• Reklama

Doogee X5 Pro - zmiana ROM- jaki? TWRP, SuperSU, SPFlashtool

Re: Doogee X5 Pro - zmiana ROM- jaki? TWRP, SuperSU, SPFlash

Postprzez zawel » 28 paź 2016, o 12:04

Słabo, coś nie tak z rozmiarami. Możesz go teoretycznie sformatować (tam jest zakładka) i potem wgrać to recovery ale ryzykujesz uceglenie. Przydałoby się zrzucić najpierw obecny rom razem z NVRAM, ew. kompletny obraz pamięci.
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 535
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 12:59
Pochwały: 25

Reklama

Re: Doogee X5 Pro - zmiana ROM- jaki? TWRP, SuperSU, SPFlash

Postprzez medos » 31 paź 2016, o 12:00

Czyli to problem z wgranym ROMem (który działa prawidłowo) czy może z TWRP który próbuję wgrać? Może jakiś inny TWRP spróbować?
medos
 
Posty: 3
Dołączył(a): 16 paź 2016, o 12:35

Re: Doogee X5 Pro - zmiana ROM- jaki? TWRP, SuperSU, SPFlash

Postprzez wladok » 5 lis 2016, o 22:39

Dałeś radę z tym telefonem ?
wladok
 
Posty: 1
Dołączył(a): 11 lis 2015, o 17:34

Re: Doogee X5 Pro - zmiana ROM- jaki? TWRP, SuperSU, SPFlash

Postprzez medos » 7 lis 2016, o 13:37

wladok napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Niestety stoję w miejscu mojego ostatniego posta.
medos
 
Posty: 3
Dołączył(a): 16 paź 2016, o 12:35

Poprzednia strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama