• Reklama

Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez abeon » 26 sie 2015, o 18:58

Mam pytanie odnośnie aktualizacji softu. Obecnie posiadam wersje R05, wiem że jest wersja R06 lecz aktualizator jej nie wykrywa i twierdzi, że system jest aktualny. Co z tym zrobić?
abeon
 
Posty: 66
Dołączył(a): 21 lis 2013, o 04:37
Telefon:: a820

Reklama

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez anduril » 28 sie 2015, o 10:36

Jest już nawet R07.
Niestety nie mam odpowiedzi na Twoje pytanie.
anduril
AKTYWNY
 
Posty: 408
Dołączył(a): 28 maja 2013, o 20:51
Lokalizacja: Świdnica
Pochwały: 19
Telefon:: J5 2015
ROM: 6.0.1 official

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez abeon » 28 sie 2015, o 22:10

Problem rozwiązał się sam, wczoraj od razu wyskoczyła wersja R07. Zaktualizowałem telefon, póki co bez problemów. Telefon ogólnie na plus, jedynie gdyby nie ta bateria.
abeon
 
Posty: 66
Dołączył(a): 21 lis 2013, o 04:37
Telefon:: a820

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez andrzej61 » 29 sie 2015, o 07:44

Witam jestem nowy na forum i jeśli piszę nie w tym dziale proszę o przeniesienie .Moje pytanie to jak zrootować ten telefon ,moje próby nic nie dały .
Kingoroot i podobne programy testowane bez powodzenia.
pozdr.
andrzej61
 
Posty: 3
Dołączył(a): 30 lip 2015, o 15:57
Telefon:: doogee
ROM: 3.4.5

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez marmal215 » 29 sie 2015, o 17:26

Przeczytaj ten temat i temat o tym telefonie na XDA. Znajdziesz co trzeba.
Ale pomogę: http://forum.xda-developers.com/showpos ... stcount=63
marmal215
 
Posty: 23
Dołączył(a): 1 gru 2013, o 19:41
Telefon:: lenovo

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez andrzej61 » 30 sie 2015, o 09:41

andrzej61 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



Dzięki za pomoc pozdr.
andrzej61
 
Posty: 3
Dołączył(a): 30 lip 2015, o 15:57
Telefon:: doogee
ROM: 3.4.5

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez GTR » 31 sie 2015, o 18:26

Witajcie,
znacie jakiś sposób by zablokować rozsuwanie górnej belki przy zablokowanym ekranie? Zdarza się nawet że wyciągam telefon z kieszeni z włączoną latarką :shock: . Byłoby dobrze gdyby przyciski głośności też były blokowane.
GTR
 
Posty: 19
Dołączył(a): 18 lut 2014, o 18:29
Telefon:: iOCEAN X7 HD

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez markoni1112 » 1 wrz 2015, o 04:24

Coraz bardziej nie pasuje mi ten fon.
Czy na podstawie różnych potwierdzonych informacji {słabsza bateria,kamerka,procesor,itp.},w stosunku do deklarowanych przez polskiego dystrybutora istniała by podstawa do zwrotu towaru?
Czy też można by na tej podstawie coś "ugrać" z dystrybutorem?
markoni1112
 
Posty: 4
Dołączył(a): 3 lut 2015, o 12:32
Telefon:: htc

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez robon » 1 wrz 2015, o 07:54

Witam ktoś wie gdzie można dokupić ładowarek do tego fona. Bo LiTB dało mi tani zamienik.

Wysłane z mojego Valencia2_Y100pro przy użyciu Tapatalka
robon
 
Posty: 25
Dołączył(a): 27 lip 2015, o 20:14
Telefon:: Samsung galaxy s3
ROM: ui samsung

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez kamil018 » 1 wrz 2015, o 10:19

markoni1112 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

Na podstawie niezgodności towaru z umową (specyfikacją) w ciągu 2 lat od zakupu masz prawo zażądać 100% zwrotu pieniędzy jeżeli odmówią to postraszyć UOKIK albo złożyć od razu skargę na nich. Jednak trzeba by to jakoś udowodnić, nie wiem jak jest z presale ale warto by mieć screen z opisu przedmiotu w czasie składania zamówienia, ale w takim wypadku raczej Twoją sprawą jest udowodnienie że tak jest (jeżeli się mylę proszę kogoś o poprawienie, wiem, że w jakimś czasie od kupna obowiązek udowodnienia, że jest inaczej leży po stronie sprzedającego a nie kupującego, ale mogłem źle zapamiętać).
Alcatel OT918D > Doogee DG750 > Xiaomi Redmi 3

Sprzedam:
1.
kamil018
 
Posty: 104
Dołączył(a): 4 lip 2015, o 21:11
Pochwały: 5
Telefon:: Doogee

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez Flyagaric » 1 wrz 2015, o 10:49

robon napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


Poważnie? Dowolna markowa 1Amperowa ładowarka nie daje rady? Musisz mieć dedykowaną, bo myślisz, że będzie lepszej jakości niż to co Doogee dokłada? Idź do lokalnego sklepu z akcesoriami i dokup jaką ci pasuje.
Kod: Zaznacz cały
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony. 
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
Flyagaric
VIP
 
Posty: 3585
Dołączył(a): 7 maja 2015, o 22:38
Pochwały: 117
Telefon:: Haier
ROM: Bassrockers

Re: Doogee Valencia2 Pro Y100 ekran 2.5D

Postprzez robon » 1 wrz 2015, o 17:11

Boże dali nie oryginał bez napisów ciężki kwadrat, ląduje dobrze ale chce oryginał.

Wysłane z mojego Valencia2_Y100pro przy użyciu Tapatalka
robon
 
Posty: 25
Dołączył(a): 27 lip 2015, o 20:14
Telefon:: Samsung galaxy s3
ROM: ui samsung

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama