• Reklama

Eachine M1 opinie

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Zimmer26 » piątek, 17 kwietnia 2015, 22:20

Parę osób pisało że pasuje etui od THL t6s/t6 pro. Dla potomnych dodam, że może i na wymiary pasuje, ale wycięcia na ładowanie, słuchawki, głośność to są w cały świat ale nie tak jak w Eachine.
Zimmer26
 
Posty: 13
Dołączył(a): czwartek, 16 października 2014, 10:20

Reklama

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » środa, 22 kwietnia 2015, 12:19

Hej czy Eachine M1 ma diodę powiadomień która by świeciła np po dostaniu smsa czy nieodebranym połączeniu? Poza tym telefon super, jakiś większych wad nie znalazłem, GPS działa bardzo dobrze, telefon przyszedł bez VATu ;-)
kaka212121
 
Posty: 27
Dołączył(a): wtorek, 21 października 2014, 02:22

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez colander » środa, 22 kwietnia 2015, 12:37

Nie ma diody, ale mozna zrobic zeby przyciski nawigacyjne mrugaly.
colander
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 17:28

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez solpot » środa, 22 kwietnia 2015, 12:40

colander napisał(a):Nie ma diody, ale mozna zrobic zeby przyciski nawigacyjne mrugaly.

A możesz powiedzieć jak to zrobić?
solpot
 
Posty: 46
Dołączył(a): sobota, 13 września 2014, 23:37
Pochwały: 1

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez colander » środa, 22 kwietnia 2015, 12:44

W gravity box jest taka opcja
colander
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 17:28

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez TLasky » środa, 22 kwietnia 2015, 22:12

Czy poza etui do THL T6 ktoś wpadł na coś nowego w kwestii ochrony tego fona? Szkło hartowane też by nie zaszkodziło :mrgreen:. Dziwi mnie brak akcesoriów, bo przecież ten model jest chyba dość popularny?

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Zimmer26 » środa, 22 kwietnia 2015, 23:00

Akcesoria to jednak pięta achillesowa tego modelu. Możecie zainstalować "Bilkom - rozkłady jazdy pociągów" albo apkę do T-Mobile usługi bankowe? U mnie pojawia się komunikat "twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją". Reszta chodzi.
Zimmer26
 
Posty: 13
Dołączył(a): czwartek, 16 października 2014, 10:20

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez olas » środa, 22 kwietnia 2015, 23:33

Zimmer26 napisał(a):Akcesoria to jednak pięta achillesowa tego modelu. Możecie zainstalować "Bilkom - rozkłady jazdy pociągów" albo apkę do T-Mobile usługi bankowe? U mnie pojawia się komunikat "twoje urządzenie nie jest zgodne z tą wersją". Reszta chodzi.


Też mam ten telefon od jakiegoś czasu, na razie wszystko śmiga, zwiększyłem pamięc na aplikacje do 3gb. Na YT masz tutoriale jak to zrobic. A co do tych aplikacji ze sklepu play to sprobuj tego http://www.slatedroid.com/topic/25334-f ... ary-error/

Futerał przyszedł do mnie od modelu thl t6. Udało mi sie go dostać za dolara (miałem jeszcze kupon na wish.com)

Co do gps... Na mapie google znajduje szybko pozycje, nawigacja od google tez daje rade. Ale problem jest przy np bieganiu, testowałem rozne programy i chyba tylko sportstracker nie przekłamuje ilosci przebiegniętego dystansu. Dziwnie też działa mi yanosik albo rysiek, ciezko mu ustalic pozycje. Jak jest u was?
olas
 
Posty: 21
Dołączył(a): środa, 12 czerwca 2013, 22:53
Lokalizacja: Toruń

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez colander » czwartek, 23 kwietnia 2015, 00:09

IGO bardzo dobrze, yanosik slabo.
colander
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 17:28

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » czwartek, 23 kwietnia 2015, 23:30

Mam jeszcze jedno pytanie, w Jiayu G2F pisząc np. smsa telefon automatycznie zapisywał mi napisane wyrazy i potem pokazywał w propozycjach, w klawiaturze Android AOSP w ustawieniach znalazłem tylko słownik osobisty gdzie można dodawać ręcznie słowa, a w propozycjach pokazuje mi tylko proste słowa wyrwane z kontekstu. Czy macie jakieś alternatywne klawiatury które by można było pobrać i zainstalować? ;-)
kaka212121
 
Posty: 27
Dołączył(a): wtorek, 21 października 2014, 02:22

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez blue_voyager » czwartek, 23 kwietnia 2015, 23:43

Sprzedam:
Szkła, folie, etui do chińskich telefonów - duży wybór.

FAQ DZIAŁU ZAKUPÓW
Avatar użytkownika
blue_voyager
VIP
 
Posty: 5619
Dołączył(a): niedziela, 16 czerwca 2013, 12:54
Lokalizacja: Wałbrzych
Pochwały: 205
Ostrzeżenia: -1

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Toczefeler » piątek, 24 kwietnia 2015, 10:19

Używam już telefonu 2tyg, jestem w miare zadowolony, kupilem za go za 74$ na Bangood. Za tą cene nie dostałbym nic lepszego.
Przyszedł bardzo szybko (7dni roboczych) wysłany przez NL POST, doszedł bez Vatu :)
Telefon z przodu prezentuję się bardzo elegancko. Ekran jest świetny, wyświetlacz jest bardzo wyraźny. Po przesiadce z myPhone fun3 widać ogromną
różnice w jakości wyświetlanego obrazu.
Bateria jest ok, starcza na 1 dzień intensywnego używania (bez gier). Telefon jest bardzo szybki, nie zawiesił mi się ani razu.
W Antutu wyciąga ok. 30.000. Aparat jest ok, szczerze mówiąc zaskoczyła mnie dobra jakość zdjęć.

Minusy to słaby gps, zrywa sygnał, musze zainteresować się fixami bo nie da się go używać jako nawigacji.
Słabo odbiera też wifi. Mało pamięci wewnętrznej, od razu zrobiłem roota i poprzenosiłem aplikacje używając Link2sd.
Nie ma wsparcia dla Google+.
Kupiłem do niego case THL T6s/T6 Pro. Pasuje, ale na wejście usb i power button musiałem wyciąć ręcznie otwór.

Za tą cenę jestem bardzo zadowolony z zakupu :)
Toczefeler
 
Posty: 12
Dołączył(a): sobota, 21 marca 2015, 22:14

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama