• Reklama

DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

pomoc w wyborze chińskiego smartfona przy konkretnych wymaganiach i cenie.
Regulamin działu
Zakładając nowy watek upewnij się, czy taki sam temat nie został już poruszony na forum (w tym celu użyj opcji 'szukaj')
Nowo tworzone wątki: w złych działach/na poruszane wcześniej tematy/z pytaniami na które już wielokrotnie udzielono odpowiedz będą ZAMYKANE / USUWANE

Re: Odp: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez Andrewko » 28 lip 2014, o 06:43

Horrigan napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ale musi być 900 po pierwsze aby działało Aero 2 po drugie abyś miał szybkiego neta poza miejską aglomeracją.

Wysłane z mojego V3 przy użyciu Tapatalka
Andrewko
AKTYWNY
 
Posty: 455
Dołączył(a): 14 lis 2013, o 20:50
Pochwały: 19
Telefon:: Inew v3
ROM: 1.0.8 Gps Fix

Reklama

Re: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez ra-vau » 28 lip 2014, o 15:58

Na tym telefonie (coolpad 7320) oczywiscie jest pasmo 900 i dziala aero 2.
http://www.mgsm.pl/pl/katalog/coolpad/7 ... -7320.html
LeEco :)
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 2089
Dołączył(a): 9 lut 2013, o 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 114
Telefon:: V967S

Re: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez alienv » 28 lip 2014, o 16:20

nie polecam jednak sugerowania się tym co piszą na mgsm odnośnie chińskich telefonów
zwłaszcza że telefony występują przeważnie w 2 wersjach i trzeba dopytywać sprzedawcę jak mamy wątpliwości
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 554
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 7
Telefon:: iOcean X7S
ROM: 4.2.2 0520

Re: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez Horrigan » 30 lip 2014, o 00:16

Na obecną chwilę wybieram sobie Coolpada 7320, chyba, że znajdzie się coś lepszego w tej cenie (max 150 dolanów).
Avatar użytkownika
Horrigan
 
Posty: 55
Dołączył(a): 26 lip 2014, o 20:19
Telefon:: Coolpad 7320

Re: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez ddr » 30 lip 2014, o 01:08

A coolpad F1?
Telefon się popsuł? dwro(kropka)ddr(małpa)gmail(kropka)com - zamknięte do odwołania
W tytule wiadomości proszę podać model urządzenia.
Avatar użytkownika
ddr
VIP
 
Posty: 3546
Dołączył(a): 3 maja 2014, o 22:50
Pochwały: 126
Telefon:: Letv x600
ROM: 011S

Re: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez Horrigan » 30 lip 2014, o 01:24

Hmmmm, w sumie nawet wydaje się być lepszy. Tyle, że na mgsm pisze, że nie posiada UMTS i HSDPA - ma to jakieś znaczenie? Nie znam się zbytnio.
Avatar użytkownika
Horrigan
 
Posty: 55
Dołączył(a): 26 lip 2014, o 20:19
Telefon:: Coolpad 7320

Re: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez alienv » 30 lip 2014, o 11:22

nie patrz na to co pisze na mgsm odnośnie tych telefonów, jest kilka wersji tego modelu
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 554
Dołączył(a): 29 sie 2012, o 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 7
Telefon:: iOcean X7S
ROM: 4.2.2 0520

Re: Odp: DualSIM na którym działa Areo do 500zł z Allegro

Postprzez swiezak82 » 30 lip 2014, o 12:05

ddr napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Ten telefon to już tak na styk. Koszt na Ali 160-170$ czyli już 500 zł ponad + ewentualny vat
Avatar użytkownika
swiezak82
VIP
 
Posty: 1338
Dołączył(a): 24 kwi 2014, o 12:42
Pochwały: 51
Telefon:: Pentagram
ROM: 4.1.2

Poprzednia strona

Powrót do Jaki telefon kupić ?



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama