• Reklama

Eachine M1 opinie

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez shayk » 20 mar 2015, o 17:33

Ktoś kupujący z banggod może napisać po jakim czasie wysyłają paczki i jaką pocztą? ;-)
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1869
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41

Reklama

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez adamson » 20 mar 2015, o 17:38

Mi wysłali w ciągu 24h nlpostem.

Wysłane z mojego Titans2_DG700
Avatar użytkownika
adamson
AKTYWNY
 
Posty: 310
Dołączył(a): 11 sty 2014, o 12:56
Pochwały: 10

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Sid » 20 mar 2015, o 20:50

mortimer napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na antelife jest wyprzedaż.
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 369
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 04:51
Pochwały: 8

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez mortimer » 20 mar 2015, o 21:11

Sid napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na antelife jest wyprzedaż.


no tak, ale cena nie jest taka sama, bo inew o blisko 20$ drożej wypada.
Avatar użytkownika
mortimer
AKTYWNY
 
Posty: 703
Dołączył(a): 21 wrz 2013, o 21:32
Lokalizacja: People's Republic of China
Pochwały: 96

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez shayk » 20 mar 2015, o 22:41

Moim zdaniem eachine m1 > inew v7, zamówiłem również dla siebie i myślę, że to świetna okazja ;-)

Dzięki adamson za informacje ;)
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1869
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Sid » 20 mar 2015, o 22:47

Podobno przy zakupie przez apke mobilną Banggood, na pierwszy zakup jest znizka 10%. Testował ktoś już :?:
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 369
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 04:51
Pochwały: 8

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez shayk » 20 mar 2015, o 22:48

Sid napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Możliwe, ale nie na telefony w flash deals ;)
MEIZU MX4 < LENOVO K3 NOTE < MEIZU M2 < ELEPHONE P7000 < XIAOMI Mi3 < MEIZU M1 NOTE < EACHINE M1 < P6i < STAR N9800
Pomagam w zakupach z Chin
Avatar użytkownika
shayk
VIP
 
Posty: 1869
Dołączył(a): 4 kwi 2014, o 14:16
Pochwały: 41

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez tomeklodz » 20 mar 2015, o 23:19

Dokładnie potwierdzam kupiłem gionee elife przez apke za 162$ ale bonusy nie działają że flash deals
Using Tapatalk
tomeklodz
AKTYWNY
 
Posty: 369
Dołączył(a): 21 maja 2014, o 12:06
Pochwały: 6

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Venn » 20 mar 2015, o 23:22

Darmowa wysyłka z BG leci jakąś rejestrowaną pocztą, prawda?:)
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez warey » 20 mar 2015, o 23:28

Venn napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

To zależy. Jeżeli wartość Twojego zamówienia jest mniejsza niż chyba $50, to za rejestrowaną przesyłkę musisz dopłacić kilka dolców (są wtedy dwie opcje do wyboru: nierejestrowana - darmowa i rejestrowana - płatna). W przypadku jednak, gdy Twoje zamówienie jest droższe niż te $50, to wtedy z automatu znika ta jedna opcja do wyboru (nierejestrowana) i wskakuje opcja paczki rejestrowanej, która wtedy jest bezpłatna.

Autor postu otrzymał pochwałę
warey
 
Posty: 19
Dołączył(a): 23 sty 2015, o 15:46
Pochwały: 1

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Venn » 20 mar 2015, o 23:37

Wybór miałem taki:
" 1.Air Parcel Register: Free shipping 7-25 business days
2.Priority Direct Mail: US$8.50 7-10 business days
3.EMS Express Mail Service:US$18.05 7-15 business days"

Wybrałem 1, ale trochę zmyliła mnie opcja 2, bo nie wiem czym miałaby być:P chodzi o zamówienie eachine, więc wyżej jak $50.
No i druga rzecz to w orders details mam kolumnę tracking i w niej "untracked" - i teraz nie wiem co o tym myśleć:
a) że untracked bo jeszcze processing i nie podali nr trackingowego
b) czy untracked bo wybrałem jakąś friko przesyłkę

;D

EDIT:okej, znów sam znalazłem odpowiedź na swoje pytanie, może komuś się przyda, a jak zbyt oczywiste to usuńcie cały post;)

"Standard shipping offers great low rate shipping however orders under $25 using standard shipping will not have a tracking code.
If you used one of our other shipping methods or your order is over $25 using standard shipping and have not received a tracking code, check your order status, it may have not been shipped yet. You will be emailed the tracking code when the order is made."
Avatar użytkownika
Venn
AKTYWNY
 
Posty: 514
Dołączył(a): 9 kwi 2014, o 11:17
Lokalizacja: WWA
Pochwały: 42

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Sid » 23 mar 2015, o 08:00

misqot napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Skąd wiesz jaka jest prawdziwa natywna rozdzielczość aparatu ?
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 369
Dołączył(a): 20 cze 2013, o 04:51
Pochwały: 8

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości