• Reklama

Doogee x5 pro max

Doogee x5 pro max

Postprzez 1969 » 27 gru 2016, o 10:12

witam jestem posiadaczem tego telefonu chcialbym zmienic rom tylko nie wiem na jaki i jak to zrobic mam problemy z lte w wawie
1969
 
Posty: 4
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 15:03
Lokalizacja: z forum

Reklama

Re: Doogee x5 pro max

Postprzez fake4r » 27 gru 2016, o 10:19

Na needromie jest jeden i to oficjalny rom. Szukaj na 4pda ale nie wiem czy coś znajdziesz sensownego.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5874
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 201

Re: Doogee x5 pro max

Postprzez zawel » 27 gru 2016, o 14:58

Na 4pda jest całkiem sporo ROMów, ostatni z końca listopada: http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=775685, ludzie są generalnie zadowoleni tylko on jest 32-bitowy trzeba odpowiednie TWRP wgrywać jakby co.
Avatar użytkownika
zawel
AKTYWNY
 
Posty: 474
Dołączył(a): 15 lis 2013, o 12:59
Pochwały: 21

Re: Doogee x5 pro max

Postprzez 1969 » 28 gru 2016, o 09:55

nie moge go zrotowac rom managerem nie idzie
1969
 
Posty: 4
Dołączył(a): 15 mar 2013, o 15:03
Lokalizacja: z forum

Re: Doogee x5 pro max

Postprzez komp24 » 28 gru 2016, o 13:08

ja mam telefon x5 pro, inne też są oficjalne, wgrywane przez sp flash tool, tylko pamiętaj !!! nie naciskać format bo kasuje nvram i imei,
- tylko download przy wyłaczonym telefonie, czytałem że orginalny rom jest tak zabezpieczony że zawsze przy uruchomieniu nadpisuje recovery/twrp dlatego ja wgrywałem zmodyfikowany rom(repack) z needrom i supersu żeby mieć roota, do x5 pro max, nie widze czegoś takiego tylko supersu co może być zamało,
ale spróbuj najnowsze!! supersu z needrom

oficjalne rom:
http://www.doogee.cc/bbs/viewtopic.php? ... acec1e4d11
komp24
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 gru 2016, o 12:47


Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama