• Reklama

Doogee X5 Pro

Re: Odp: Doogee X5 Pro

Postprzez gienkollo » 28 lis 2015, o 12:43

Nie wiem jak z 3g ale testuje ten nowy pakiet aero2 max lte i normalnie śmiga lte, do uruchomienia trzeba było ustawić apn tylko
gienkollo
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 paź 2015, o 13:20

Reklama

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez dawer » 28 lis 2015, o 19:25

Ze swojej strony dodam, że jeden slot sim ma internet 4G, drugi max. 2G. Można oczywiście przełączać w ustawieniach, którym slocie ma być jaki internet. Zauważyłem, że jest problem z aparatem w niektórych aplikacjach (np. aparat od google, banku millennium), aplikacja podczas robienia zdjęcia wyłącza się.
dawer
 
Posty: 3
Dołączył(a): 12 paź 2015, o 12:52

Re: Odp: Doogee X5 Pro

Postprzez gienkollo » 29 lis 2015, o 15:05

To o czym piszesz to nie ograniczenia sprzętowe, a jedynie softowe uwarunkowanie, bo jeżeli wskażesz ze będziesz korzystał z danych dajmy na to w slocie 1 to slot 2 będzie korzystał tylko z gsm (2G) z kolei mój poprzedni telefon Pentagram Combo miał jeden slot działający z wcdma i było to ograniczenie sprzętowe bo nie dało się tego zmienić w razie potrzeby, muszę koniecznie przetestować u siebie zagadnienie tego aero w częstotliwości 900 MHz, bo byłby to ukryty ficzer tego telefonu
gienkollo
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 paź 2015, o 13:20

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez kicek999 » 4 gru 2015, o 22:19

Opłaca się kupić ten telefon? Chciałbym zobaczyć jakieś zdjęcia wykonane przez ten telefon :) Z góry dzięki za pomoc.
kicek999
 
Posty: 19
Dołączył(a): 24 lut 2015, o 20:07

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez grreg » 4 gru 2015, o 22:32

Aparat akurat to jest b. słaby.
Avatar użytkownika
grreg
 
Posty: 39
Dołączył(a): 12 paź 2015, o 20:57
Pochwały: 2

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez kicek999 » 4 gru 2015, o 22:45

jakieś zdjęcia wykonanie nim są dostępne? bo w internecie jakoś nic nie widzę.
kicek999
 
Posty: 19
Dołączył(a): 24 lut 2015, o 20:07

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez gratis » 13 gru 2015, o 20:11

A może kolego byś poczytał od początku post ;-) wystawiłem foto strona 2 doogee-x5-pro-t21264-12.html#p220628
Jak chcesz coś wiecej o tym tel to w googla :P wpisz doogee x5 pro review
gratis
 
Posty: 30
Dołączył(a): 7 mar 2014, o 14:48
Pochwały: 1

Re: Odp: Doogee X5 Pro

Postprzez gienkollo » 22 gru 2015, o 09:59

Aero działa w płatnym lte jak i w darmowym 3g
gienkollo
 
Posty: 5
Dołączył(a): 10 paź 2015, o 13:20

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez mkkielce » 23 gru 2015, o 20:07

Siemka , mam pytanie o etui http://allegro.pl/etui-z-klapka-futeral ... 54077.html nabyłem takie , ale żadna aplikacja ani telefon nie obsługuje tej "dziury" , nie mam widgetu na pulpicie i nie blokuje się ekran samoistnie, wręcz nawet wyłapuje muśnięcia palca na tym czarnym materiale (chyba papier :) " .Znacie może jakiś ficzer który pomoże blokować ekran po zamknięciu klapki oraz widget z pogodą i zegarem do tego???
mkkielce
 
Posty: 17
Dołączył(a): 20 cze 2015, o 10:45

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez bejbi11177 » 18 sty 2016, o 20:25

Witam. Posiadam telefon doogee x5 pro od jednego dnia i zauważyłem , że po mimo tego że jestem w zasięgu LTE to na telefonie jest tylko 3G :/ jaka może być tego przyczyna?

Wysłane z mojego X5pro przy użyciu Tapatalka
bejbi11177
 
Posty: 14
Dołączył(a): 4 gru 2015, o 18:45

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez fake4r » 18 sty 2016, o 20:26

W opcjach włączyłeś preferowany typ sieci 4G? Druga sprawa Twoja karta może nie obsługiwać 4G, były takie przypadki i chyba wtedy wymieniali je ludzie na nowe u operatora z tego co pamiętam.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5911
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Doogee X5 Pro

Postprzez TrueGrand » 18 sty 2016, o 20:55

Jaki jest feeling trzymając go w ręce? Mocno czuć, że to tani Chińczyk? Czy jednak nie jest tak źle?
Avatar użytkownika
TrueGrand
 
Posty: 11
Dołączył(a): 28 gru 2015, o 00:23

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama