• Reklama

Eachine M1 opinie

Tematy dotyczące wszystkich telefonów, sieci, operatorów, bateri itp..

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez colander » czwartek, 25 czerwca 2015, 22:53

Inaczej byc nie moglo, ale ja bym bronil tego fona. Za te cene daje rade
colander
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 17:28

Reklama

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez TLasky » czwartek, 25 czerwca 2015, 23:03

Jak ktoś nap***dala telefonami po zimie to ja w zasadzie odradzam każdy model poza np. Doogee Titans 2 :-D. Cholera z 8 osobom już tego Eachine załatwiłem i wszyscy szczęśliwi, a jedyna usterka jaką się zdarzyła to kolega trochę nadłamał tylną klapkę (i to gość, który trochę ciora telefony :-D).

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."

Martwić się o to ile pali sportowe auto, to jak myśleć czy prostytutka którą grzmocisz Cię kocha :-D
Avatar użytkownika
TLasky
VIP
 
Posty: 1813
Dołączył(a): piątek, 24 października 2014, 12:37
Lokalizacja: Kraków
Pochwały: 80

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez atom » piątek, 26 czerwca 2015, 11:15

Bym polecał ten model gdyby nie został wycofany i by można było dokupić do niego części.
Niestety w tej sytuacji nie warto go kupować.
atom
 
Posty: 19
Dołączył(a): wtorek, 23 czerwca 2015, 14:15

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez colander » poniedziałek, 6 lipca 2015, 22:19

Z drugiej strony moze i racja. Chetnie bym kupil tylna klapke ale nie ma gdzie :(
colander
 
Posty: 40
Dołączył(a): środa, 18 marca 2015, 17:28

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez atom » poniedziałek, 6 lipca 2015, 23:00

Czy digitizer z innego modelu pasowałby do EaChine M1 ?

Jeśli tak, to z jakiego modelu?
atom
 
Posty: 19
Dołączył(a): wtorek, 23 czerwca 2015, 14:15

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez SkylinerPL » czwartek, 9 lipca 2015, 19:11

Witam ;-)
Czy ktos byłby tak miły i zrobił backup systemu z tego EaChine M1 ? - Oczywiście jak zwykle coś pomieszałem i zaczęło zgrzytać... Niby wgralem Rom z NeedRoms ale jest to lekko starsza wersja z kilkoma błedami graficznymi np. Lekko przesunięte kontakty lub zbugowany easteregg z kitkata - i wywaliło mnie imei -.- ... - da się coś poradzić ?
Pozdrawiam SkylinerPL 8-)
Kupię - Tylna klapka do Eachine M1 - Jakiś pokrowiec na niego (najlepiej gumowy case) :)
Avatar użytkownika
SkylinerPL
 
Posty: 1
Dołączył(a): poniedziałek, 20 kwietnia 2015, 14:08

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez damian08141 » wtorek, 11 sierpnia 2015, 16:58

Telefon znowu jest dostępny na razie cena zaporowa 500$ ale trzeba czekać na promocje za 87.40$. Kupiłem go córce 3 miesiące temu za 71.99$ i jest bardzo zadowolona, teraz wezmę dla siebie.
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 33580.html
damian08141
 
Posty: 17
Dołączył(a): czwartek, 23 października 2014, 18:57

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez atom » piątek, 14 sierpnia 2015, 13:11

Ciekawe czy to model który wycofali, czy może jego ulepszona wersja.
atom
 
Posty: 19
Dołączył(a): wtorek, 23 czerwca 2015, 14:15

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez Sid » sobota, 19 września 2015, 17:06

Mam pytanie czy ktoś z posiadaczy M1 mógłby sprawdzić czy ten telefon obsługuje OTG :?:
Sid
AKTYWNY
 
Posty: 369
Dołączył(a): czwartek, 20 czerwca 2013, 04:51
Pochwały: 8

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez adamson » sobota, 19 września 2015, 17:07

Obsługuje.

Wysłane z mojego Valencia2_Y100pro
Avatar użytkownika
adamson
AKTYWNY
 
Posty: 310
Dołączył(a): sobota, 11 stycznia 2014, 12:56
Pochwały: 10

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez marcheloka » poniedziałek, 9 listopada 2015, 10:39

Nie polecam tego telefonu ani tego sklepu. Po około miesiącu albo dwóch zorientowałem się, że GPS nie działa (najprawdopodobniej nie działał od samego początku, ale go nie sprawdzałem wcześniej). Dodatkowo po krótkim czasie róg wyświetlacza przestał reagować totalnie na dotyk. Przycisk od głośności na obudowie nie działa. Zgłosiłem sprawę do sklepu - banggood. Dostałem odpowiedź, że nie mają tych telefonów już więc nie wymienią, a z resztą, to wymieniają tylko w pierwszym miesiącu (zgłosiłem w drugim) i że mogą mi przysłać telefon, który był naprawiany, ale sprawny. Dali do wyboru: Lenovo P780 lub No.1 M2, lubDoogee DG700 lub Doogee F1. Jeżeli ktoś z was byłby tak uprzejmy doradzić, to prosiłbym w tym wątku:
lenovo-p780-lub-no-1-m2-lubdoogee-dg700-lub-doogee-f1-t23033.html

Nie polecam telefonu, sklepu,
marcheloka
 
Posty: 5
Dołączył(a): poniedziałek, 9 listopada 2015, 10:15

Re: Eachine M1 opinie

Postprzez kaka212121 » poniedziałek, 9 maja 2016, 12:15

Trochę odświeżę ten wątek. Czy ktoś jeszcze posiada ten telefon? ;-) Mam go już ponad rok i spisuje się naprawdę dobrze. Zero problemu z dotykiem, GPS działa, ogólnie większych problemów nie ma, jedynie co mnie denerwuje w tym telefonie to że jest za mało pamięci na aplikacje, pomimo, że przerzuciłem je na kartę pamięci to dalej mam raptem ok 100 mb wolnego, co przy aktualizowaniu jestem problemem i muszę je czyścić. Czy jest jakiś sposób na powiększenie pamięci dla apek? Pozdrawiam! :-)
kaka212121
 
Posty: 27
Dołączył(a): wtorek, 21 października 2014, 02:22

Poprzednia strona

Powrót do Dyskusje ogólne o telefonach



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama