• Reklama

Doogee T6

Doogee T6

Postprzez macieklm » 13 cze 2016, o 14:09

Panowie, czy Doogee T6 jest identyczny jak Homtom HT6? Czy wszelkie romy z Homtoma pasują bezproblemowo do Doogee T6? Zakładam nowy wątek, ponieważ osobnego wątku do Doogee T6 nie ma (a jeśli jest to proszę o informację)

Ps. Czy ktoś z forum posiada ten model?
Avatar użytkownika
macieklm
 
Posty: 166
Dołączył(a): 6 paź 2012, o 13:39
Pochwały: 2

Reklama

Re: Doogee T6

Postprzez fake4r » 13 cze 2016, o 14:13

Romy nie będą pasować choć modele do siebie podobne to są to 2 różne telefony.
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5970
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 204
Telefon:: Redmi 3

Re: Doogee T6

Postprzez gigiooo » 5 lip 2016, o 08:28

Ja mam ten telefon i bardzo jestem zadowolony. Bateria trzyma 3 dni przy normalnym użytkowaniu, przy ostrym graniu 2dni, telefon jest dość ciężki przez baterię 6000 mAh. Nie wiesza się, było trochę chińskiego softu GO! doinstalowane, ale wywaliłem wgrałem swiftKey i wszystko działa jak należy.
gigiooo
 
Posty: 3
Dołączył(a): 16 cze 2016, o 09:36
Telefon:: Doogee T6

Re: Doogee T6

Postprzez ackix » 4 sie 2016, o 13:44

Mam co prawda T6 Pro ale podejrzewam ze graty maja podobne. Powiedzcie mi jak wygląda spraw z mikrofonem u was ? Mi pare osob zwróciło uwage, że bardzo słabo mnie słychać. Tylko ja mam ten problem czy u was też występuje ?
ackix
 
Posty: 43
Dołączył(a): 1 sie 2015, o 10:55
Telefon:: HTC 820

Re: Doogee T6

Postprzez piotrom87 » 19 sie 2016, o 09:43

Witam,


Dołączam się do pytań odnośnie Doogee T6 Pro.
Zamierzam kupić ten telefon. Znalazłem ofertę od (podobno) oficjalnego
polskiego dystrybutora, za 769 zł z odbiorem osobistym i serwisem na miejscu w Warszawie.

Czy warto kupić ten telefon? Czy ma jakieś wady ukryte?
Wiem że jest to nowy model. Szukałem w internecie i szczerze mówiąc nie ma jeszcze zbyt wielu opinii.

Z góry dzięki za odpowiedzi
piotrom87
 
Posty: 2
Dołączył(a): 19 sie 2016, o 09:38
Telefon:: Xperia P

Re: Doogee T6

Postprzez Mora » 21 sie 2016, o 17:01

Witam, ja mam ten telefon i moje zadowolenie sięgało zenitu do dziś: bateria naładowała się w zaskakującym tepie kilku minut :shock: po czym rozładował się równie szybko. Bateria często przegrzewała się podczas ładowania, pokazywała się odpowiednia informacja. Dziś mam nadzieję, że się ocknie. Przywrócenie ustawień fabrycznych nie pomogło.
Bateria jest niewyciągalna w domowych warunkach. Teł zwyczajnie się nie otwiera.

Dodam że mam go około 2 miesięcy. Tel ściągnięty Chin. Do tej pory 100% zadowolenia.
Mora
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 sie 2016, o 16:49
Telefon:: Doogee T6

Re: Doogee T6

Postprzez sq9etc » 26 sie 2016, o 11:38

Czy w Doogee T6 Pro można zdefiniować w ustawieniach, która karta pracuje w LTE, czy jest to na sztywno przypisane do karty w SIM1?
sq9etc
 
Posty: 0
Dołączył(a): 26 sie 2016, o 11:34
Telefon:: Pentagram Monster X5

Re: Doogee T6

Postprzez Mora » 26 sie 2016, o 22:41

sq9etc napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!


można wybrać sim 1 lub sim 2 i zmieniać w każdej chwili.
Mora
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 sie 2016, o 16:49
Telefon:: Doogee T6

Re: Doogee T6

Postprzez Mora » 26 sie 2016, o 22:44

Mora napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!



hurrrra ... !!!
działa, okazało się, że Doogee nie zawiódł a tylko coś się stało z ładowarką, była dość mocna fajnie ładowała również inne sprzęty, ale już ładuje kiedy jej się podoba albo wcale. Mojego Doogga ładuję teraz inną i wszystkie problemy zniknęły.

:-D :-D :-D
Mora
 
Posty: 1
Dołączył(a): 21 sie 2016, o 16:49
Telefon:: Doogee T6


Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

  • Reklama