• Reklama

Doogee S6000 Bateria 6000 mAh i Android 5.1

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez jareczeeek » wtorek, 7 lipca 2015, 17:34

można juz gdzieś kupic ten telefon??
jareczeeek
 
Posty: 59
Dołączył(a): środa, 12 czerwca 2013, 23:13
Lokalizacja: Chrośle

Reklama

en.001phone.cn=

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez jareczeeek » poniedziałek, 13 lipca 2015, 10:05

wiadomo cos więcej na temat tego telefonu??
jareczeeek
 
Posty: 59
Dołączył(a): środa, 12 czerwca 2013, 23:13
Lokalizacja: Chrośle

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez rost333 » niedziela, 19 lipca 2015, 01:29

Gearbest będzie go miał za $191.92. Bardzo liczę, że dadzą jakiś kod rabatowy.

Link: http://www.gearbest.com/compare-196685_64551
rost333
 
Posty: 63
Dołączył(a): środa, 7 sierpnia 2013, 00:20
Pochwały: 3

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez WhiteMamba » niedziela, 19 lipca 2015, 14:13

Coś drogi ten telefon jak na takie parametry, tylko to że ma dobrą baterię?
WhiteMamba
AKTYWNY
 
Posty: 254
Dołączył(a): środa, 24 lipca 2013, 16:19
Lokalizacja: Polska
Pochwały: 3

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez mohi77 » niedziela, 19 lipca 2015, 23:11

Jak ktoś pisał wcześniej w to2c.com jest za 139$. Więc kwestia jedynie wiarygodności sklepu, bo GB do tej ceny ......to sporo brakuje.
mohi77
 
Posty: 56
Dołączył(a): czwartek, 15 maja 2014, 23:41

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez alienv » poniedziałek, 20 lipca 2015, 11:01

ktoś jest w stanie wyjaśnić jak oni do telefonu o grubości 0.88cm wrzucą baterię o takiej pojemności ?
alienv
AKTYWNY
 
Posty: 521
Dołączył(a): środa, 29 sierpnia 2012, 10:40
Lokalizacja: z domu
Pochwały: 4

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez anduril » poniedziałek, 20 lipca 2015, 11:38

Tak jak do Valencii Y100 pro wrzucili 2200 mAh...


Obrazek
anduril
AKTYWNY
 
Posty: 398
Dołączył(a): wtorek, 28 maja 2013, 20:51
Lokalizacja: Świdnica
Pochwały: 19

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez saperq » poniedziałek, 20 lipca 2015, 13:37

Tak samo będzie tutaj.
saperq
VIP
 
Posty: 838
Dołączył(a): czwartek, 8 maja 2014, 22:36
Pochwały: 29

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez Grech » poniedziałek, 20 lipca 2015, 14:07

Tym razem producent nie popełni błędu i nie nadrukuje realnej wartości na baterii :)
Avatar użytkownika
Grech
AKTYWNY
 
Posty: 580
Dołączył(a): sobota, 22 września 2012, 23:35
Lokalizacja: Miasto
Pochwały: 10

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez rost333 » sobota, 25 lipca 2015, 02:44

mohi77 napisał(a):Jak ktoś pisał wcześniej w to2c.com jest za 139$. Więc kwestia jedynie wiarygodności sklepu, bo GB do tej ceny ......to sporo brakuje.


Zgadza się: http://www.to2c.com/doogee-s6000.html

Kolejny sklep również podaje tę samą cenę:
http://www.coolicool.com/doogee-s6000-mtk6735-15ghz-quad-core-55-inch-hd-screen-android-51-4g-lte-smartphone-g-40834

Martwi mnie tylko ilość pamięci podana na powyższych stronach. Nie zmienili opisu, czy informacje o zmianie na 2GB były nieprawdziwe?
rost333
 
Posty: 63
Dołączył(a): środa, 7 sierpnia 2013, 00:20
Pochwały: 3

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez ra-vau » sobota, 25 lipca 2015, 09:26

rost333 napisał(a):
mohi77 napisał(a):Jak ktoś pisał wcześniej w to2c.com jest za 139$. Więc kwestia jedynie wiarygodności sklepu, bo GB do tej ceny ......to sporo brakuje.


Zgadza się: http://www.to2c.com/doogee-s6000.html

Kolejny sklep również podaje tę samą cenę:
http://www.coolicool.com/doogee-s6000-mtk6735-15ghz-quad-core-55-inch-hd-screen-android-51-4g-lte-smartphone-g-40834

Martwi mnie tylko ilość pamięci podana na powyższych stronach. Nie zmienili opisu, czy informacje o zmianie na 2GB były nieprawdziwe?


a czym piszecie?


to2c - Price is Not Last Price !!!
coolicooli - out of stock
LeEco :)
Avatar użytkownika
ra-vau
NewsMan
 
Posty: 1970
Dołączył(a): sobota, 9 lutego 2013, 18:26
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 96

Re: Bateria 6000 mAh i Android 5.1 w Doogee S6000

Postprzez iceman_n » sobota, 25 lipca 2015, 13:20

cholerne chińczyki! miał mieć 2gb ramu :( tak się napaliłem :D
iceman_n
 
Posty: 6
Dołączył(a): piątek, 12 września 2014, 02:28

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do DOOGEE



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama