 2015, o 18:08

Dzieś był wątek na ten temat, tylko nie pamiętam czy tutaj czy na http://forum.android.com.pl/ , ale dokładnie takie same błędy wskazań na Endomondo. Niestety musisz poszukać.
Jerzy
Avatar użytkownika
jerzyf
 
Posty: 12
Dołączył(a): 26 paź 2014, o 02:50
Lokalizacja: Warszawa

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez alezciebie » 5 maja 2015, o 18:57

Czy można ten telefon gdzieś jeszcze w dobrej cenie kupić??
alezciebie
 
Posty: 11
Dołączył(a): 9 gru 2014, o 01:56
Pochwały: 2

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » 5 maja 2015, o 20:05

Na poprawę dokładności GPS znalazłem taki sposób: thl-t6s-t6-pro-t13134-180.html?hilit=endomondo#p157530 Czytając opinie na internecie podobno tym sposobem znikają problemy z mierzeniem dystansu. Zastosowałem się do tych wskazówek i zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. ;-)
kaka212121
 
Posty: 22
Dołączył(a): 21 paź 2014, o 02:22

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez alezciebie » 22 maja 2015, o 10:46

alezciebie
 
Posty: 11
Dołączył(a): 9 gru 2014, o 01:56
Pochwały: 2

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Venn » 22 maja 2015, o 11:07

Podejrzewam, że nikt. Niezbyt duża ilość komentarzy, a do tego już nawet przy takiej małej liczbie trafiło mu się kilka negatywnych. Ryzykownie będzie u niego kupić, lepiej znajdź bardziej sprawdzonego sprzedawcę, albo sklep.
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Sid » 23 maja 2015, o 01:39

A ja bym tam kupował bez ograniczeń. 31 osób już od niego kupiło ten telefon i nikt nie zgłaszał problemów, a poza tym jeśli mamy na ali 60 dni ochrony to czego tu się obawiać :?:
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 369
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 04:51
Pochwały: 8

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Venn » 23 maja 2015, o 11:53

Jeśli mamy ochronę 60 dni można brać nawet od ludzi bez żadnego komentarza, prawda?:) Ale jednak chyba lepiej poszukać lepszego sprzedawcy od takiego, żeby oszczędzić sobie nerwów i czasu:)

Tu masz 300 zamówień, a jest z pół dolara drożej:
http://m.aliexpress.com/item/32324994667.html
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez atom » 23 cze 2015, o 14:23

a ja mam do Was pytanie.

Gdzie kupić szybkę do EaChine M1 ?
Czytałem w tym temacie, że jest dostępna na banggood jednak jej nie widzę tam.
Jedynie co mają to słuchawki i bateria.
atom
 
Posty: 17
Dołączył(a): 23 cze 2015, o 14:15

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez atom » 25 cze 2015, o 13:47

Jak by ktoś szukał szybki lub zastanawiał się nad zakupem tego telefonu to ODRADZAM.

Dowiedziałem się, że telefon i wszystkie jego części serwisowe nie są już produkowane.
atom
 
Posty: 17
Dołączył(a): 23 cze 2015, o 14:15

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama